Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kalba

Sveikos, aš irgi mokausi kinų kalbos, kol kas dar tik pirmas lygis VDU 4u.gif
QUOTE(Turkish @ 2011 03 29, 14:06)
Wo zai da xue xue Han you keshi wo bu tai hao xuesheng doh.gif 
Trūksta motyvacijos labai dažnai, rankos svyra...
Gal įkvėptum?  ax.gif  kaip tau sekasi ?

Na ir ko tos rankos svyra? rolleyes.gif Tu kiek pamenu taip pat VDU mokaisi, ar ne? Kelintas lygis? blush2.gif O man tai kuo toliau, tuo labiau pradeda patikti, nes lankau visas paskaitas, tai pagaunu pagreitį ir nėra taip sunku, o kai praleisdavau nemažai paskaitų anksčiau tai labai sunku įsivažiuoti ir pagauti esmę, todėl ir motyvacijos nebuvo ir nesinorėjo nieko, bet dabar pasivijau visus ir dabar kuo toliau-tuo įdomiau bigsmile.gif (įdomu kaip kalbėsiu rytoj po kolio lotuliukas.gif )
Atsakyti
Na aš jau antrame lygyje - vadovėlis kitas, viskas tik hieroglifais, aišku apart žodynėlio smile.gif Paskaitas sėkmingai praleidinėju, nes kai ir taip esi atsilikęs - dar labiau nesinori eiti ir žiūrėt į ją buku žvilgsniu biggrin.gif
Rytoj kolis, net nežinau ar eisiu, nes vienaip ar kitaip bus prastai. manau su ja būtų galima susitarti dėl perrašymo
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 03 31, 23:15)
Na aš jau antrame lygyje - vadovėlis kitas, viskas tik hieroglifais, aišku apart žodynėlio smile.gif Paskaitas sėkmingai praleidinėju, nes kai ir taip esi atsilikęs - dar labiau nesinori eiti ir žiūrėt į ją buku žvilgsniu biggrin.gif
Rytoj kolis, net nežinau ar eisiu, nes vienaip ar kitaip bus prastai. manau su ja būtų galima susitarti dėl perrašymo

Na ar ėjai į kolį? ax.gif Aš parašiau, manau visai neblogai net, tik kalbėjimas pakišo koją,nes atrodo sunkesnių klausimų manęs klausė, nei kad kitų doh.gif O šalia sėdėjo panelė iš II lygio, tai mačiau kad kolis jau ohoho, kur kas sunkesnis, vien hieroglifai unsure.gif O šiaip aš mąstau imti antrą lygį kitą semestrą, ar nepatari? Kas konkrečiau tau nepatinka? blush2.gif
Atsakyti
Neėjau, gal kaip nors praslysiu...
Tai jei jauti labai didelę aistrą kinų kalbai (aš irgi jai ją jaučiau kol nepradėjau mokintis biggrin.gif ) tai imk, bus galimybė išvykti mokytis į Kiniją, viena iš mūsų važiuoja. Buvę pasakoja, kad ten yra žvėriški tempai, apie tai man teko ir anksčiau skaityti bloguose žmonių, besimokančių semestrą ar metus Kinijoje. Bet šiaip ar taip įdomi patirtis smile.gif
Aš nebeimsiu 3io lygio, na nebent dar kitais metais, bet labai abejoju. Tiesiog matau, kad tai ne man, trūksta gabumų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 03 29, 15:06)
Wo zai da xue xue Han you keshi wo bu tai hao xuesheng doh.gif 

我 在 大 学院 学习 汉语, 可是 我 太 好 学生

Kaip su motivacija?
Tikiuosi nenuleisi ranku thumbup.gif
As manau tikrai ismokt gali tik laiko reikia daug tam skirti, palaikau tave nera lengva... ypatingai sita ju rasliava sudetinga doh.gif

学习 汉语 不 容易 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 07 balandžio 2011 - 12:48
Kur jūs randate žodynėlių pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fly100 @ 2011 05 06, 15:00)
Kur jūs randate žodynėlių pirkti?  smile.gif

as naudoju google bet dazniausia tai www.nciku.com nes kai nezinai pinyin'o tai iskart gali nupiest simboli ir gaut vertima mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas žino kur nemokamai mokina kinų k.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fly100 @ 2011 05 09, 15:18)
O gal kas žino kur nemokamai mokina kinų k.?  g.gif

nezinau unsure.gif bet jeigu taip butu tai as irgi noreciau thumbup.gif

pabandyk naudoti www.nciku.com man patinka, ten galima susirasti kinieciu ir su jais susirasineti per skyp'a
Atsakyti
sveiki,

taip pat mokausi kinu kalbos universitete mokiausi du semestrus, ir pasiemiau treciaji.. Norejau pasiklausti, kaip jus mokostes rasyti tuos hieroglifus, nes as juos iskalu, o po savaites nieko nebeatsimenu sad.gif gal turit kokiu patarimu?
smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(puzlee @ 2011 05 15, 03:29)
sveiki,

taip pat mokausi kinu kalbos universitete mokiausi du semestrus, ir pasiemiau treciaji.. Norejau pasiklausti, kaip jus mokostes rasyti tuos hieroglifus, nes as juos iskalu, o po savaites nieko nebeatsimenu sad.gif gal turit kokiu patarimu?
smile.gif)

as mokausi, bet irgi labai sunkiai i galva lenda doh.gif man geriausia juos atsiminti pastoviai skaitant.

ir su kinieciais per skypa susirasinejant nes pastoviai reikia naudoti tai lengviau atsiminti
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jau menesy mokinuos kinu kalba bigsmile.gif labai patinka wub.gif

dar yra besimokinanciu?
Atsakyti