Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 26

QUOTE(michele @ 2008 06 16, 12:32)
matai as is kedainiu ir cia tik viena medeliu prekyviete ir neturi jie uolaskeliu, tad nusprendziau paklausineti gal kaune kas turi.
P.S. sunku gyventi nedideliam miestelyje nes negali rasti reikiamu augaliuku verysad.gif
Papildyta:
Gaila, bet jos tikrai labai grazios thumbup.gif

O tu pabandyk turguje paziuret juk kedainiuose yra turgelis kuriame prekiauja bobutes gelias as tai pirkau is bobuciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,dažnai čia užsuku, vis tikiuosi pamatyt nuotraukų iš jūsų gėlynų ax.gif ,bet kad mažokai įdedat.Man labai patinka gėlės, aplink namą vis plečiu gėlynus ,kuo daugiau žiedų,tuo gražiau.
Nežinau,ar verta dėti tokios prastos kokybės nuotraukas unsure.gif Vis neprisirengiam nusipirkt normalų fotoaparatą.
Bet bendras vaizdas vistiek daugmaž aiškus blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2008 06 16, 23:37)

Pastebėjau, kad mėgsti aukštus krūmus biggrin.gif bet čia jų kaip ir daugoka vienoje vietoje g.gif man norėtūsi ir žemesnių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 birželio 2008 - 07:06
Bet vis tiek grazu - toks parastas, vieningas kaimiskas stilius. Be jokiu madingu ar moderniu pribumbasu smile.gif Man grazu, Balanda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 09:41)
Bet vis tiek grazu - toks parastas, vieningas kaimiskas stilius. Be jokiu madingu ar moderniu pribumbasu  smile.gif  Man grazu, Balanda  4u.gif

Tikrai būčiau labai nustebusi, jei nebūtum pasisakiusi biggrin.gif naščiot" kaimiško "stiliaus.Gal žmogus isižeis, kad taip pavadinai lotuliukas.gif , gal jam taip netyčia gavosi

O čia šiaip akim paganyt...
user posted image
dar
user posted image
ir dar keletas "trafaretinių gaminių"
user posted image
biggrin.gif
user posted image
slabo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 06 16, 18:52)
tai, kad Senukai perparduoda. Ežerėlio Vaivorykštė - lanksčios tvorelės - 20 cm aukščio, 2,5 m tik 18 Lt kainuoja  ax.gif

O kaip dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 09:48)
Tikrai būčiau labai nustebusi, jei nebūtum pasisakiusi biggrin.gif naščiot" kaimiško "stiliaus.Gal žmogus isižeis, kad taip pavadinai  lotuliukas.gif , gal jam taip netyčia gavosi

lotuliukas.gif Bet ir tas kaimiskas stilius turi buti laiku ir vietoje, kitaip jis taps kaimietisku.... n Taip, as uz gamtos ir musu aplinkos naturaluma protest.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 06:57)
lotuliukas.gif  Bet ir tas kaimiskas stilius turi buti laiku ir vietoje, kitaip jis taps kaimietisku.... n Taip, as uz gamtos ir musu aplinkos naturaluma  protest.gif    lotuliukas.gif

žodžių žaismas, bet labai teisingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 17, 08:05)
Pastebėjau, kad mėgsti aukštus krūmus biggrin.gif bet  čia jų kaip ir daugoka vienoje vietoje g.gif man norėtūsi ir žemesnių

Nuotrauka prastos kokybes, bet kruma tai matau tik viena. Visa kita- geles. Atrodo gerai, tik ta akmenu apvada panaikinciau.
P.S. gal jai ir 'gavosi' kaimiskas nesistengiant (ir tikrai gavosi gerai), bet kitoms ir stengiantis nesigauna nekaimietiskai padaryt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 17 birželio 2008 - 09:13
Mano pentiniai (daiginti is seklu) dabar dar kokiu 5 cm dydzio, tai jauciu simet jau nezydes. Kitamet. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2008 06 17, 09:41)
Bet vis tiek grazu - toks parastas, vieningas kaimiskas stilius. Be jokiu madingu ar moderniu pribumbasu  smile.gif  Man grazu, Balanda  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi mielai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 06 17, 10:09)
Nuotrauka prastos kokybes, bet kruma tai matau tik viena. Visa kita- geles. Atrodo gerai, tik ta akmenu apvada panaikinciau.
P.S. gal jai ir 'gavosi' kaimiskas nesistengiant (ir tikrai gavosi gerai), bet kitoms ir stengiantis nesigauna nekaimietiskai padaryt cool.gif

biggrin.gif aš ir turėjau omeny gėlių krūmai...nu aš lieku prie savo...man kažko čia ryškiai perdaug ir "kažko" norėtūsi kitko lotuliukas.gif NEXT
Balanda, tik nesupyk mirksiukas.gif , bet pati atidavei teismui, o kiek žmonių tiek nuomonių. Šaunuolė išvis, kad kiši rankas žemėn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 17 birželio 2008 - 09:21