Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

sveikos 4u.gif

100 metu manes cia nebuvo, tai keleta paskutiniu psl. perziurejus : zavesys Knifofijos kiemui wub.gif

ir uzsikabinau uz ''kaimiskos'' temos tongue.gif mirksiukas.gif , tai sukisiu savo kaimiskus vaizdelius ir trigrasius blush2.gif

QUOTE(Balanda @ 2008 06 16, 22:37)
Sveikos,dažnai čia užsuku, vis tikiuosi pamatyt nuotraukų iš jūsų gėlynų   ax.gif ,bet kad mažokai įdedat.Man labai patinka gėlės, aplink namą vis plečiu gėlynus ,kuo daugiau žiedų,tuo gražiau.

QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 08:57)
  Bet ir tas kaimiskas stilius turi buti laiku ir vietoje, kitaip jis taps kaimietisku..

QUOTE(smth1 @ 2008 06 17, 09:09)
P.S. gal jai ir 'gavosi' kaimiskas nesistengiant (ir tikrai gavosi gerai), bet kitoms ir stengiantis nesigauna nekaimietiskai padaryt cool.gif

siuo metu mano fasadiniame ''kaimiskame'' gelyne KARALIAUJA BIJUNAI
user posted image

is sono:
user posted image

user posted image

tiesa, kai kurie ankstyvieji bijunai jau nuzydeje, tarp ju ir siauralapiai [viso 9 rusiu krumai, 8 siame gelyne]

zydi ir skaisteniai:
user posted image

vilkdalgiai,

viendienes paskutines dienos : [cia ji dar visame grazume]
user posted image

ragane desineje gelyno ... jau pentiniai eme sprogt...: [va kai JIE! - tada bus i ka ziureti]

na, kai bijunai nubyres, estafete perims roze milzine, iskart uz ju... o vidury gelyno lelijos 3rusiu, katileliai placialapiai kairej, sone katileliai karpatiniai ir dar kazkokie, ramunes desiniau, salia veliau rudbekijos, dar kazkokios pavad nzn [kairej] jau pradejo zydet.., su flioksu vyksta experimentas nukeliant zydejima 2men i rugseji, astilbe [ unsure.gif ] mazoji bordo pradeda, rodzersija tik 1 zieda teiskele, bet ir kastonlapiai jos dziugina, na ir tt.
ai, tiesa, rozes antroje eileje uz raktazoliu lapu jau su pumpurais [tarp ju pavasari buvo narcizu eile, po geros savaites dziugins iki salnu ir net sniego, o gal ir viendiene tada dar ''isprotes'' antra kart ziedelius parodydama per sezona .. tiesa, nebesimato jau ir margutes ten buvo, jacintai, leukojos, pilnav.armenines zydres, sachmatines margutes, naslaites baltos kazkokios daugiametes, kairej periferijoj [uz spiral tujos ir bijunu]yra pilnavid.purienu, velyve, andersono tradeskante, neseniai atsirado dailieji auskareliai, dantytoji gaure raudonlape, laikinai ratiliai ir kazkoks mandras pelezirnis..
nu dar del dregmes trukumo ziognage miltlige uzpuole, nupjoviau nupurskiau - bus nauji lapai tuoj, zali per ziema iki kitos vasaros..
amen

atsiprasau Gostautines gaisrenos , na kaip as, tave vargsele, nepaminejau?.. pagaliau po keliu metu gauni pakankamai sviesos, ir siemet nekantrauju isvysti tavo nuostabuji grynaji raudonuma, tiesiog ''simple red'', ale rask gamtoj, kad nori, rodos toki paprasta dalyka!.. stai del ko tu tokia nepaprasta!..

QUOTE(Tina* @ 2008 06 17, 09:12)
Mano pentiniai (daiginti is seklu) dabar dar kokiu 5 cm dydzio, tai jauciu simet jau nezydes. Kitamet. Ar ne?

rudeniop gali but vienas kitas nedidelis ziedynkotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 17 birželio 2008 - 22:30
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 17, 21:09)
Pažiūrėkit ką šiandien pridirbau

Prieš 

user posted image

Po

user posted image

pakeitimas geras ta prasme, kad kuklesnis geltonasis lankas atrodo isbaigciau. 4u.gif na dar truputuka tegu atzelia..
Tik as ta bordini maza krumeli su naujuoju zaliu [mazesniu] sukeisciau vietomis... spalvos man tada geriau ziuretusi... bet sunku paskyti, kai is arti nematau augalu ir ju ''fakturos'.. g.gif

mano kuklia neprofesionalia nuomone.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 17, 23:44)

mano kuklia neprofesionalia nuomone.. blush2.gif

Sveika sugrizus,kuklioji.kur buvai pasislepus?Nu ir pas tave dailu!Et....
Knifofijos grozybese radau tris skirtumus-2 nauji medeliai ir pakoreguotas geltonas kilimelis 4u.gif
Man dar iki jusu ....unsure.gif

merginos,isbandziau preparata nuo skruzdziu DIREX -superinis,susikrauste visos prie kaimyno tvoros,mano teritorija jau svari.Bandziau su druska-matyt priprate but sūdomos,niekur nebėgo,o tik sito pabarsciau-mikliai emigravo clap.gif
Atsakyti
Knifofija, na labai gražu, labai, dėkui už idėją, pjausim senas vyšnias, jų vietoj bandysiu ką nors panašaus daryti 4u.gif Man PRIEŠ patiko labiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 06 18, 07:03)
Sveika sugrizus,kuklioji.kur buvai pasislepus?Nu ir pas tave dailu!Et....

merginos,isbandziau preparata nuo skruzdziu DIREX -superinis

aciu blush2.gif 4u.gif
nepatogu net sakyt, kiek laiko sutaupiau cia nebudama doh.gif lotuliukas.gif , jetus kaip cia vel neatkrist floros liga...

''direx'' sakai? - ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkada zadejau ikelti foto kaip as paslepiau šulinį. Kadangi ikelti dar man neleidžia, tai kam idomu ptašom pažiureti mano parase, ten kur mano kiemas.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 06 17, 23:27)

Sveika sugrizus, nepabek ilgam... mirksiukas.gif Labai grazus spalvu derinimas pas tave gelyne wub.gif Ir skaisteniai kokie mieli....
Atsakyti
noriu paklausti pavadinimu blush2.gif

kas sitie du augaleliai?
user posted image

kas sis kaimietukas? [uosviene vadina ''batukais'', cia dar nezydi, o siaip tams.melynai]
user posted image

kokia cia a la naslaite?
user posted image

kokia cia gele?
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 06 18, 08:58)
Sveika sugrizus, nepabek ilgam...  mirksiukas.gif  Labai grazus spalvu derinimas pas tave gelyne  wub.gif Ir skaisteniai kokie mieli....

aciu 4u.gif
oi, man bile ramune, jau ir susileidziu.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2008 06 18, 08:48)
Kazkada zadejau ikelti foto kaip as paslepiau šulinį. Kadangi ikelti dar man neleidžia, tai kam idomu ptašom pažiureti mano parase, ten kur mano kiemas.

ir prieso zvalgyba nerastu thumbup.gif
Atsakyti
Knifofija,nu tavo vaizdeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Ten kur prieš ir po,man turbūt prieš labiau g.gif

Noriu patarimo,kas atsitiko mano migdolui? Ar čia tas pats variantas,kur buvo patarta vario sulfatu purkšti?

user posted image
Atsakyti
O man tokia mintis kilo blush2.gif Gal kartais Knifofija turi kokį tvenkinuką kieme ax.gif Bandau apsodinti savąjį, tai kyla daug klausimų, norėčiau pasižvalgyti į kokius dailiai sutvarkytus 4u.gif

arba gal kuri mergaitė norėtų savo parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 06 17, 20:59)
nusiziurejau silkmedi svyranti  wub.gif  gal kas auginat? niekur nerandu atsiliepimu is lietuvaiciu sad.gif

Rojaussodu forume tikrai yra atsiliepimu apie si medi.
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 06 17, 23:27)
sveikos 4u.gif

100 metu manes cia nebuvo, tai keleta paskutiniu psl. perziurejus : zavesys Knifofijos kiemui  wub.gif

ir uzsikabinau uz ''kaimiskos'' temos  tongue.gif  mirksiukas.gif , tai sukisiu savo kaimiskus vaizdelius ir trigrasius blush2.gif
user posted image

is sono:
user posted image

user posted image

tiesa, kai kurie ankstyvieji bijunai jau nuzydeje, tarp ju ir siauralapiai [viso 9 rusiu krumai, 8 siame gelyne]

zydi ir skaisteniai:
user posted image

vilkdalgiai,

viendienes paskutines dienos  : [cia ji dar visame grazume]
user posted image

ragane desineje gelyno ... jau pentiniai eme sprogt...: [va kai JIE! - tada bus i ka ziureti]

na, kai bijunai nubyres, estafete perims roze milzine, iskart uz ju... o vidury gelyno lelijos 3rusiu, katileliai placialapiai kairej, sone katileliai karpatiniai ir dar kazkokie, ramunes desiniau, salia veliau rudbekijos, dar kazkokios pavad nzn [kairej] jau pradejo zydet.., su flioksu vyksta experimentas nukeliant zydejima 2men i rugseji, astilbe [ unsure.gif ] mazoji bordo pradeda, rodzersija tik 1 zieda teiskele, bet ir kastonlapiai jos dziugina, na ir tt.
ai, tiesa, rozes antroje eileje uz raktazoliu lapu jau su pumpurais [tarp ju pavasari buvo narcizu eile, po geros savaites dziugins iki salnu ir net sniego, o gal ir viendiene tada dar ''isprotes'' antra kart ziedelius parodydama per sezona .. tiesa, nebesimato jau ir margutes ten buvo, jacintai, leukojos, pilnav.armenines zydres, sachmatines margutes, naslaites baltos kazkokios daugiametes, kairej periferijoj [uz spiral tujos ir bijunu]yra pilnavid.purienu, velyve, andersono tradeskante, neseniai atsirado dailieji auskareliai, dantytoji gaure raudonlape, laikinai ratiliai ir kazkoks mandras pelezirnis..
nu dar del dregmes trukumo ziognage miltlige uzpuole, nupjoviau nupurskiau - bus nauji lapai tuoj, zali per ziema iki kitos vasaros..
amen

atsiprasau Gostautines gaisrenos  , na kaip as, tave vargsele, nepaminejau?.. pagaliau po keliu metu gauni pakankamai sviesos, ir siemet nekantrauju isvysti tavo nuostabuji grynaji raudonuma, tiesiog ''simple red'', ale rask gamtoj, kad nori, rodos toki paprasta dalyka!.. stai del ko tu tokia nepaprasta!..
rudeniop gali but vienas kitas nedidelis ziedynkotis.

Sveika,

O tu negaletum tiesiog nuotraukom pailiuostruot besikeicianti vaizda? Nes kai aprasineji...nu sunku ten man viska isivaizduot. O kaip tokiam nedideliam ploteliui...ar ne per didele ivairove?
Atsakyti
4u.gif Na labai gražus Knifofijos kiemas. Bet sau rinkčiausi gėlių mišrainę, kaimišką stilių ir jokių spygliuočių.

Ir apskritai sekdama šias diskusijas priėjau vienos išvados - jei žmogui gražu, jei jam tai džiugina širdį - tegul gyvuoja nykštukai, žalios plastmasinės juostos ar gėlynų mišrainės. Kokia gi būtų nuobodybė, jei visos turėtume vienodai išdailintus kiemus doh.gif
Atsakyti