Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

Dar viena foto noriu ideti. Labai laukiu, kol mano lelija Sfinx visiskai issiskleis.
Cia pradzia:
user posted image

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 11:08)
Kur pirkot?

SHETELINGe ,kur Savanoriu pradzioj dabar,tokia balta cilindro formos dezute su melynu dangteliu,dar siandien apziurejau savo ex skruzdelynus-ne kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2008 06 18, 12:45)

O cia grazuole rusmene:
user posted image

rolleyes.gif

o kas tas pasisiauselis? labai maza foto...
rusmene su bitute wub.gif
uztad lelija laaabai didele lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 18, 12:16)
kasiopeja, pamenu norejai slyvaites kaukazines,  as gi fotkinau per langa

user posted image

ar cia ji?
slyvu skersmuo apie 3cm, gelsvai rausvos, sultingos, saldzios skanios nerealiai...
kaip ten sake tau Knifofija - pasisek, tipo greit auga... o ka, is kauliuku seti???
nu tadu eiciau tau slyvu vogti  lotuliukas.gif , bet tik kauliukus palikciau lotuliukas.gif
tik va nzn db, ar labai jau neismanele esu, ir nusisnekejau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

na,kad čia man į kaukazinę nepanašu schmoll.gif Čia greičiausiai bus Skoroplodnaja.Kaukazinės-jos skaitosi laukinės,galima užsiaugint iš kauliukų,o kitos skiepijamos.
Atsakyti
Balanda, saziningai sakau, neturiu supratimo...
Atsakyti
Tai kaip del tos puseles flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 18, 13:22)
gal dar pasakysit, kas tas apatinis bordinis augalas nuotraukoje, ar tai kokia astilbe?

Labai panaši į astilbe drinks_cheers.gif Ar gar nesiruošia žydėti? Mano jau visos su žiedynais, tik dar nežydi. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MamyteVK @ 2008 06 18, 14:02)
mano lelija Sfinx visiskai issiskleis.
Cia pradzia:

Kokia didelė foto thumbup.gif , net voratinklis matosi........... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 18 birželio 2008 - 16:38
ROKOKO man gražu, manau kad ,, kaimiškas,, vaizdelis liuks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuliuka @ 2008 06 18, 12:35)
mergaites padekit,mano radodendras kazkaip nuvito.auga 2 metai,pernai siuo metu leido riskius salotinius lapus,o siemet atzidejo ,isleido pora lapeliu .jie ne tokie riskus,o dabar visi lapai ziuri i zeme ,o ne i virsu,o apatiniai rauduonoja.gelbikit,kuo jam truksta?
tuuriu dar viena(kol kas vazone,rankos nedaeina),tai jis simta kart graziau atrodo.
abudu stovi salia,pavesi,prie pusu,zeme rugsti.
gal as zole tresiau selitra ir ten papuole,gal nuo to?
Padekit,labai prasau!

tai niekas nezino,parduotuvei irgi neatsake.
Atsakyti
QUOTE(Liuliuka @ 2008 06 18, 13:35)
mergaites padekit,mano radodendras kazkaip nuvito.auga 2 metai,pernai siuo metu leido riskius salotinius lapus,o siemet atzidejo ,isleido pora lapeliu .jie ne tokie riskus,o dabar visi lapai ziuri i zeme ,o ne i virsu,o apatiniai rauduonoja.gelbikit,kuo jam truksta?
tuuriu dar viena(kol kas vazone,rankos nedaeina),tai jis simta kart graziau atrodo.
abudu stovi salia,pavesi,prie pusu,zeme rugsti.
gal as zole tresiau selitra ir ten papuole,gal nuo to?
Padekit,labai prasau!

Neseniai gavau geru patarimu apie rododendrus is labai daug metu auginancios moteriskes. Ji man pasake, kad pirma klaida kuria daugelis padaro, kad isimdami is vazonelio neiskarpo saknu, o isodina taip kaip iseme. Reikia ta veltini iskedenti, iskarpyti negyvas saknis. as pati irgi buvau taip padariusi, po to teko is naujo issikasti, iskedenti ir pasodinti . Aciu dievui kol kas auga graziai
Atsakyti
QUOTE(Liuliuka @ 2008 06 18, 12:35)
mergaites padekit,mano radodendras kazkaip nuvitoPadekit,labai prasau!

Yra užvesta tema apie rododendrus. Vienas vyriškis labai išsamiai papasakojo apie priežiūrą, nusikopinau, atsispausdinau ir pasidėjau, dėl viso pikto, maža kas unsure.gif Pasiieškok.
Atsakyti
Aciu,Aciu,
Atsakyti