Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(VGA @ 2012 02 22, 12:03)
Kas cia per poreikis? doh.gif  Ka jus su juo veiksite??? Juk jis ir taip skiriamas tiems, kam reikalingas. Pati ji naudoju.

poreikis toks, kad pameciau viena pilna inhaliatoriu, ir man nebeuzteks vaistu iki kito rasymo, o pirkti uz pilna kaina nelabai galiu sau leisti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 22, 23:40)
poreikis toks, kad pameciau viena pilna inhaliatoriu, ir man nebeuzteks vaistu iki kito rasymo, o pirkti uz pilna kaina nelabai galiu sau leisti schmoll.gif

Tai eikit pas gydytoja ir taip jam pasakykit, gal ka sugalvos, nes "lyshnu" abejoju ar kas turi doh.gif
As vienakart buvau ishbaigusi anksciau laiko, tai man gydytoja ish kazkur parupino. Kai nori, isheiti randa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 02 23, 00:40)

Man kazkada buvo tokia situacija,kad buvau sanatorijoje,ten man tipo turejo duoti vaistu,ir paskui gydytoja nebegalejo israsyti doh.gif ,tai gydytoja patare nueiti i ta vaistu firma pas atstovus,na,nuejau,ir jie man ten isskyre is reklaminiu vaistu menesiui,doze tik lyg tai buvo per maza,bet geriau jau taip,negu nieko... ax.gif Pameginkit sita varianta,gal isdegs... smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote gera pulmonologa Vilniuje g.gif ?
Nes mano prasti reikalai cool.gif
Atsakyti

i 
Prekyba vaistai forume yra griežtai draudžiama, pastebėjus pakartotinai skelbiant žinutes jos bus trinamos be perspėjimo, nariams/-ėms skiriami įspėjimai. Prašome išsamiau susipažinti su skyrelio taisyklėmis
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 04 11, 09:29)
Prekyba vaistai forume yra griežtai draudžiama, pastebėjus pakartotinai skelbiant žinutes jos bus trinamos be perspėjimo, nariams/-ėms skiriami įspėjimai. Prašome išsamiau susipažinti su skyrelio taisyklėmis

Aš ir nesiūliau parduoti
Atsakyti
Ar yra nutraukusių savo nuožiūra vaistų vartojimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reglana: 16 balandžio 2012 - 21:39
QUOTE(reglana @ 2012 04 16, 21:37)
Ar yra nutraukusių savo nuožiūra vaistų vartojimą?

Priklauso kokiu. Ne pagrindiniu, o tik kurie buvo skirti prie bendros kruvos ir maciau, kad jokio efekto neduoda, o tik farmacines kompanijas remia, tada TAIP smile.gif
Atsakyti
Na, kad ir hormoninių vaistų nutraukimas? Mes, pvz., vartojom Flixotide
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2012 04 17, 12:29)
Na, kad ir hormoninių vaistų nutraukimas? Mes, pvz., vartojom Flixotide

as esu nutraukusi, bet ten ne vien hormonai yra, yra dar medziaga, kuri plecia bronchus....
gal galima butu suzinoti, kodel nutraukiate?
Atsakyti
Kodėl nutraukėme hormoninius vaistus be pulmonologo "palaiminimo":
Mano vaikui, kai buvo apie 2 metus, paskyrė Flixotide vienąkart dienoje, po to atseit pablogėjus, po du kartus ir visą žiemą. doh.gif Aš neapsikentusi, ir pasitarusi su senu gydytoju, kuris nepataikauja farmacijai, nutraukiau tuos hormonus, kurie padėjo vienąkart pačioje jų vartojimo pradžioje, nes juk hormonai mažina uždegimą. Tai kiek mėnesių ar metų galima "gesint" tą uždegimą? To seno gydytojo nuomone, pastovus hormonų vartojimas netgi sunkina ligos eigą
Taigi vaikui kvėpuojant ilgesnį laiką, ir kadangi pro burną nemokėjo, kvėpavo pro nosį, nuo to turėjo slogą po slogos, kraujavimo iš nosies būta, nes hormonai suplonino nosies gleivinę. Jau galvojau alergija pasireiškia, kad tiek slogos kartojas... ačiū Dievui nutraukiau tuos vaistus palengva, ir vaikas daug geriau jaučiasi. Slogų nebuvo, nors žiemą po sniegus davėmės, nebuvo ir dusulio ar kosulio. thumbup.gif
Ar yra kas dar tą padarė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reglana: 18 balandžio 2012 - 22:07
As nutraukiau,ir mano vaikas nutrauke paauglystej,bet tiesiog pajutom,kad nebereikia-jei pradedi pamirsti susipurksti ir jauti kad niekas neblogeja... ax.gif Man kaip ir nebereikia,gal tik retkarciais dusuliukai uzeina (turiu is senu laiku balioneli uzsilikusi ir vienkartinai pavartoju tada),dukrai buna kad karta per metus ar du tenka koki menesiuka hormoninius purskalus pavartoti,na,ir salbutamoli turi...bet siaip pastoviai nebereikia... ax.gif bet pries tai daug metu vartojom ax.gif
reglana,gerai,kad radai su kuo pasitarti thumbup.gif vaikiuka gerai butu rugpjucio menesi prie juros nuvezti (musiskes,Baltijos-tik ne i Palanga,o kur miskas ir svaru-mes i Karkle vaziuojam),tada daugiausia jodo ji isskiria ir labai gerai turintiems problemu su plauciais.
Atsakyti