Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

Nu Knifofija nu fantastika thumbup.gif wub.gif wub.gif medali tau uz toki grozi reikia dovanoti 4u.gif
O pasakyk man prasau, ten vienoje nuotraukoje kraste yra tokia geltona keturkampe gyvatvore matosi - koks ten augaliukas taip graziai isformuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 17, 13:17)

Būk gerutė, išduok paslaptį, kokiais ten žaliais krūmeliais atskyrei daržiuką mirksiukas.gif Aš tai kanais, bet man jau jie gerklėj stovi, nenoriu aš su jais terliotis - iškask, vėl ikask ir t.t noriu pastovaus atitvaro
Papildyta:
QUOTE(Aira* @ 2008 06 17, 13:47)
Labai gražu, tik man kažkaip dar kokių žydinčių gėlyčių norėtųsi, ne vien tik žalumos  blush2.gif

biggrin.gif nu tikrai nereikia gėlyčių, pas ją labai gražiai sužaista spygliuočių spalvomis. Čia toks dizainas, pvz, kaip ir bonsų aplinka - nu niekaip prie jų žydintys nepriderėtų, taip ir čia cool.gif
Atsakyti
Knifofija, niu grožis wub.gif
Atsakyti
Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre  blush2.gif

Kadangi lauke lyja prifotkinau per langą.

Knifofija, pagarba tau. Atrodo, kad viskas nupiesta - taip taisyklinga, nei zolytes!
Man labiausiai patinka ta paskutine foto, kur su smilgu kuokstais.... wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 13:59)
Būk gerutė, išduok paslaptį, kokiais ten žaliais krūmeliais atskyrei daržiuką mirksiukas.gif  Aš tai kanais, bet man jau jie gerklėj stovi, nenoriu aš su jais terliotis - iškask, vėl ikask ir t.t noriu pastovaus atitvaro

biggrin.gif  nu tikrai nereikia gėlyčių, pas ją labai gražiai sužaista spygliuočių spalvomis. Čia toks dizainas, pvz, kaip ir bonsų aplinka - nu niekaip prie jų žydintys nepriderėtų, taip ir čia cool.gif

Ten ne kokie buksmedziai?.. g.gif

Man tai ziedu pas Knifofija netruksta, bet stilius, kaip cia tiksliau issitreiskus g.gif , gal truputi dirbtinis. Labai matosi, kad tai zmogaus, o ne gamtos kuryba...
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 17, 13:52)
Nu Knifofija nu fantastika thumbup.gif  wub.gif  wub.gif medali tau uz toki grozi reikia dovanoti 4u.gif
O pasakyk man prasau, ten vienoje nuotraukoje kraste yra tokia geltona keturkampe gyvatvore matosi - koks ten augaliukas taip graziai isformuotas? g.gif

Ten geltonlapis ligustras.
Atsakyti
Knifofija, nerealu wub.gif Viskas taip...pedantiška, išblizginta, išpuoselėta, nu nerealiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 13:59)
Būk gerutė, išduok paslaptį, kokiais ten žaliais krūmeliais atskyrei daržiuką mirksiukas.gif  Aš tai kanais, bet man jau jie gerklėj stovi, nenoriu aš su jais terliotis - iškask, vėl ikask ir t.t noriu pastovaus atitvaro
Papildyta:

biggrin.gif  nu tikrai nereikia gėlyčių, pas ją labai gražiai sužaista spygliuočių spalvomis. Čia toks dizainas, pvz, kaip ir bonsų aplinka - nu niekaip prie jų žydintys nepriderėtų, taip ir čia cool.gif

Daržas atskirtas kupstinėmis tujomis, dabar pardavime jų nemačiau, prieš kokius 8 metus, pas vieną seną gėlininkę pirkau po 2 litus, jos labai lėtai auga, nekarpomos, bet aš kas du metus truputį pasiaurinu joms šonus.
O žydėti pas mane žydi viskas, tik dabar toks tuštokas periodas, svogūninės jau nurautais lapais, bruneros, plautės, raktažolės, eleborai jau nužydėjo pentiniai, akantai, jukos (šiemet vienas kelmas sukrovė 7 žiedus), eremūrai, jonažolės, flioksai, viendienės dar laukia savo eilės.
Atsakyti
Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre  blush2.gif

Kadangi lauke lyja prifotkinau per langą.

"Shakes kaip grazu! Mamyte noretum kad pas mus taip butu?" - cia mano vidurineles zodziai kai pamate sias nuotraukas lotuliukas.gif
thumbup.gif Tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 06 17, 11:19)
Tina,turėtų žydėt,tik dar nedidelius žiedynus šiemet išaugins.

Fainai tada biggrin.gif

Knifofija, o kas cia per eglute pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 17, 16:49)
Fainai tada  biggrin.gif

Knifofija, o kas cia per eglute pas tave?

Jeigu čia tokia pati, tai tada pas Knifofiją irgi sidabrinė pušis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Sobieska tavo trafaretiniai gaminiai, tai thumbup.gif
Akis paganiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif

Knifofija jau daržą savo su pincetu praėjai. lotuliukas.gif thumbup.gif bigsmile.gif Aš irgi už spygliuočių ir įvairių dekoratyvinių krūmelių terinius, žalių spalvų derinius. drinks_cheers.gif O ypač kai viskas atsispindi erdvėje, o ne sugrūsta į vieną vietą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 16:26)
Jeigu čia tokia pati, tai tada pas Knifofiją irgi sidabrinė pušis rolleyes.gif
user posted image

as tokia pat turiu keli menesiai,o jos ugliu nereik patrumpint? Jinai iki 3metru auga?
Atsakyti