Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Vaanile @ 2011 11 10, 14:10)
taigi perėjau visus tyrimus ir astmos nerado, alerginės ligos taip pat nerado, švietė dar kartą plaučius, kitą savaitę siųs pas loristą, jau neviltis visai apėmė, nes sausas kosulys su dusuliu nepraeina  doh.gif, o nieko neranda....

Reiketu pas pulmonologa apsilankyt. Tikrai nustatytu priezasti.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 10, 15:31)
Reiketu pas pulmonologa apsilankyt. Tikrai nustatytu priezasti.

pas pulmonologą ir lankiausi, jis davė siuntimus tyrimams smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
visai neseniai buvau paskaitoje, kurioje akademikai iš Europos dalinosi žiniomis apie bronchinę astmą.. deja, daugeliu atveju žmonės pasak jų šios ligos net neturi, o simptomus lemia visai kiti faktoriai..
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2011 11 11, 16:16)
pas pulmonologą ir lankiausi, jis davė siuntimus tyrimams  smile.gif

sveika, o ar dare kompiuterine plauciu su kontrastu?
o bronchoskopija ar atlikta? nors ji man sukele sirdies sutrikima, bet daugeliui randa priezasti kas yra plauciuose,
santaruose rekomenduociau tik prof Danyla
o del tuberkuliozes issityrei?
Atsakyti
Cia as parasysiu del sauso kosulio ir neradimo priezasties.Mano drauges sunui irgi yra pripazinta astma.Kiek metu gydosi nezinau.Uzejo sauso kosulio pasikosejimu maratonas ir taip pat vaiksciojimas nuo vienu gyd. prie kitu.Ir ivyko taip kad reikejo isgerti viena tabletele Vermokso nuo kirminu ir viskas uzsibaige.tas vaikutis turejo askaridziu jos matomai smaugdavo ir erzindavo kvepavimo takus.Na cia tik toks pavyzdys,gal jums tikrai yra rimtu bedu.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 11 19, 00:34)
Cia as parasysiu del sauso kosulio ir neradimo priezasties.Mano drauges sunui irgi yra pripazinta astma.Kiek metu gydosi nezinau.Uzejo sauso kosulio pasikosejimu maratonas ir taip pat vaiksciojimas nuo vienu gyd. prie kitu.Ir ivyko taip kad reikejo isgerti viena tabletele Vermokso nuo kirminu ir viskas uzsibaige.tas vaikutis turejo askaridziu jos matomai smaugdavo ir erzindavo kvepavimo takus.Na cia tik toks pavyzdys,gal jums tikrai yra rimtu bedu.

Mano draugės mergaitei ir kone vos ne astmas bandė "pripaišyti" dėl kosulių, bet kalti buvo kirminai.
Mano vaikiukui kiek kitaip pasireiškia bėdos dėl plaučių, bet į diskusijas įsijungsiu perskaičiusi visas temas ax.gif
Mes esam darę imunoglobulino tyrimą dėl alergijos, ir jo rodiklis buvo labai didelis. Vakar mums viena gydytoja pasakė, gali būti didelis tas rodiklis dėl kirminų, bet ji teigė, kad tada rodo kelis tūkstančius tą IgE, mums nesiekė tūkstančio.Jei kyla Problemų dėl kosulio,pasidomėkit, gal vaikas turi kirminų, kad nereiktų be reikalo vartoti vaistų nuo astmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 16, 15:34)
o bronchoskopija ar atlikta? nors ji man sukele sirdies sutrikima, bet daugeliui randa priezasti kas yra plauciuose,

Taip taip reiketu pasitikrinti del TBC, pas mane tuberkuliozes nera, bet ranka raudonoja, nes budama 2 metuku sirgau pulingu pleuritu, ir matomai mano plauciai silpni.
Papildyta:
QUOTE(plius_1 @ 2011 11 15, 22:10)
Sveiki,
visai neseniai buvau paskaitoje, kurioje akademikai iš Europos dalinosi žiniomis apie bronchinę astmą.. deja, daugeliu atveju žmonės pasak jų šios ligos net neturi, o simptomus lemia visai kiti faktoriai..

O tu nebandei paziuret temperatura kokia buna per diena, kad nepraziopsot kokio uzslepto plauciu uzdegimo
Papildyta:
QUOTE(Vaanile @ 2011 11 10, 15:10)

doh.gif cia vaanilei rasiau
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 16, 13:34)

bronchoskopijos nedarė, kosčiu retai, bet toks priepolinis, nėra, kad dūstu ar kad reikia salbutamolio, tyrimus darė įvairius, nieko neranda, kartais man atrodo, kad nerviškai, gal kaip tikas, nes susinervinus beveik visada pradeda džiūti gerklė ir sausai kosėti, beje rado, kad su gerkle negerai kažkas, kažkoks lėtinis uždegimas, sakė nuo jo gali atsirasti gerklės kutenimas ir kosulys, liepė užsideginti gerklę, hm kaip ir viskas, o visi kiti tyrimai geri, plaučiuose nieko blogo nerado, sakė jei nepadės flixsotide, tai po mėnesio ateiti, gali būti bronchektazės ar kažkas panašaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2011 11 20, 23:03)
bronchoskopijos nedarė, kosčiu retai, bet toks priepolinis, nėra, kad dūstu ar kad reikia salbutamolio, tyrimus darė įvairius, nieko neranda, kartais man atrodo, kad nerviškai, gal kaip tikas, nes susinervinus beveik visada pradeda džiūti gerklė ir sausai kosėti, beje rado, kad su gerkle negerai kažkas, kažkoks lėtinis  uždegimas, sakė nuo jo gali atsirasti gerklės kutenimas ir kosulys, liepė užsideginti gerklę, hm kaip ir viskas, o visi kiti tyrimai geri, plaučiuose nieko blogo nerado, sakė jei nepadės flixsotide, tai po mėnesio ateiti, gali būti bronchektazės ar kažkas panašaus  doh.gif

Mano vienai bendradarbei uzeina sausas kosulys, tai jai gyd pasake ,kad nuo skrandzio
Atsakyti
QUOTE(plius_1 @ 2011 11 15, 21:10)
Sveiki,

Kaip gerai butu, kad netureciau astmos. Sakykit, tai kokie faktoriai lemia sios ligos siptomus ir kaip juos nusistatyti ?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 21, 22:22)
Mano vienai bendradarbei uzeina sausas kosulys, tai jai gyd pasake ,kad nuo skrandzio

nieko neranda o vaistus liepia vartoti nuo astmos, na gali būti man ir nuo skrandžio, nors apsilankiau pas moterį, kuri užsiima žoleliniu gydymu, tai sakė man yra astma, bet nervinė ir sakė išgerti kursą žolelių, tai našlaitės ir valerijono po 400g ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2011 11 30, 15:40)
nieko neranda o vaistus liepia vartoti nuo astmos, na gali būti man ir nuo skrandžio, nors apsilankiau pas moterį, kuri užsiima žoleliniu gydymu, tai sakė man yra astma, bet nervinė ir sakė išgerti kursą žolelių, tai našlaitės ir valerijono po 400g ir viskas  smile.gif

Gal pasidalintumet info, kur tas zoleles pirkot, nusipirkciau ir as. Noriu kazkokiu arbatu pagerti nuo astmos.
Atsakyti