Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(smth1 @ 2008 06 18, 11:00)
Rojaussodu forume tikrai yra atsiliepimu apie si medi.
Papildyta:
Sveika,

ten perskaiciau, yra apie medi, bet ne apie svyrancia jo forma... gal neteisingai galvoju, kad ju prieziura turetu skirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2008 06 18, 09:48)
Kazkada zadejau ikelti foto kaip as paslepiau šulinį. Kadangi ikelti dar man neleidžia, tai kam idomu ptašom pažiureti mano parase, ten kur mano kiemas.

Grazu!
Papildyta:
QUOTE(une @ 2008 06 18, 11:02)
ten perskaiciau, yra apie medi, bet ne apie svyrancia jo forma... gal neteisingai galvoju, kad ju prieziura turetu skirtis  g.gif

Na jei svyrantis, tai greiciausi skiepytas, o kodel turetu skirtis? Nemanau
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 17, 20:23)
Čia himalajinė pušis.

Kiek ji plecias i sonus ir auksti?

QUOTE(rokoko @ 2008 06 17, 23:27)
rudeniop gali but vienas kitas nedidelis ziedynkotis.

O kita pavasari savarankiskai suzels?

QUOTE(rozamunda @ 2008 06 18, 08:03)
merginos,isbandziau preparata nuo skruzdziu DIREX

Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 18, 11:04)

Na jei svyrantis, tai greiciausi skiepytas, o kodel turetu skirtis? Nemanau

gal tavo ir tiesa wink.gif as kazkaip galvoju gal pastarieji jautresni aplinkai , kenkejams ir pns...
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 18, 10:00)
O tu negaletum tiesiog nuotraukom pailiuostruot besikeicianti vaizda? Nes kai aprasineji...nu sunku ten man viska isivaizduot. O kaip tokiam nedideliam ploteliui...ar ne per didele ivairove?

ok, butinai padarysiu tai velaiu, kai roze zydes, lelijos ir kt.
Siaip jau buvau idejus pavasario vaizda.
Taip, ivairove didele, sutinku. bet ir plotas ten ne toks jau ir mazas..[reik ismatuot lotuliukas.gif ]
Norejau ziedu ir lapijos ivairoves, kaitos.. Yra ir grupemis, ir eilemis, ir pavieniui kerai. Dabartineje bendroje foto zlugiai nenuraveti centre blush2.gif , todel baisiai suzele atrodo...
nesu iki galo patenkinta [pvz, reik isardyt rozinio fliokso ir rudbekijos kaiminyste], kinta kasmet po truputi, bet jau nebe esminiai dalykai..

QUOTE(Tina* @ 2008 06 18, 10:08)
O kita pavasari savarankiskai suzels?

Drasiai!
rudeni ar anksti pavasari i nuolatine vieta sodink. as rudeni berods sodinau, su tais keliais ziedynkociais zydinciais... o jie kokie atsparus buvo blink.gif , tik po kazkelintos stiprios salnos nusigalavo..
Atsakyti
Nesejau tiesiai i dirva, tai pas mane dar tokie biski besiadaptuojantys, bet maciau jau stiprus nauji lapeliai kalasi.
Atsakyti
kasiopeja, pamenu norejai slyvaites kaukazines, as gi fotkinau per langa

user posted image

ar cia ji?
slyvu skersmuo apie 3cm, gelsvai rausvos, sultingos, saldzios skanios nerealiai...
kaip ten sake tau Knifofija - pasisek, tipo greit auga... o ka, is kauliuku seti???
nu tadu eiciau tau slyvu vogti lotuliukas.gif , bet tik kauliukus palikciau lotuliukas.gif
tik va nzn db, ar labai jau neismanele esu, ir nusisnekejau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 18, 10:09)
noriu paklausti pavadinimu blush2.gif

kas sitie du augaleliai?
user posted image

kas sis kaimietukas? [uosviene vadina ''batukais'', cia dar nezydi, o siaip tams.melynai]
user posted image

kokia cia a la naslaite?
user posted image

kokia cia gele?
user posted image
Papildyta:

aciu 4u.gif
oi, man bile ramune, jau ir susileidziu.. wub.gif
Papildyta:

ir prieso zvalgyba nerastu  thumbup.gif

1 himalajinis pėdlapis
2 kurpelė
3 kvapioji našlaitė
4 tankiažiedis katilėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 18 birželio 2008 - 11:29
mergaites padekit,mano radodendras kazkaip nuvito.auga 2 metai,pernai siuo metu leido riskius salotinius lapus,o siemet atzidejo ,isleido pora lapeliu .jie ne tokie riskus,o dabar visi lapai ziuri i zeme ,o ne i virsu,o apatiniai rauduonoja.gelbikit,kuo jam truksta?
tuuriu dar viena(kol kas vazone,rankos nedaeina),tai jis simta kart graziau atrodo.
abudu stovi salia,pavesi,prie pusu,zeme rugsti.
gal as zole tresiau selitra ir ten papuole,gal nuo to?
Padekit,labai prasau!
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 18, 11:28)
1 himalajinis pėdlapis
2 kurpelė
3 kvapioji našlaitė
4 tankiažiedis katilėlis

aciu llabai 4u.gif

as maniau, kad kvapioji naslaite tik tokia pati melyna smulkesne, kuri labai kvepia... matyt, balta veisle nekvapi g.gif

gal dar pasakysit, kas tas apatinis bordinis augalas nuotraukoje, ar tai kokia astilbe? blush2.gif
user posted image

ar tai snaputis? blush2.gif
user posted image
kiliminis augalas, sakniastiebiais eina, ajerais kvepia, roziniai zydi...
Atsakyti
Sveikos,

stai mano pasisiauselis:
user posted image

Kai labiau prazys, idesiu vel foto.

O cia grazuole rusmene:
user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
Grazi ta himalajine pusis wub.gif

Stai ka radau: "Himalajinė pušis (galima įsigyti žemaūgių šios pušies kultivarų) mėgsta purias derlingas dirvas, apsaugotas nuo vėjų ir saulėtas vietas. Atspari veimutrūdei, tačiau šiek tiek jautroka dideliems žiemos šalčiams. Puikūs, iki 20 cm ilgio ploni nukarę spygliai suteikia medžiui egzotišką išvaizdą."

Visur raso nekonkreciai, neina rast jos busimo dydzio verysad.gif
Atsakyti