Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Mano sunelis sirgo ta liga, taciau prasidejus paauglystei ji dingo, tfu tfu, kad neisikalbeciau:) na gydytoja taip ir sake, jei per brendimo laikotarpi dings tai dings, o jei ne tai visam laikui, jis nedusdavo, taciau labai daznai sirgo bronchitais, ir nekvepuodavo per nosi, budavo uzsikisusi, gerdavo singuliara, gal tas vaistas padejo... o gal brendimas
Atsakyti
[quote=Burbukas,2005 09 30, 12:48]
man nustatė alerginę bronchinę astmą prieš kokius 7 metus cry.gif
tada Santariškėse pasidariau tyrimus, kad išsiaiškinčiau kas ją sukelia, pasirodo katės, šunys ir žydintys medžiai.
visada pavasarį dėl žydinčių medžių sloguoju, pradėjau sloguoti jau ir ne tik pavasarį sad.gif

Sveiki,šiame skyrelyje pirmą kartą,bet trumpai drūtai pasiūlyčiau kordicepsą(firma Sigcces),nuo bronhų unikalus maisto papildas(nors jo savybės atstoja vaistus) 4u.gif
Atsakyti
O kokius jūs vaistus naudojate?
Man atsirado tokia problema, kad inhaliaciniai vaistai (greičiausiai) labai graužia stemplę, ir dėl to jau įtaria refliuksą.
Įdomu būtų sužinoti ar nei viena nesusidūrėt su tokia problema...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 02 05, 11:18)
O kokius jūs vaistus naudojate?
Man atsirado tokia problema, kad inhaliaciniai vaistai (greičiausiai) labai graužia stemplę, ir dėl to jau įtaria refliuksą.
Įdomu būtų sužinoti ar nei viena nesusidūrėt su tokia problema...

Mano mazajai atvirksciai, nuo refliukso astma paumeja tai intensyviai gydome refliuksa
Atsakyti
QUOTE(Vaidzike @ 2007 04 05, 00:39)
Mano mazajai atvirksciai, nuo refliukso astma paumeja tai intensyviai gydome refliuksa

Na išsityriau, man refliukso nerado, tik raudonąjį gastritą. Bet neatmetama galimybė, kad tai nuo kartikosteroidų
Atsakyti
kaip manote,ar bronchine asma yra isgydoma? smile.gif
Atsakyti
manau,kad si liga neisgydoma,ji tik pereina i remisijos busena,ir joje gali islikti net iki grabo lentos,as pati,kaip ir dar kelios musu gimines moterys sergu sia liga,man ji dabar lyg niekuo ir nepasireiskia,net vaistu nereikia,bet nezinia kada gali vel pablogeti,nes vat senelio seserims ji pasireiske net po 10metu remisijos,kitai po 13 metu remisijos,abi su vaistais vel pravargo po 5 metus,dabar vel štilis,tad as ir pati nenustebciau jei kada man ,kaip lietus is giedro dangaus,ji vel pasireikstu.
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2007 05 29, 15:52)
kaip manote,ar bronchine asma yra isgydoma? smile.gif

ji neišgydoma, bet kontroliuojama. neseniai man ją nustatė, po peršalimo. naudoju diskus, lyg ir nieko kol neperšali vėl. nes pvz:jei aš peršalu, tai būtinai - bronchitas, kuris gydosi labai labai ilgai, ne taip kaip tiems kurie neturi astmos.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 29, 18:32)
ji neišgydoma, bet kontroliuojama. neseniai man ją nustatė, po peršalimo. naudoju diskus, lyg ir nieko kol neperšali vėl. nes pvz:jei aš peršalu, tai būtinai - bronchitas, kuris gydosi labai labai ilgai, ne taip kaip tiems kurie neturi astmos.

drinks_cheers.gif del bronchito,nes vienais metais net 3 krtus juo teko sirgti,tai viena is tu kartu net 1men teko lovoj guleti,o kiti per 2sav tepraejo.

Atsakyti
QUOTE(Sigita-Dani @ 2007 05 29, 19:13)
drinks_cheers.gif  del bronchito,nes vienais metais net 3 krtus juo teko sirgti,tai viena is tu kartu net 1men teko lovoj guleti,o kiti per 2sav tepraejo.

aš irgi šiemet 3 kart atkritus su bronchitu buvau. o kaip tu gydeisi? tais pačiais vaistais inhaliuojamais? ar dar kuo nors kitu?
Atsakyti
Na, as sirgau sia liga, bet kaip ir pasveikau. Nors man medikai sake, kad nors nejausiu jokio diskomforto, bet si liga bet kada gali atsinaujinti.
Tai net nezinau, ar butu galima teigti, kad si liga yra pagydoma, nors as gerai jauciuosi jau seserius metus.
Atsakyti
man tai labai padeda drusku kambariai:)
Atsakyti