Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kalba

P.S. Ačiū tiem, kas pasiūlė naudotis http://www.nciku.com pilna versija. Tikrai jėga! Ypač Vocabulary Lists, jie labai naudingi skaitant internete, nes gali rinkti nežinomus žodžius, ir vėliau peržiūrėti. 有这个方法我真的很高兴!!!
Atsakyti
Bandysiu atgaivinti temelę smile.gif dirbu Kinijos įmonės atstovybėje ir irgi norėčiau išmokti kinų kalbos, įdomu ar pavyktų pačiai kaip nors, nes pinigų kursams deja neturiu sad.gif
Atsakyti
sveiki, as jau kelis menesius mokausi kinu ir tobulinu anglu kalba, man labai padejo lingq sistema http://www.lingq.com/?referral=Irena_P

na pazanga tikrai jauciasi thumbup.gif siaip irgi kursams pinigliu nelabai turiu tai cia toks super dalykelis kuris nieko nekainuoja!!! jeigu kils klausimu rasykit pamokinsiu kaip naudotis biggrin.gif

as siunciu pamokeles isirasau i mp3 ir daug kartu klausau, tai kelis zodzius ju sugebejau pasakyti kinu kinu restorane, ir jis mane puikiai suprato drinks_cheers.gif jeginis jausmas!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena_P: 03 rugpjūčio 2010 - 11:15
Sveiki, noreciau ir as mokytis kinu kalbos. Jau 2 kartus buvau Kinijoje ir tikrai zinau, kad reikia moketi bent elementarius dalykus pasakyti, pvz. taksistui, kad ne ten nuveze lotuliukas.gif
Gal galite patarti, kur geriausia mokytis. Kiek zinau, Zhao jau nedesto SIH. O kaip del VU? O gal kas eina privaciai ar noretu eiti?
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi norėčiau nuo rugsėjo pradėti mokytis kinų kalbos. Kur rekomenduotumėte studijuoti Vilniuje?

G.
Atsakyti
Neseniai atradau kinukalba.lt. Atrodo patraukliai ir patikimai ir dar veda labai įdomų puslapį Facebook`e thumbup.gif Kainos, kiek ten rašo, normalios. Be to, man patiko mintis, kad tai nėra bile kursai, o pamokų turinys pritaikomas prie kiekvieno poreikių drinks_cheers.gif Manau, kai prisiruošiu, tai eisiu mokytis tenai 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau mokytis kinų kalbos pas Ling Weiwei, na kolkas viskas atrodo žaidimo forma, ji pati atrodo išsibarščius belenkaip, bet smagi smile.gif na bet visgi viliuosi kad kažką išmoksiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar savo universitete VGTU (Saulėtekyje) užmačiau skelbimą, kad VGTU Kalbos Centras rengia NEMOKAMUS kinų kalbos kursus bigsmile.gif .... Aš nedvejodama eičiau, bet jau lankau prancuzų kalbos kursus doh.gif Puiki proga pradėti mokintis thumbup.gif Bet va dar neaišku, ar tas NEMOKAMAI VGTU studentams ar visiems norintiems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2010 09 11, 11:09)
Pradėjau mokytis kinų kalbos pas Ling Weiwei, na kolkas viskas atrodo žaidimo forma, ji pati atrodo išsibarščius belenkaip, bet smagi smile.gif na bet visgi viliuosi kad kažką išmoksiu smile.gif

Ar Kaune? Nes man atrodo as irgi pas ja mokausi, man visai neblogai smile.gif o kaip sprendziant problema su knygom?
Atsakyti
Uzsakinesiu knygas ir vadovelius is www.blcup.com gal kas norit prisijungti cool.gif pasidalinsim siuntimo mokesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Klausimėlis toms, kurios mokėsi kinų kalbos VDU pas L. Weiwei ax.gif Ar perėjus visus 3 lygius jau įmanoma susišnekėt ar dar vis tik čia būna dar tik "small small thing"? Ar moko tik tarimo ar ir skaitymo/rašybos tų hieroglifų? Galvoju intensyviai mokytis kinų kalbos, tik kažin ar verta prasidėt su VDU ar ieškot kažką rimčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

jei kam aktualu kinu kalbos kursai, tai nuo spalio 18d. LANGUAGE ACADEMY mokykla organizuoja grupe. 4u.gif
Atsakyti