O nebutu paprasciau sugrizti i baseina?
QUOTE(denaxa @ 2014 06 05, 21:09)
O nebutu paprasciau sugrizti i baseina?
Dėl tam tikrų priežasčių kol kas ne. Todėl ir ieškau alternatyvos.
Čia gal panaši metodika kaip Strelnikovos? Yra O. Astašenko knyga "Kvėpavimo gimnastika pagal Strelnikovą".
Čia forume esu skaičiusi, kaip viena moteris vaistus vartojo kas 4 val., tačiau pradėjusi atkakliai daryti kvėpavimo pratimus po kurio laiko intervalai tarp vaistų vartojimo pradėjo ilgėt, kol ir pačių vaistų sumažėjo.
Tik iš kur tos valios tiek pasisemt
Papildyta:
Ar nebandėte homeopatijos?
Čia forume esu skaičiusi, kaip viena moteris vaistus vartojo kas 4 val., tačiau pradėjusi atkakliai daryti kvėpavimo pratimus po kurio laiko intervalai tarp vaistų vartojimo pradėjo ilgėt, kol ir pačių vaistų sumažėjo.
Papildyta:
QUOTE(Labruscum @ 2014 06 05, 16:53)
Apmirusi temukė, tikiuosi, čia dėl to, kad visos pasveiko
Nuo mažens astma sergu...
Nuo mažens astma sergu...
QUOTE(Labruscum @ 2014 06 05, 22:29)
Dėl tam tikrų priežasčių kol kas ne. Todėl ir ieškau alternatyvos.
Dviracio nemeginot? Man padedavo-judesiai,gerai sincronizuoti su kvepavimu,neblogai isvalo plaucius...
QUOTE(reglana @ 2014 06 06, 19:34)
Čia gal panaši metodika kaip Strelnikovos? Yra O. Astašenko knyga "Kvėpavimo gimnastika pagal Strelnikovą".
Papildyta:
Papildyta:
Ne, Buteiko metodo kitoks principas. Beje, pradėjau kasdien daryt vieną paprastą kvėpavimo pratimą (per jogą išmokau), tai jau lengviau
QUOTE(denaxa @ 2014 06 06, 19:44)
Dviracio nemeginot? Man padedavo-judesiai,gerai sincronizuoti su kvepavimu,neblogai isvalo plaucius...
Dviračio negaliu, kažkodėl stiprius priepolius iššaukia ir taip nuo mažumės buvo. Galiu plaukti, bėgti, o dviračio ne.
Nepamenu kur, bet teko skaityti, kad sergant broncine astma, labai padeda oro balionų pūtimas. Pabandykit, blogiau nebus
gal galit rekomenduoti kokį gerą rengenologą - pulmonologą?
noriu užsirašyti, kad kelias pastarųj metų plaučių rengeno nuotraukas pažiūrėtų, palygintų, nes skirtingi gyd žiūrėjo, visi skirtingai interpretavo, norisi vienos kiek nuoseklesnės nuomonės...
noriu užsirašyti, kad kelias pastarųj metų plaučių rengeno nuotraukas pažiūrėtų, palygintų, nes skirtingi gyd žiūrėjo, visi skirtingai interpretavo, norisi vienos kiek nuoseklesnės nuomonės...
Gal kas turite BA ir nosies polipus? Kaip gydotės? Galima ir į až.
Parekomenduokite koki kisenini inhaliatoriu isigyti
Sveikos merginos Su artejanciom sventem jau treti metai pablogejo dukros sveikata. Nakti uzeina baisus kosulys.
Turime refliuksa. Gydytoja patare Gastrotuss arba Frutina? Kas geriau? Dukrai kovo men. bus 5 metai.
Frutin raso, kad nuo 11 metu.
Katro sudetis geresne, sveikesne?
p.s mums dar itaria alergine sloga. Israse Aerius sirupa. Kaip jis ar pasiteisina?
Turime refliuksa. Gydytoja patare Gastrotuss arba Frutina? Kas geriau? Dukrai kovo men. bus 5 metai.
Frutin raso, kad nuo 11 metu.
Katro sudetis geresne, sveikesne?
p.s mums dar itaria alergine sloga. Israse Aerius sirupa. Kaip jis ar pasiteisina?
Labas, mergaites. As 15 metu sirgau bronchine astma. Viskas praejo savaime, kai nustojau organizmui duoti angliavandeniu bombas ir isemiau is mitybos visus miltinius gaminius, cukru, bei krakmola (bulves) Dabar skaitau William Davis knyga apie modifikuotu kvieciu zala sveikatai ir man pasidare aisku, kodel astma pasitrauke. As jau nuo 2013 metu spalio menesio nenaudoju nei vieno ingaliatoriaus. Kasdien naudojau ryte ir vakare I burna + ryte - I nosi. Dar viena ingaliatoriu turejau ekstra atvejams. Gal ir kuriai jusu bus naudinga tokia info. Turiu knygule el. variante. Jei kas noretu, brukstelekite el. pasta, imesiu
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 13, 21:50)
Labas, mergaites. As 15 metu sirgau bronchine astma. Viskas praejo savaime, kai nustojau organizmui duoti angliavandeniu bombas ir isemiau is mitybos visus miltinius gaminius, cukru, bei krakmola (bulves) Dabar skaitau William Davis knyga apie modifikuotu kvieciu zala sveikatai ir man pasidare aisku, kodel astma pasitrauke. As jau nuo 2013 metu spalio menesio nenaudoju nei vieno ingaliatoriaus. Kasdien naudojau ryte ir vakare I burna + ryte - I nosi. Dar viena ingaliatoriu turejau ekstra atvejams. Gal ir kuriai jusu bus naudinga tokia info. Turiu knygule el. variante. Jei kas noretu, brukstelekite el. pasta, imesiu
Man irgi praejo savaime- pakeitus darba ir gyvenimo buda i, sakyciau,gerokai kenksmingesni (bet idomesni). Mitybos nekeiciau, valgau ka noriu,kiek noriu ir kada noriu. Tuo paciu buvo pakeista ir gyvenamoji vieta- persikeliau i miegamaji rajona. Tai po teisybei kartais buna visiskai neaisku i ka is tikruju reaguoja organizmas ir kodel astma traukiasi. Jau 8 metai be vaistu ir be priepuoliu, iki tol-maximalios dozes purskalu, yra teke ir greituskes kviestis, ir ligoninej paguleti...
Tiesa,kur jus randate modifikuotu kvieciu? Europoje ju nera,o Lietuvoje isvis jokie modifikuoti augalai net neauginami... Galima sutikti tik modifikuotu soju ir kukuruzu,ir tai bus privalomai pazymeta etiketese- galima ju nepirkti.