oij, kai seniai bebuvau pas jus
tai kol perskaiciau anos temos 20 psl, dar sitos, labiausiai ziuriu aktualu kenkejai ir veja...
na mes kur nesudyge ploteliai dar uzsejom, uzmulciavom biski zemem ir aisku laistom kasdien, tikiuos, kad tie mazi nesudyge ploteliai sudygs, o tada jau ir nuo placialapiu piktzoliu nupurksim
matyts sekla nelabai svarbu buvo, nes panagrinejus naujai pasodinta veja-ir trauklapiu ir kazkokiu zydinciu baltai geliu ir dar usniu ir panasiu i kiaulpienes
buvau klausus del
Ranikulu anoj temoj, bet nieks neatsake
nu jos nuzydejo jau, bet kazkas man papasakojo, kad jos zydi 2kart per vasara
ar tikrai? ar jau nezydes, tai tada ka su jom daryt? nes labai jau man norisi spalvu mano kampelyje, o dabar toks metas kad nelabai kas zydi...dar vis nyksta tulpes, ranikulos nuzydejo, gvazdikeliai nelabai nori zydet kazin kodel
o laumakems turbut reikia labai daug saules, as jau i antra vieta jas sodinu, bet nelabai nori zydet ir skleistis
tai nutariau, kad joms matyt reikia tiesiogines saules ir daug
ar tiesa?
nu labai aciu, nes as vis dar ieskau tinkamiausios vietos savo geles, tai vis pakilnoju. ir matyt man pavyzdingai reiks rinktis i savo kamp[eli augalus, kurie myli gryna pavesi
kas is tokiu butu zydinciu, kurios ilgai dziugintiu ziedais spalvotais visa vasara
va kiek klausimu
Galiu tik apie laumakes zodi tart. Tikrai labai megsta saule. Pas mane visa diena maudosi tiesioginiuose saules spinduliuose ir labai gerai jauciasi, gausiai zydi. Nuzydejusius ziedus visada iskarpau.