Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Frezija13 @ 2011 04 14, 08:50)
O kokia operacijos kaina Gk klinikoje ?
Aš irgi tikėjausi operacijos lazeriu, bet sako, ne- reikia rimtesnės, ,,normalios ,, su narkoze. Nuteikia gydytoja, kad bus nemalonu  unsure.gif

2400 lt su seimos gydytojo siuntimu. Nepigiai gausis.
O tai taip iseina, kad lazeriu operacija nerimta, t.y. nepades, ar pades kazkuriam laikui, ar kaip cia suprast? g.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip pati pirma apziura sito reikalo praeina. Kokia ten poza apziuri? Na nezinau kada pasirysiu nueit pas gydytojus, vien del komplekso doh.gif Butu dar gydytoja moteris, ogi chirurgai vyrai sad.gif Nepykit, jei kuri jau apraset( neskaiciau visos temos)
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2011 04 14, 19:43)
O tai taip iseina, kad lazeriu operacija nerimta, t.y. nepades, ar pades kazkuriam laikui, ar kaip cia suprast?  g.gif

As ne lito nemokejau uz iprastine.
QUOTE(rusaite @ 2011 04 14, 21:12)
Sakykit, o kaip pati pirma apziura sito reikalo praeina. Kokia ten poza apziuri? Na nezinau kada pasirysiu nueit pas gydytojus, vien del komplekso  doh.gif  Butu dar gydytoja moteris, ogi chirurgai vyrai sad.gif Nepykit, jei kuri jau apraset( neskaiciau visos temos)

Arba ant sonu gulint, keliai prie krutines, arba keturiom.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 14, 12:37)
Sudetingiausios pirmos dvi dienos po operacijos, paskui vis lengviau. ax.gif

Ar po operacijos iskritusiu mazgu nebelieka? blush2.gif
Kiek laiko praejus po operacijos galesiu pasirupinti savo kudikiais?
Itariu ir viena gera dalyka, turbut po operacijos labai sulieknejama?.. g.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 04 14, 21:47)
Itariu ir viena gera dalyka, turbut po operacijos labai sulieknejama?..  g.gif rolleyes.gif  ax.gif

Man du isoperavo, viena nediduka gilumini paliko, kad atliktu uzdarymo funkcija. Taip, kazkiek palieknejau. Sveikimas individualiai kiekvienam organizmui, visiems vienodai nebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 04 14, 22:01)
Man du isoperavo, viena nediduka gilumini paliko, kad atliktu uzdarymo funkcija. Taip, kazkiek palieknejau. Sveikimas individualiai kiekvienam organizmui, visiems vienodai nebus. ax.gif

Tikrai, cia dviguba nauda mums moteroms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2011 04 14, 19:43)
O tai taip iseina, kad lazeriu operacija nerimta, t.y. nepades, ar pades kazkuriam laikui, ar kaip cia suprast?  g.gif

Klaipėdoje operacijos kaina lazeriu prieš metus 500.00Lt. be siuntimo.
Bet prieš darant lazeriu siūlyčiau pasikalbėti su kitais , kurie jau po operacijos.
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2011 04 14, 21:47)
Itariu ir viena gera dalyka, turbut po operacijos labai sulieknejama?..  g.gif rolleyes.gif  ax.gif

Labas,
po operacijos per savaitę numečiau 5 kg.
Man išorinių mazgų ir nebuvo, operavo vidinius, bet išeinamoji anga tai labai negraži paliko.
Atsakyti
Man irgi reikia prisiverts nueit pas proktologa, tik labai nesiryztu. Ne vien del kompleksu, bet vien del skausmingos apziuros, ir del operacijos baimes, kuri man tikrai bus, nes iskrite mazgai jau labai seniai yra.
O jeigu per savaite, po operacijos, 5kg numesiu, tai is manes isvis nieko neliks, ne tiek daug ir yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(topolis @ 2011 04 15, 07:52)
Labas,
po operacijos per savaitę numečiau 5 kg.
Man išorinių mazgų ir nebuvo, operavo vidinius, bet išeinamoji anga tai labai negraži paliko.

Man gal pora kg nukrito. Sutvarke labai graziai, vos matomi pora randeliu.
QUOTE(Beiker @ 2011 04 15, 09:10)
Man irgi reikia prisiverts nueit pas proktologa, tik labai nesiryztu. Ne vien del kompleksu, bet vien del skausmingos apziuros, ir del operacijos baimes, kuri man tikrai bus, nes iskrite mazgai jau labai seniai yra.

Ryzkites. Kam kankintis? As labai dziaugiuosi. ax.gif
Atsakyti
Sudetingiausios pirmos dvi dienos po operacijos, paskui vis lengviau. ax.gif

Aš irgi jau po operacijos. Dar nuskausminamieji veikia tai gerai, tik po narkozės apsvaigimas ir silpumas, o kaip bus toliau g.gif laukiu...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti