Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Perskaiciau jusu bedas ir sumasciau prie jusu prisijungti,ir isakyti savo beda.Hemaroju turiu jau kazkur nuo 14 metu, o dabar man jau 22 verysad.gif Kreipiausi pas gyditojus,jiems buvo keista,kad tokia jauna mergina turi tokia beda,net nesu gimdziusi,pasake,kad greiciausiai tai paveldejimas.Ko tik nesu isbandziusi,ir zvakutes ir vaistus ir tepaliukus,net pas zolininkes buvau,pirkau kazkoki tepala,bet niekas nepadejo verysad.gif Klaipedoj man raisiojo tuos mazgus gyditojas,jau net apsidziaugus buvau,kad viskas bus gerai,bet neilgai dziaugiaus,praejus kokiom 5 valandom po suraisiojimo jie vel atsirado verysad.gif Dabar yra gumbeliai,skauda labai retai,kraujas irgi buna tik retsykiais.Jau net nebezinau ka daryt,operacijos nelabai norisi.Gal galit kas ka patrt? verysad.gif
Atsakyti
laba,

esu 39sav. nescia, pries pora dienu atsirado isangeje kazkoks gumbelis (nekraujuoja, bet nemaloniai ji jauciu). Gimdyt galiu jau bet kada. Norejau paklaust, ar tai labai skubu del to kreiptis pas gydytojus? o gal palaukt po gimdymo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2009 03 05, 23:31)
Perskaiciau jusu bedas ir sumasciau prie jusu prisijungti,ir isakyti savo beda.Hemaroju  turiu jau kazkur nuo 14 metu, o dabar man jau 22  verysad.gif Kreipiausi pas gyditojus,jiems buvo keista,kad tokia jauna mergina turi tokia beda,net nesu gimdziusi,pasake,kad greiciausiai tai paveldejimas.Ko tik nesu isbandziusi,ir zvakutes ir vaistus ir tepaliukus,net pas zolininkes buvau,pirkau kazkoki tepala,bet niekas nepadejo verysad.gif Klaipedoj man raisiojo tuos mazgus gyditojas,jau net apsidziaugus buvau,kad viskas bus gerai,bet neilgai dziaugiaus,praejus kokiom 5 valandom po suraisiojimo jie vel atsirado verysad.gif Dabar yra gumbeliai,skauda labai retai,kraujas irgi buna tik retsykiais.Jau net nebezinau ka daryt,operacijos nelabai norisi.Gal galit kas ka patrt? verysad.gif

Pas koki daktara Klaipedoje buvote? Beje, man daktarai irgi sake, kad keista, jog tokia jauna jau turiu hemoroju.

QUOTE(@milla@ @ 2009 03 08, 11:46)
laba,

esu 39sav. nescia, pries pora dienu atsirado isangeje kazkoks gumbelis (nekraujuoja, bet nemaloniai ji jauciu). Gimdyt galiu jau bet kada. Norejau paklaust, ar tai labai skubu del to kreiptis pas gydytojus?  o gal palaukt po gimdymo?  g.gif

As profilaktiskai pasirodyciau... ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš irgi turėjau tą "grožį"dar iki pirmojo gimdymo, o po dviejų jau buvo visai ne kas. Gydžiausi tepaliukais, žvakutėm, bet nieko tas nebepadėjo. Taip pat dėjausi žiedus pas gyd. Radžiūną, sumokėjau krūvą pinigų ir rezultato jokio! Vėliau mane apžiūrėjęs chirurgas pakomentavo, kad tai tikras apiplėšimas, nes su tokio laipsnio hemorojum kaip pas mane, jokie žiedai nepadeda, reikia operuoti blink.gif ir gerbiamas gydytojas turėjo man tai pats pasakyti.
Taigi, baigus maitinti mažąją užsirašiau operacijai ir išsioperavau. Dabar jau daugiau kaip pusmetį net nebeprisimenu, kas tai yra cool.gif
Taigi, nebijokite, eikite pas gydytojus ir būkite sveikos 4u.gif
Daugiau info per až blush2.gif
Atsakyti
laba dienukę... blush2.gif
įsitaisiau ir aš tą bėdelę... gimdyti jau nebe užilgio, o mazgeliai vis lenda laukan... turu jau keturis... ir net nežinau, ar leis man gimdyti pačiai dėl to? šią savaitę pas gydytoją, bus matyti... tikiuosi, po gimdymo, kai sumažės spaudimas, viskas bent jau sustos... šiaip tikrai nėra kažkokių didesnių bėdų su viduriais... manau, kad pilvas viską užspaudė...
o galbūt tai venos man taip pasireiškė? g.gif nes kažkaip pastebėjau, kad net ir kirkšnių srityse atsirado tokie kraujingi darinukai... nebežinau net ką ir begalvoti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Ar pavyko kam išsigydyti hemorojų žvakutėmis arba tepaliukais?
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2009 03 12, 18:42)
laba dienukę...  blush2.gif
įsitaisiau ir aš tą bėdelę... gimdyti jau nebe užilgio, o mazgeliai vis lenda laukan... turu jau keturis... ir net nežinau, ar leis man gimdyti pačiai dėl to? šią savaitę pas gydytoją, bus matyti... tikiuosi, po gimdymo, kai sumažės spaudimas, viskas bent jau sustos... šiaip tikrai nėra kažkokių didesnių bėdų su viduriais... manau, kad pilvas viską užspaudė...
o galbūt tai venos man taip pasireiškė? g.gif  nes kažkaip pastebėjau, kad net ir kirkšnių srityse atsirado tokie kraujingi darinukai... nebežinau net ką ir begalvoti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Siulau pagerti CYCLO-3 forte, jie iskart teigiamai veikia kraujagysles, venas, sutraukia ju sieneles, gumbelius sumazina. Nepigus, bet pagerejimas man buvo akivaizdus, daktaras pasake, kad gumbeliai zymiai sumazeje ir susitrauke. As pirkdavau Norfos vaistinej laimingomis valandomis su Norfos kortele, tai 15proc pigiau mokedavau...
Atsakyti
Eisiu rytoj pas gydytoja apziurai. Seimos gydytoja siuncia i Kauno 2-aja ligonine pas gydytoja Prana Jonauska. Sake, kad labai linksmas smile.gif labai tikiuosi.
Gal kam teko pas ji lankytis?
Atsakyti
Na va, buvau pas Prana Jonauska. Isties labai malonus gydytojas smile.gif Maniau, kad bus baisiau, bet viskas ok. Tuo metu stengiausi apie nieka negalvot biggrin.gif Israse vaisu (nereceptiniu) zvakutes, atbletes ir tepala (sumokejau uz viska 90lt)
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2009 03 19, 11:11)
Na va, buvau pas Prana Jonauska. Isties labai malonus gydytojas smile.gif Maniau, kad bus baisiau, bet viskas ok. Tuo metu stengiausi apie nieka negalvot biggrin.gif Israse vaisu (nereceptiniu) zvakutes, atbletes ir tepala (sumokejau uz viska 90lt)

Parasykit, kokius vaistukus israse, idomu palyginti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 03 19, 13:06)
Parasykit, kokius vaistukus israse, idomu palyginti...  ax.gif

Doloproct tepala ir zvakutes bei Detrelax geriamas tabletes.

O tu buvai pas ta pati? ka tau israse?
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2009 03 19, 21:17)
Doloproct tepala ir zvakutes bei Detrelax geriamas tabletes.

O tu buvai pas ta pati? ka tau israse?

Ne, as klaipediete, bet idomu paziureti, ka daktarai israso. ax.gif ka man israse yra, surasiau pora puslapiu atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 kovo 2009 - 10:06