Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(rebel_heart @ 2009 04 24, 13:06)
Aisku, aciu uz informacija  verysad.gif  bijau  verysad.gif

Nebijokite, svarbiausiai sveikata, saunu, kad prisiruosete pas daktara. O daktarai priprate prie apziuru, ju toks darbas. Sekmes. mirksiukas.gif
Man pradzioj irgi buvo baisu, o paskui persilauziau, pagalvojau - gi einu del saves, kad greiciau pasveikciau. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklaust, o detralex vaistams ar reikia recepto?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 14:18)
Sveikutes, norejau paklaust, o detralex vaistams ar reikia recepto?

Labas. Svetaineje vaistai.lt raso apie detralex, kad receptinis. Bet man visus vaistus hemorojaus gydymui yra pardave be recepto.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 04 27, 14:29)
Labas. Svetaineje vaistai.lt raso apie detralex, kad receptinis. Bet man visus vaistus hemorojaus gydymui yra pardave be recepto.

aciu uz atsakyma 4u.gif
O ar padejo jums tas Detralex? Perskaiciau apie si vaista, ir galvoju kad man ir venoms pades, nes kapiliarai labai linke trukineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 14:50)
aciu uz atsakyma  4u.gif
O ar padejo jums tas Detralex? Perskaiciau apie si vaista, ir galvoju kad man ir venoms pades, nes kapiliarai labai linke trukineti  blush2.gif

Zinokite, sito neteko vartoti, daktarai kazkaip sito neisrase. mastau.gif Tik va dabar is smalsumo pasiskaitinejau, kas per vaistas. Kas liecia venu stiprinima, man buvo israse CYCLO-3 forte. Daktarai po menesio vartojimo pakartotinai apziurejo, sake, kad pagerejimas akivaizdus. Bet geriau nemaza doze - po 3 kapsules kasdien.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 04 27, 16:01)
Zinokite, sito neteko vartoti, daktarai kazkaip sito neisrase. mastau.gif Tik va dabar is smalsumo pasiskaitinejau, kas per vaistas. Kas liecia venu stiprinima, man buvo israse CYCLO-3 forte. Daktarai po menesio vartojimo pakartotinai apziurejo, sake, kad pagerejimas akivaizdus. Bet geriau nemaza doze - po 3 kapsules kasdien.

kiek zinau kad Cyclo-3 forte ir detralex tokios pacios paskirties ax.gif tai reikes kazkuriuos is situ isbandyt blush2.gif jei gausiu nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 04 27, 16:29)
kiek zinau kad Cyclo-3 forte ir detralex tokios pacios paskirties  ax.gif tai reikes kazkuriuos is situ isbandyt  blush2.gif jei gausiu nusipirkt  blush2.gif

Manau, tikrai gausite. Kiek as pirkau, visada vaistineje turedavo. ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Norom nenorom, bet jaučiu ir man jau tenka jungtis į jūsų diskusijas. Drąsiai neteigiu, kad man hemorojus, bet tokių įtarimų turiu. Šlykštus reikalas... Nei pačiai pasižiūrėt, kas ten daros, nei kitam parodyt. Pas gydytoją eit nenoriu - vis kaip ir dauguma jūsų tikiuosi kaip nors išsikapstyt pati. Prieš kiek laiko (nežinau, gal prieš mėnesį), prie išangės atsirado guzelis - iš pradžių jis buvo toks minkštas, kad paspaudus jausdavosi, jog jo viduj kažkas gana tiršto „vaikšto“. Forumuose buvau prisikaičius, kad padeda medus, tai kurį laiką kiekvieną vakarą ir tepliojau - pagerėjimas gal ir buvo, bet labai trumpalaikis. O ir šiaip nesuprantu, kas įtakoja - vienądien guziukas didesnis, kitą - mažesnis, o kažkurią dieną jau beveik nesijautė - apsidžiaugiau, kad gal viskas baigėsi, deja...
Šiaip visas tas „džiaugsmas“ prasidėjo nuo to, kad pasituštinus vis būdavo kraujo. Tai aš senais metodais - užtepdavau cinko oksido tepalo, kad sutrūkimus sugydytų ir vėl viskas ok. Bet kada jau vienąkart to kraujo buvo gana daug, rimtai išsigandau. Po kiek laiko pajutau ir tą išlindusį guziuką. Neįsivaizduoju, ką daryti ir kaip gydyti - savarankiškai ko nors imtis šiek tiek baisu, bet jaučiu reiks traukt į vaistinių kokių Hemoral žvakučių nusipirkt - paskaičiau, kad ten žolinis vaistas, tai neturėtų pakenkti, r padės, tai čia aišku kitas klausimas. Džiaugiuosi tik, kad šiaip jau neskauda ir nesudaro diskomforto, tačiau vis tiek nemalonu.
Ir dar - noriu paklaust, kokio dydžio tas jūsų guziukas - maniškis tai turbūt toks kaip žirnis.
Sėkmės, mergytės, gydantis šį šlykštų reikalą....
Atsakyti
Hemorol zvakutes naudoju. Tam kartui gerai, bet jos neissprende problemos... bent man.

Buvau pas dakatara, israse vaistu, bet jokio poveikio... galvoju gal antra doze pabandyt....
Atsakyti
Džiaugiuosi tik, kad šiaip jau neskauda ir nesudaro diskomforto, tačiau vis tiek nemalonu.

Jei taip, tai sureguliok mityba ir viskas praies. smile.gif
Atsakyti
o jums yra niezulys ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 04 29, 17:46)
o jums yra niezulys ?

kartais blush2.gif
Atsakyti