Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų kalba

QUOTE(Superblondine @ 2008 09 30, 12:37)
Laba diena smile.gif

Vakar buvo pirmoji pamoka, Zhao labai fainas mokytojas, o ir grupe gera. Valio valio valio smile.gif

kiek zmoniu grupej?
Atsakyti
Jeigu kas po Nauju suplanuosit eit pas Zhao t.y. i SIH, parasykit man! tikiuosi su Laisvalaikio kortele 20 % nuolaida kinu k. taikoma?
Atsakyti
pirma pamoka 6 buvom, i antra dar vienas atejo. siemet sake musu rekordiskai daug smile.gif
Atsakyti
Uoj žavi mane orientalistika smile.gif
Gal kuri turi užrašų ir galėtų pasidalinti???
Atsakyti
Ar niekas nesimoke VDU pas L.Weiwei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Superblondine @ 2008 10 02, 15:53)
pirma pamoka 6 buvom, i antra dar vienas atejo. siemet sake musu rekordiskai daug smile.gif

Kokie tolesni ispudziai apie SIH kinu k kursus? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, tik dabar sugalvojau ilisti i supermamas ir paziuret ar kas domisi kinu kalba ir pavyko smile.gif as pati jau baigus viena semestra VU, dabar mastau gal antra semestra kur kitur pabandyt, gal geriau? sudomino ir pamokos pas privacius mokytojus, bet ar ten duoda kazkoki baigimo pazymejima? nemanau.. ruosiuos po kokio pusmecio ar veliau lekti ir i kinija pasipraktikuoti, butu labai saunu jai kas nors prisijungtu, nes vienai nelabai smagu vaziuoti, o vyro juk irgi neimsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shaki @ 2009 01 09, 14:18)
Sveikutes, tik dabar sugalvojau ilisti i supermamas ir paziuret ar kas domisi kinu kalba ir pavyko smile.gif as pati jau baigus viena semestra VU, dabar mastau gal antra semestra kur kitur pabandyt, gal geriau? sudomino ir pamokos pas privacius mokytojus, bet ar ten duoda kazkoki baigimo pazymejima? nemanau.. ruosiuos po kokio pusmecio ar veliau lekti ir i kinija pasipraktikuoti, butu labai saunu jai kas nors prisijungtu, nes vienai nelabai smagu vaziuoti, o vyro juk irgi neimsi  rolleyes.gif

pas privacius pazymejimo tikrai negausi...bet jei del saves mokaisi tai jo kaip ir nereikia.

Del Kinijos ir as dar pries puse metu svarsciau-dabar pasiraminau-prioritetai pasikeite- tai kazkada veliau...

O siaip butu idomu isgirsti atsiliepimus tu kas mokosi/mokesi privaciai... ax.gif
Atsakyti
Apie privatu mokymasi mano atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif Pliusai ir minusai manau akivaizdus mirksiukas.gif Didziausias minusas - kainuos tikriausiai brangiau nei bendri kursai. O pliusas - jog visas demesys skiriamas tik tau, visada daugiau mokysites ta, kas tau aktualu ar sunkiau sekasi, laika pamoku derinsites tik tarpusavy ir tt. biggrin.gif As galvoju, jei negaila pinigeliu, tai visada geriau eiti privaciai. O del baigimo pazymejimo, tai nelabai kam jo reikia, jei savo zinias puikiai pati pademonstruoji, na nebent darbe reikalauja kokio popieriuko.
Aisku visada svarbu koki mokytoja pasirenki, bet ar privaciai ar kursuose yra vienoda tikimybe pakliuti tiek pas geresni tiek pas prastesni destytoja, nebent turi is pazistamu kokiu rekomendaciju wink.gif
Atsakyti
as apie sios kalbos galimybes ir vis pagalvoju g.gif gal kitais metais, kai laisvesne busiu blush2.gif gal kas audio knygu ar dar ko turi ir butu nesunku pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
Man tai atrodo geriau mokintis grupeje.. privaciai besimokant mokytojas gali pasiderinti prie laiko tau tinkamo, tai prasideda paskui visokie negalejimai. o kai zinai kad grupei pamokos tada ir tada, kazkaip atsakingiau ziuri smile.gif bent jau man taip atrodo.
pradejom antra semestra, Zhao labai fainas mokytojas. manau geriausias variantas mokinantis kalbu, o ypac tokios - kai moko kinas, o ne lietuvaiciai.. siaip labai smagu. tik medziagos jei ieskot savarankiskai - beviltiska lietuvoje. bet uzsienyje variantu pilna visokiu, kinu-anglu smile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
Mokausi pas Lai Weiwei VDU, nu zinokit nerealuuuu!!
Man visa diena nusvinta ten pabuvus. biggrin.gif
Pirmadieni rasom jau rimta atsiskaityma. bigsmile.gif
Atsakyti