Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(ebi @ 2008 06 19, 10:19)
Pukučiai, ketvirtoj fotkej, cia uolaskele zydi raudonai ?
niekad nemaciau  bigsmile.gif  doh.gif labai grazu  wub.gif
ar joms daug reikia zemes, ikisau tarp akmenu su minimum zemes, dar gyvos, bet kazi ar gerai joms?  4u.gif

Manau, kad gerai. Bet uolaskeles jau nuzydeje, ten nuotraukoj manau gvaizde. (neskaiciavau kuri fotke, tai galiu ir klyst).
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 08:28)
Taip tai šilinis gvazdikas jų lapai tamsūs o sidabriniais lapais jau nužydėjo vaizdelis toks
user posted image

tai vat ta tamsiais lapais ir ziedeliais [na ziedeliu ivairiu buvo, net baltu] as turejusi,
o tas pilkasis is tiesu sviesiai rozin zydi... bet ne zydejimu jis mane suzavejo, o savo ''sidabruma'' lotuliukas.gif wub.gif ,
ir jo lapinis ''kilimukas'' kitoks.. wub.gif
turbut viszalis???

QUOTE(ebi @ 2008 06 19, 09:19)
niekad nemaciau 
ar joms daug reikia zemes, ikisau tarp akmenu su minimum zemes, dar gyvos, bet kazi ar gerai joms?  4u.gif

sorry, kad isikisau, bet ten berods perkunrope. svarbiausia, kad joos kiti aukstesni augalai neuzgostu, tada isnyksta..

jei uolaskeles ikisai tarp akmenu - ciki viskas jom bus, pamatysi kaip aptrauks mirksiukas.gif
[pas mane tik vienas sodinukas nudziuvo, nes zeme nusedo i akmenis,uztad kiti rolleyes.gif http://i262.photobuc...on/DSCF7617.jpg beje neseniai cia ir penkunropes ikisau - rodos patinka joms.]

Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 19, 11:00)
Pukučiai,tikrai labai gražios gėlytės wub.gif  4u.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(ebi @ 2008 06 19, 11:19)
niekad nemaciau  bigsmile.gif  doh.gif labai grazu  wub.gif

Ten ne uolaskėlė o perkunropes bigsmile.gif
Mano uolaskėlės jau nužydėjo va kaip atrodė (jos gana ilgai man kankinosi vis apvisdavo o šiemet va kokia gražuolė)
user posted image
Šių metų pirkinys (dar visai mažutė) ta balta irgi tokia mažutė buvo tai tik per 3 metus tokia užaugo) bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 19, 10:39)

Šių metų pirkinys (dar visai mažutė) ta balta irgi tokia mažutė buvo tai tik per 3 metus tokia užaugo) bigsmile.gif
user posted image

neisivaizduoji, sita as is seklu doh.gif uzsiveisiau, oi long storry...
jei nori kilimuko, tai skaidyk ja dabar po daigeliuka, ir kas 3-4cm...

tiesa, o ta baltai zydinti pas mane dar paciame grazume ziedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 19 birželio 2008 - 10:56
QUOTE(rokoko @ 2008 06 19, 12:37)
tai vat ta tamsiais lapais ir ziedeliais [na ziedeliu ivairiu buvo, net baltu] as turejusi,
o tas pilkasis is tiesu sviesiai rozin zydi... bet ne zydejimu jis mane suzavejo, o savo ''sidabruma'' lotuliukas.gif  wub.gif ,
ir jo lapinis ''kilimukas'' kitoks.. wub.gif
turbut viszalis???
sorry, kad isikisau, bet ten berods perkunrope. svarbiausia, kad joos kiti aukstesni augalai neuzgostu, tada isnyksta..

jei uolaskeles ikisai tarp akmenu - ciki viskas jom bus, pamatysi kaip aptrauks mirksiukas.gif
[pas mane tik vienas sodinukas nudziuvo, nes zeme nusedo i akmenis,uztad kiti rolleyes.gif http://i262.photobuc...on/DSCF7617.jpg beje neseniai cia ir penkunropes ikisau - rodos patinka joms.]

Aš pastebėjau kad perkunropei kuo prastesnės sąlygos tuo jos gražiau auga maniškės kelios tarp akmenų igrūstos auga ir vargo nemato tavo uolaskėlės labai čiki atrodo thumbup.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 06 19, 12:54)
neisivaizduoji, sita as is seklu  doh.gif uzsiveisiau, oi long storry...
jei nori kilimuko, tai skaidyk ja dabar po daigeliuka, ir kas 3-4cm...
tiesa, o ta baltai zydinti pas mane dar paciame grazume ziedai wub.gif

Aš nieko neskaidžiau ji savaime man išsiplėtė bigsmile.gif
Geras maniškė jau senai nužydėjo schmoll.gif tau faina thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot,kaip atrodo skeltė g.gif
Atsakyti
Gal kuri ekspertė patars, kodėl ruduoja mano kadagio, va tokio
user posted image
šakelės? Perkant sakė, kad gerai auga saulėtoj vietoj, ir palaistytas g.gif Nors aptikau keliose vietose kažkokių zarazų lizdus voratinkliuose, nupurkšta jau, bet bijau, kad nenudžiūtų.
Atsakyti
maniškiai kadagiai irgi kažko nupiepę nėra labai patenkinti verysad.gif
Atsakyti
Pas jus lelijos jau taip zydi, pas mane tai tik pumpurai dar.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 19, 17:48)

drinks_cheers.gif ir pas mane
Atsakyti
norejau paklaust, ko bakopai truksta ar ko per daug, jei labai tokie biski pagelte. ji zydi, auga, viskas gerai, bet lapai tokie pagelte biski. ziuriu prie mano darbo vazone bakopa tokia grazi, lapai sodriai zali, o va pas mane tokie pagelte, kai kuriu krasteliai net parudave. kaip ja pagrazint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 19, 18:48)

Matyt, vėlesnės veislės. Mano vienos tik liepos vidury pražysta.
Atsakyti