Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(simson @ 2008 06 20, 18:42)
Norejau parodyti kas mano sode zydi. Na rododendras jau baigia nuzydeti
O  stai sio krumo nezinau pavadinimo

user posted image

user posted image

tai puošnioji kolkvicija Tikrai labai gražus krūmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2008 06 19, 18:18)
norejau paklaust, ko bakopai truksta ar ko per daug, jei labai tokie biski pagelte. ji zydi, auga, viskas gerai, bet lapai tokie pagelte biski. ziuriu prie mano darbo vazone bakopa tokia grazi, lapai sodriai zali, o va pas mane tokie pagelte, kai kuriu krasteliai net parudave. kaip ja pagrazint? g.gif

pas mane buvo taip, pries persodinnejima i nuolatinius vazonus vasarai. paskui pasitaise...
aisku, zeme naujesne gavo, trasu...
Ar tu tresi?
as kol mazas augalas pilu aktyvatoriu kas 2sav, po to visa vasara - zydinciuju trasas skystas kas 10d - 2sav.

QUOTE(ebi @ 2008 06 19, 21:47)
mes tai jos neskaidydavo, pati augdavo ir plesdavosi puikiausiai, tik nuzydejus karpydavom.

cia jei didesni plota nori greitai kilimini tureti mirksiukas.gif

QUOTE(linuke_ @ 2008 06 20, 12:19)
O kaip atrodo uolasėklės peržydėję g.gif ar reikia žiedynus nupjauti, ar labai neišvaizdžiai atrodo?

nesunku, su zirklem...
negraziai man tie stiebai..
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 06 16, 09:55)
Sobieska - žadėjau pasižiūrėti "Katalpas" - patikslinau - tikrai ten Katalpos - šviesiai žalsvais lapais dekoratyvios - 45 Lt (apie 150 cm aukščio) - tamsialapės žydinčios - 49 Lt (irgi aukščio tokio pat). Tikrai gražuolės ir pardavėjos sako auga jos normaliai...

Panevezy maciau katalpos ir tulpmedziai - po 100 lt. ir visai neisvaizdus...

QUOTE(smth1 @ 2008 06 17, 09:09)
gal jai ir 'gavosi' kaimiskas nesistengiant (ir tikrai gavosi gerai), bet kitoms ir stengiantis nesigauna nekaimietiskai padaryt cool.gif

negaliu nesizavet - kaip visada, tavo komentarai tiesiai i desimtuka ax.gif , malonu, kai yra drasiu zmoniu...

QUOTE(Knifofija @ 2008 06 17, 12:17)
Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre  blush2.gif

Kadangi lauke lyja prifotkinau per langą.

Knifofija, nesitikek komentaru biggrin.gif - truksta zodziu blink.gif ...

QUOTE(MamyteVK @ 2008 06 18, 20:23)
ax.gif
Del "Pasisiauselio" tai nepamenu sio augalo vardo, cia jis is arciau, dar turetu kazkokiias baltais ziedukais pasidabinti, kazkoks svoguninis augalas.:

http://i87.photobuck...sisiauselis.jpg

siandien turgely nusipirkau toki uz 1 lita, tiksliau pardavinejo po lita, o kadangi du emiau, tai uz 1,5 atidave tongue.gif - sake, zieminis svogunas ax.gif .

QUOTE(ebi @ 2008 06 19, 09:19)
...uolaskele zydi raudonai ?
niekad nemaciau  bigsmile.gif  doh.gif labai grazu  wub.gif

zydi ir tamsiai raudonai - siemet maciau pilna tokiu pardavinejant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 20 birželio 2008 - 23:35
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 20, 20:58)
Nuskink spygliuką ir sutrink, pagal kvapą atskirsi ar tai pušis ar eglė, bet man panašu į sidabrinės eglės vaikutį.

Dekui uz ideja 4u.gif Tikru tikriausia pusimi kvepia jau nuskynus spygliuka ir net netrynus.
O koks grozis pas jus uz lango.Pagarba 4u.gif Pasivogsiu slapcia ideju blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Tai niekas man ir nepasake,kas ta 'skelte' verysad.gif O man vis knieti suzinoti,ka as pernai pasisodinau.Auga graziai,bet nezydi.Parasyta buvo ''schizophragma betulifolia'',jau kaskada klausiau blush2.gif Nete bandziau ieskoti,bet nelabai ka radau.Zinau ,kad cia jus jau profes,tai gal kuri padesit.Ideciau nuotrauka,bet niekaip nenusiperku sk.fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 06 20, 23:46)
tai puošnioji kolkvicija Tikrai labai gražus krūmas thumbup.gif

tikrai labai grazus.
Papildyta:
koki meduka atveze tetis dovanu. sake jo kotas neaugs daugiau tik sakos tos ilges tai reikIA kur aukstai pasodinti ar kaip kad pjaunant zole nenupjauti saku. gal kas turit.

user posted image

JO PAVADINIMAS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 21 birželio 2008 - 10:38
QUOTE(Lady Dy @ 2008 06 20, 13:08)
Decis insekticidas t.y. naikina vabaliukus,o miltligė tai liga.

o tai ką daryti??? g.gif help.gif help.gif . Tai ta miltlige ir rožės gali apeiti? Gal bandyti išskabyti tuos baltus lapus???
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2008 06 21, 13:03)
o tai ką daryti???  g.gif  help.gif  help.gif . Tai ta miltlige ir rožės gali apeiti? Gal bandyti išskabyti tuos baltus lapus???

Man atrodo nepakenks jeigu profilaktiskai papurskaliosi rozes fungicidais. Maniske, kad atsigavus, auga kaip paselus visur kur imanoma naujus uglius leidzia, bet visi lapeliai nuo tos zarazos susisuke. Dar gerai, kad auga ir zydi unsure.gif
Papildyta:
Pas mane nuo rozes miltlige nepersimete ant kitu augalu. Kad tik neprisisnekeciau
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 11:38)
tikrai labai grazus.
Papildyta:
koki meduka atveze tetis dovanu. sake jo kotas neaugs daugiau tik sakos tos ilges tai reikIA kur aukstai pasodinti ar kaip kad pjaunant zole nenupjauti saku. gal kas turit.
user posted image

JO PAVADINIMAS

user posted image

maumedis 4u.gif ziemai meta spyglius mirksiukas.gif neisigask, kai prades ruduoti (man taip buvo, kai nusipirkau maumedi blush2.gif jau galvojau mirsta medelis doh.gif )

o as noriu paklausti stai ko:
savo darziuka apmulciavau nupjauta zole, o kaimynas sako, kad negerai, nes saknys kaista nuo jos unsure.gif bet kiek skaiciau daug kas taip daro, kad dregme laikytusi ir zoles taip neaugtu
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 21, 16:45)
o as noriu paklausti stai ko:
savo darziuka apmulciavau nupjauta zole, o kaimynas sako, kad negerai, nes saknys kaista nuo jos unsure.gif bet kiek skaiciau daug kas taip daro, kad dregme laikytusi ir zoles taip neaugtu

mano teta taip pasidare,bet tik tarplysvius g.gif man siaip atrodo,kad irgi nelabai gerai-sunta ir tiek ir kvapas toks eina,nebent jau ne zole ,o sienuks ten butu g.gif as pati savo braskyna zemuogyna mulciavau paciu smulkiausiu mulcium-nu labai gerai-viena kita zole tik islindo,uogos svarios,o sumaisius toki mulciu su zeme,ji tokia puri gaunas ax.gif dar kiti mulciuoja pjuvenomis.
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2008 06 20, 10:11)
Sveikos merginos, nedalyvauju as jusu pokalbiuose, bet matau zinoves esate..
gal kuriai teko susidurt su tokia problema kaip senos vejos atnaujinimas...nebegrazi gumbuota..ka man cia su ja daryt, gal yra civilizuotesniu budu nei perkasimas
Dekui 4u.gif

Galima seną žolę išpurkšti RAUNDAPU. Kai viskas nuruduos išlyginti paviršių ir po poros savaičių sėti naują žolytę. wub.gif Bet tai daryti geriausia pavasarį. bigsmile.gif
Atsakyti
taip, o islyginti ir kad nauja galetum paseti teks perkasti lotuliukas.gif
Atsakyti