QUOTE(AJIRA @ 2011 12 05, 14:14)
Labai gaila , kad Lietuvos gydytojai, net nebando ieskoti astmos priezasciu. Bent mano atveju taip yra. Man pulmonologe pareiske, koks skirtumas kas man sukelia astma, vistiek vaistus reikes naudoti visa gyvenima, nes astma letine ir neisgydoma liga. Aisku as pati buvau pas alergologa bet nei per krauja, nei per odos meginius nenustate kas alergizuoja man astma.
Betgi yra skirtumas,kas sukelia Astma yra triju rusiu-alergine,infekcine ir misri,atitinkamas ir gydymas Infekcines atveju-alergenas infekcines kilmes,tada odos meginiai ir nerodys.Bet per sita liga gali buti praziopsotos ir rimtesnes ligos...Buvau pakliuvus i ligonine sunkios bukles,dvi savaites farsiravo hormonais,kurie labai trumpam nuimdavo dusulius,vnz.,gyde nuo astmos,paskui nusprende,kad as cia dustu nuo sunkaus gyvenimo (o kad sunkus,nusprende is to kad viena vaikus auginu ,nei jis sunkus buvo,nei ka...),nusiunte pas psichiatre,ten pokalbis buvo trumpas,paklause,kuo skundziuosi,sakau,is jusu srities-niekuo,tai klausia ko atejau,sakau "atsiunte,tai ir atejau" kazka parase i kortele ir atsisveikinom O po dvieju savaiciu pasidomejo,kada man rentgenas darytas Padare rentgena-o ten plauciu uzdegimas Likusi gydymosi laika jauciau isskirtini demesi ir rupesti... Dusuliai dingo jau po pirmos antibiotiku dozes,galejau kvepuoti,valgyti...Kraujas nieko nerode,jokio uzdegimo,ir plauciu uzdegimui budingu karkalu nesigirdejo...va taip...
As pati jau septinti metai be priepuoliu ir be vaistu,geriu tik priesalerginius,cetirizina,nuolat be jokiu pertrauku