Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 09:57)
lotuliukas.gif  Bet ir tas kaimiskas stilius turi buti laiku ir vietoje, kitaip jis taps kaimietisku.... n Taip, as uz gamtos ir musu aplinkos naturaluma  protest.gif    lotuliukas.gif

kaip čia pasakius ... vinogretas ( ar kaip ten anksčiau mišraines vadino biggrin.gif )
Tiesa, akmenų apvadėliai tuoj peraugs į didelę nemeilę apskritai akmenims cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 17, 10:27)
Tiesa, akmenų apvadėliai tuoj peraugs į didelę nemeilę apskritai akmenims  cool.gif

pavažinėjau čia po vietinius kaimus, tai tie apvadėliai dar baltai dažomi lotuliukas.gif

beje, mačiau ir grožio bigsmile.gif nerealaus bigsmile.gif , karpomas eglių gyvatvores swoon.gif wub.gif
bet turbūt ilgai laukt tokio reiktų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 10:19)
biggrin.gif  aš ir turėjau omeny gėlių krūmai...nu aš lieku prie savo...man kažko čia ryškiai perdaug ir "kažko" norėtūsi kitko lotuliukas.gif NEXT

Pirstais nerodysim, bet kai ko pas kai ka irgi gali atrodyti per daug.... hah.gif
Tik nesupyk, as cia siaip draugiskai "pasispilkuoju" is neturejimo ka veikt darbe mirksiukas.gif Gi del skonio nesigincijam...
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 17, 10:27)
Tiesa, akmenų apvadėliai tuoj peraugs į didelę nemeilę apskritai akmenims  cool.gif

QUOTE(yuki @ 2008 06 17, 10:40)
pavažinėjau čia po vietinius kaimus, tai tie apvadėliai dar baltai dažomi lotuliukas.gif

reikia džiaugtis, kad augalai dar nors įrėminti akmenų virtinėje, o ne senose traktoriaus padangose, būna ir dažytų padangų lotuliukas.gif čia taip seniau buvo suprastas grožis, ale mada
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 10:57)
Pirstais nerodysim, bet kai ko pas kai ka irgi gali atrodyti per daug....  hah.gif
[

lotuliukas.gif gali manyt ką nori, bet aš iš savo kaskadinio baseino nei vieno akmenuko neišmesiu dirol.gif man ten viskas vietoje tongue.gif
Atsakyti
Oho,kiek komentarų bigsmile.gif O įsižeist nėra ko. Aš suprantu,kad kiekvienas turi savo skonį.Man tikrai labiau patinka tokie gėlynai kaip mano,nes per vasarą jie pilni žiedų ir pražystant kitoms gėlėms visiškai kitaip atrodo,keičiasi kelis kart per metus.O tie kito stiliaus gėlynai-labai gražu pasižiūrėt,kai retai juos matai-nuotraukose,ar į svečius nuvažiavus.Bet man jie atsibostų,nes pernelyg vienodas vaizdas visada. Aš gėles tam auginu,kad žydėtų ir džiugintų akį.
O akmenys dar dėl to,kad tos žalios juostos tai jau gal nereikia... biggrin.gif
Tina,turėtų žydėt,tik dar nedidelius žiedynus šiemet išaugins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 17 birželio 2008 - 10:22
Balanda, man gražu 4u.gif

gal kas pasakys kaip vadinasi jau kelias savaites žydintys krūmai tokiais baltais skėtuko formos žiedais g.gif Jų pilna mieste, bet iš arti neapžiūrėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 06 17, 13:11)
Balanda, man gražu 4u.gif

gal kas pasakys kaip vadinasi jau kelias savaites žydintys krūmai tokiais baltais skėtuko formos žiedais g.gif Jų pilna mieste, bet iš arti neapžiūrėjau rolleyes.gif

nžn ką tu matei, bet pas mane dabar labai gražiai baltai skėtuko forma žydi ir dar priedo kvepia - mano laipiojanti hortenzija didis.gif Ji pas mane pakolkas dar susimetusi į krūmą, gal kitais metais mėginsiu ištampyt, bet taip jau tingiu, taip su ja reikia atsargiai, stiebas tai sumedėjęs, vos tik čiut ir jau lūžis garantuotas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 birželio 2008 - 12:17
Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre blush2.gif

Kadangi lauke lyja prifotkinau per langą.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 06 17, 13:17)

user posted image

user posted image

user posted image

blink.gif blink.gif nu visas nuotraukas dar kartą pakartoju blink.gif blink.gif , pasaka, nu tikrai, kad didvyrė, tiek darbelio idėt bigsmile.gif O kraštus pjauni su storu peiliu ar kastuvėlį į talką pasikvieti.Nu super thumbup.gif va čia tai mano skonis Nors nenustebsiu, jei kas pareikš, kad trūksta žydinčių augalų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ot kad taip nors kokį mėnesiuką išsilaikytų, po savaitėlės vėl žoliapjovę į rankytes ir tapu, tapu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 birželio 2008 - 12:29
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 13:19)
blink.gif  blink.gif  nu visas nuotraukas dar kartą pakartoju blink.gif  blink.gif , pasaka, nu tikrai, kad didvyrė, tiek darbelio idėt bigsmile.gif O kraštus pjauni su storu peiliu ar kastuvėlį į talką pasikvieti.Nu super thumbup.gif va čia tai mano skonis Nors nenustebsiu, jei kas pareikš, kad trūksta žydinčių augalų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ot kad taip nors kokį mėnesiuką išsilaikytų, po savaitėlės vėl žoliapjovę į rankytes ir tapu, tapu biggrin.gif

turiu tokį seną dar tarybinį peilį, vyriškis pagalanda, o jau aš sugebu atbukinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 13:16)
nžn ką tu matei, bet pas mane dabar labai gražiai baltai skėtuko forma žydi ir dar priedo kvepia - mano laipiojanti hortenzija didis.gif Ji pas mane pakolkas dar susimetusi į krūmą, gal kitais metais mėginsiu ištampyt, bet taip jau tingiu, taip su ja reikia atsargiai, stiebas tai sumedėjęs, vos tik čiut ir jau lūžis garantuotas doh.gif

kažkaip abejoju, kad ten hortenzijos būtų unsure.gif

Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre  blush2.gif

nerealus grožis wub.gif taip viskas skoningai wub.gif
galima, aš pasinaudosiu idėjomis blush2.gif biggrin.gif
ir nuotraukas išsisaugosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus lietutis taip protingai lyja,atsidžiaugt negaliu, o dar vakar pabaigiaužolyno kraštus atpjauti, tai jaučiuosi didvyre  blush2.gif
[

Labai gražu, tik man kažkaip dar kokių žydinčių gėlyčių norėtųsi, ne vien tik žalumos blush2.gif
Atsakyti