Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

ax.gif
Del "Pasisiauselio" tai nepamenu sio augalo vardo, cia jis is arciau, dar turetu kazkokiias baltais ziedukais pasidabinti, kazkoks svoguninis augalas.:

http://i87.photobuck...sisiauselis.jpg

Cia mano lelija jau prasiskleidusi, wub.gif :

http://i87.photobuck...rasiskleide.jpg

,,,,,,,

Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 18, 16:37)
Labai panaši į astilbe  drinks_cheers.gif  Ar gar nesiruošia žydėti? Mano jau visos su žiedynais, tik dar nežydi.

drinks_cheers.gif taip! ir maniske tuoj zydes, tik viena maza zemaugi bordo krumeli ir teturiu..

QUOTE(jolita123 @ 2008 06 18, 17:21)
ROKOKO man gražu, manau kad ,, kaimiškas,, vaizdelis liuks.  4u.gif

aciu labai, padrasinai 4u.gif
Vaizdelis man visada pries akis pro langus ir kieme rolleyes.gif wub.gif

roze milzine sprogstaaaaaaa!!!!! thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif

[kaip ir sakiau, jau byrant bijunams.. ale kiek uodu juose doh.gif bandziau zlugius praraut, taip mano nugara puole, kad lekiau lauk is ten... bet teks grizt verysad.gif ]

QUOTE(MamyteVK @ 2008 06 18, 20:23)
Del "Pasisiauselio" tai nepamenu sio augalo vardo, cia jis is arciau, dar turetu kazkokiias baltais ziedukais pasidabinti, kazkoks svoguninis augalas.:

manau, vienas is dekoratyviuju cesnaku.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 18, 09:16)
kasiopeja, pamenu norejai slyvaites kaukazines,  as gi fotkinau per langa

user posted image

ar cia ji?
slyvu skersmuo apie 3cm, gelsvai rausvos, sultingos, saldzios skanios nerealiai...
kaip ten sake tau Knifofija - pasisek, tipo greit auga... o ka, is kauliuku seti???
nu tadu eiciau tau slyvu vogti  lotuliukas.gif , bet tik kauliukus palikciau lotuliukas.gif
tik va nzn db, ar labai jau neismanele esu, ir nusisnekejau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Oi, rokoko, ačiū už rūpestį 4u.gif
Žinok, tikrai nepasakysiu iš nuotraukos, bet pagal vaisius tai turbūt ne ta. Kaukazinės slyvukės didumo gal kaip pusė mano nykščio, galtonos arba bordinės (nepamenu, kad ant geltonų būtų rausvo). Sultingumo ir skanumo jos vidutiniško, rūgštelės turi, todėl ir mėgstame jų kompotą ax.gif

O tos slyvos jau dabar prinokusios tiek, kad yra valgomos? blink.gif
Atsakyti
Noriu parodyti kas pas mane pražydo biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 06 18, 21:45)
Kaukazinės slyvukės didumo gal kaip pusė mano nykščio, galtonos arba bordinės (nepamenu, kad ant geltonų būtų rausvo). Sultingumo ir skanumo jos vidutiniško, rūgštelės turi, todėl ir mėgstame jų kompotą  ax.gif

O tos slyvos jau dabar prinokusios tiek, kad yra valgomos?  blink.gif

lotuliukas.gif neee, nevalgomos dar... tiesiog esu ragavusi...
o tu Kaukaziniu tada pilni sodai pas mus [as soduode gyvenu] ''viesuose'' plotuose palei keliukus, prie tvenkinio salia mano namu - t.p. mirksiukas.gif

QUOTE(pukučiai @ 2008 06 18, 22:00)
Noriu parodyti kas pas mane pražydo  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

grazus tavo darzeliu ''sukulentai'' wub.gif wub.gif wub.gif
gvaizde ir pas mane seniai zydi, grozis visa vasara...
o tokiu pat leliju dar laukiu, neprasiskleide dar pas mane...

tiesa, o uz gvaizdziu - ten silinis gvazdikas? nematyti kokios sp.jo lapai - tams zali, ar pilki??? [neseniai pirmakart pamaciau silini gvazdika pilkais sidabr. lapais wub.gif - noooriu!]
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2008 06 18, 21:23)
ax.gif

pritariu Rokoko, sakyčiau kad dekoratyvinis česnakas. Ko gero aš tokį turiu nusipirkusi ax.gif

pukučiai, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 06 18, 23:00)

wub.gif grazu...ar tik ne fotografe busi, tokiu graziu rakursu pagauti augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 19 birželio 2008 - 07:55
pukučiai, gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 19, 00:23)
grazus tavo darzeliu ''sukulentai'' wub.gif  wub.gif  wub.gif
gvaizde ir pas mane seniai zydi, grozis visa vasara...
o tokiu pat leliju dar laukiu, neprasiskleide dar pas mane...

tiesa, o uz gvaizdziu -  ten silinis gvazdikas? nematyti kokios sp.jo lapai - tams zali, ar pilki??? [neseniai pirmakart pamaciau silini gvazdika pilkais sidabr. lapais wub.gif  - noooriu!]

Taip tai šilinis gvazdikas jų lapai tamsūs o sidabriniais lapais jau nužydėjo vaizdelis toks
user posted image

QUOTE(sobieska @ 2008 06 19, 09:55)
wub.gif grazu...ar tik ne fotografe busi, tokiu graziu rakursu pagauti augaliukai thumbup.gif

stengiuosi aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ne fotografe bet prijaučianti mėgstu fotografuoti bet ne žmones o viską kas aplink juos bigsmile.gif

QUOTE(ADA @ 2008 06 19, 10:10)
pukučiai, gražu 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ačiū mergytės už pagirimus kaip malonu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pukučiai,tikrai labai gražios gėlytės wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pukučiai, ketvirtoj fotkej, cia uolaskele zydi raudonai ?
niekad nemaciau bigsmile.gif doh.gif labai grazu wub.gif
ar joms daug reikia zemes, ikisau tarp akmenu su minimum zemes, dar gyvos, bet kazi ar gerai joms? 4u.gif
Atsakyti