Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų atostogos

+ dar viena smile.gif KiddyGym*e.. smile.gif Bet mums nepatogu - toli
Atsakyti
Maniškis 11 metų nori vasarą padirbėti. Gal kas žinot kur, kaip? g.gif
Aš tai sunkiai įsivaizduoju, bet... Gal kas susidūrėt su tokia situacija? g.gif
Atsakyti
ar ne per mažas dar darbams? šiaip žinau daug kur priima nuo 14 su tėvu sutikimu, pusei dienos... bet 11 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2007 05 25, 23:12)
ar ne per mažas dar darbams? šiaip žinau daug kur priima nuo 14 su tėvu sutikimu, pusei dienos... bet 11 g.gif


Nu tai kad jis nori. g.gif
Pernai buvau išsiuntus į stovyklą, tai pareiškė, kad be reikalo tokius pinigus išleidau. doh.gif Šiemet nenori jokių stovyklų.
Nežinau... Galėtų kokius lankstinukus nešiot ar dar ką... g.gif
Parašiau 11... blush2.gif lotuliukas.gif blush2.gif Kaip aš čia taip?
Jam 12,5. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamos 4u.gif 4u.gif kaip manot kuo aš galėčiau užimti savo sūnų jam 8metai va baigiasi mokslo metai ir nesinori,kad tik lakstytų su alkūnem ir keliais nu brozdintais?
Atsakyti
Kamuoja ir mane sita problema kasmet. Norisi vaikui turiningas atostogas suteikt, bet ner salygu. Birzeli dar lankys baseina, kieme su draugais bus. Savaitgalius leis kaime, o liepos men. planuojam svaitelei prie juros nulekt. O rugpjutis isvis be rysio lieka. Sedes namie vienas ir gal kokias knygas skaitys...
Atsakyti
Ką gero jūsiškiai per šias atostogas nuveiks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linukse @ 2007 05 26, 22:44)
Sveikos mielos mamos 4u.gif  4u.gif kaip manot kuo aš galėčiau užimti savo sūnų jam 8metai va baigiasi mokslo metai ir nesinori,kad tik lakstytų su alkūnem ir keliais nu brozdintais?



į stovyklą leisk, kas belieka
Atsakyti
VASARA GERIAUSIAI VAIKUI ATOSTUGAUTI KAIME, STOVYKLOJE.
Atsakyti
Kažin , ar Kaune kokios plaukimo mokymo stovyklos brželį bus? ax.gif
Atsakyti
O mes praeitais metais su draugem sugalvojame toki dalyka -seimos stovykla. Suradome mergina (studente, turinti patirti dirbant su vaikais), kuri priziurejo treju seimu vaikus (buvo nuo 4 iki 6 vaiku). Visi vaikai panasaus amziaus (1, 2 klase). Si mergina ryte vesdavo pamokelius: matematika, skaitymas, anglu (tai buvo musu reikalavimas), jie eidavo i parka pasivaiksciuoti, vaziuodavo prie juros, zaisdavo zaidimus, eidavo i kina, boulinga. Vaikai linkmai ir turiningai praleisdavo laika. Mokejome 5 litus i valanda (nepriklausomai nuo vaiku skaiciaus). Siais metais su draugem vel darysim panasi stovykla.
Atsakyti
Pernai leidau savo berniuką į kiddy Gym Žirmūnuose. 2 savaičių stovykla, dieninė. Labai patiko, bet minusas tas, kad stovyklautojų vaikų buvo labai daug, tai toje patalpoje, kol neišvykę į išvykas, susigrūdę visi labai buvo, šlapi, langų nėra, o kondicionavimo sistema pačios žinote kokia. O išvykos puikios ir kokybiškos. Didžiausias įspūdis liko iš išvykos pas bitininką, ten pasakojo apie bites, net negalvojau, kad toks laimingas grįž. biggrin.gif
Atsakyti