Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Beata75 @ 2008 10 06, 09:02)
Labukas, ar galetum parasyti kur ji dirba.
Aciu!
Sveikutes mamules!
mane irgi kankina si nelemta problema. buna guziuku, bet nekraujuoja,. gydausi zvakutem ir tepaliuku. merginos sakykit, ar po tu guziuku jums isanges odyte nelieka ishsitampius, tokia nelygi, nezinau, kaip tikslingaiu apibudint. estetiskai labai negraziai atrodo, gal galit patarti kokiu veiksmu imtis, ka daryt ar galima butu, tai kazkaip pasalinti?
Dekui is anksto! 4u.gif

galiu tuo klausimu padet -visa info www.zakmeda.com

Atsakyti
Sveikos merginos!

Speju jog busiu vienintelis vaikinas tarp jusu besiskundziantis panasia problema - hemorojumi.

viskas prasidejo mazdaug pries gera pusmeti..kai pasimate pirmas kraujas besitustinant. Delsiau kokius tris menesius kol pagaliau nusprendziau issiaiskinti kas man yra. Susiradau www.hemorojus.com websaita ir supratau kad gali buti hemorojus. Per daug ilgai nedelsiau ir uzsirasiau pas ta pati daktara Radziuna (Grybo g. poliklinik), kurio ir yra sukurtas minetasis websaitas. Jau per pacia pirmaja konsultacija man buvo pasiulyta ziedu uzmovimo ant mazgu procedura bei tiesiosios zarnos apziura. Procedura buvo ziauriai nemaloni, bet ka jau padarysi...issigydyti gi norejosi. Uz viska teko suploti apie 600 Lt. Deja ir po menesio kraujas nenustojo begti taigi kreipiausi pas gydytoja dar kart ir vel buvo uzmauti ziedai. Po paskutiniosios proceduros vos nenualpau, tikriausiai nekaip pacia procedura prieme organizmas. Procedura ta karta kainavo ~350Lt. Po sios proceduros praejo jau beveik du su puse menesio. Vis dar kraujuoju besitustinant. Tikrai neketinu eiti pas ta pati gydytoja dar karta, nes toks vaizdas kad naudos is tu ziedu jokios! Bandysiu dabar naudoti jusu paminetas zvakeles ar dar koki tepala. Jeigu ir tai nepades, tai beliks tik operacija tikriausiai...
Manau kad tikrai dar cia parasysiu jeigu visgi kazkokiu stebuklingu budu pavyks man sita prakeikta liga iveikt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vardeniukas @ 2009 02 11, 22:38)
Sveikos merginos!

Speju jog busiu vienintelis vaikinas tarp jusu besiskundziantis panasia problema - hemorojumi.

viskas prasidejo mazdaug pries gera pusmeti..kai pasimate pirmas kraujas besitustinant. Delsiau kokius tris menesius kol pagaliau nusprendziau issiaiskinti kas man yra. Susiradau www.hemorojus.com websaita ir supratau kad gali buti hemorojus. Per daug ilgai nedelsiau ir uzsirasiau pas ta pati daktara Radziuna (Grybo g. poliklinik), kurio ir yra sukurtas minetasis websaitas. Jau per pacia pirmaja konsultacija man buvo pasiulyta ziedu uzmovimo ant mazgu procedura bei tiesiosios zarnos apziura. Procedura buvo ziauriai nemaloni, bet ka jau padarysi...issigydyti gi norejosi. Uz viska teko suploti apie 600 Lt. Deja ir po menesio kraujas nenustojo begti taigi kreipiausi pas gydytoja dar kart ir vel buvo uzmauti ziedai. Po paskutiniosios proceduros vos nenualpau, tikriausiai nekaip pacia procedura prieme organizmas. Procedura ta karta kainavo ~350Lt. Po sios proceduros praejo jau beveik du su puse menesio. Vis dar kraujuoju besitustinant. Tikrai neketinu eiti pas ta pati gydytoja dar karta, nes toks vaizdas kad naudos is tu ziedu jokios! Bandysiu dabar naudoti jusu paminetas zvakeles ar dar koki tepala. Jeigu ir tai nepades, tai beliks tik operacija tikriausiai...
Manau kad tikrai dar cia parasysiu jeigu visgi kazkokiu stebuklingu budu pavyks man sita prakeikta liga iveikt.  cool.gif

Nenusimink taip labai 4u.gif Man kazkada buvo kad kraujavo be perstojo gal dvi paras,tiesiog taip tokia maza srovele,pas daktarus eit bijojau,tai nusipirkau tokias homeopatines zvakutes su zolytem-padejo thumbup.gif Bet beda pati savaime niekur nedingo,tik tiek,kad pastoviai naudojant tepaliukus nekraujuoja ir neskauda.Kazkada buvau tos bedos atsikraciusi keliems metams,ir labai paprastai-buvo ruduo,sermuksniai sunoke,taigi dejau sermuksniu koseles kompresus nakciai,savaites tokio gydymo uzteko keliems metams smile.gif Tai va,kai bus ruduo...as kazkaip vis praziopsau tuos sermuksnius,o ir kosele tingisi trinti kai neskauda blush2.gif
O i Grybo gatve neverta eiti,ten tokia sistema kad kuo daugiau pinigu is kliento issunkti,gali ir be paskutiniu kelniu palikti,o ar pagydys-dar klausimas.
Atsakyti
Turbūt ir aš įsigijau šią bėdą verysad.gif Atsitiktinai lengvai pakraujuoja, bet nei skauda, nei kokių guzelių aptikau. Pasiskaičiau, kad galima nusipirkti Posterisan vaistų. Kaip supratau, jie nereceptiniai? Ką geriau naudot: tepaliuką ar žvakutes?
Atsakyti
per nestuma tikrai islys tas nelemtas hemorojus,nesvarbu,kad ir busi issigydziusi(is patirties kalbu),po gimdymo pats susitrauke atgal,o per nestuma iki pat galo kotik nedariau bet iki galo taip ir neisnaikinau.Profilaktikai kad jie(gal)nepasirodytu nesiok nesciosios dirza ir svorio nepriaug,linkiu sekmes laukiantis busimo zmogucio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2009 03 01, 11:20)
Turbūt ir aš įsigijau šią bėdą  verysad.gif Atsitiktinai lengvai pakraujuoja, bet nei skauda, nei kokių guzelių aptikau. Pasiskaičiau, kad galima nusipirkti Posterisan vaistų. Kaip supratau, jie nereceptiniai? Ką geriau naudot: tepaliuką ar žvakutes?

ir ta ir ta naudok efektas bus geresnis ir greiciau praeidines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 03 01, 17:01)
ir ta ir ta naudok efektas bus geresnis ir greiciau praeidines mirksiukas.gif

Per kiek laiko praeis tas "nelabasis"?
Atsakyti
Sveikos, sakykit turiu tokia beda ir jau labai seniai: na galvojau man ne hemorojus bet yra įtrūkimai išangėje, nes kai tuštinuos, periodiškai buna su krauju, ir aišku kita karta, einant i tualetą atsiranda baimę, nes skausmingas tas procesas. Šiaip nesu dar gimdziusi, ši problema, gal atsirado nuo to, kad ankščiau budavo vidurių užketėjimas. Žodžiu vargstu. Naudoju žvakes: Hemorapal (ar kažkaip panašiai), jos nebrangios - gal 7 lt. O čia neseniai nusipirkau vokišku brangiu - apie 24 lt. bet kažkaip man brangoka, nes buna, kad i savaite 2-3 kartus reikia jomis pasinaudoti. Gal jus galite patarti ką man daryti???
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2009 03 02, 12:24)
Sveikos, sakykit turiu tokia beda ir jau labai seniai: na galvojau man ne hemorojus bet yra įtrūkimai išangėje, nes kai tuštinuos, periodiškai buna su krauju, ir aišku kita karta, einant i tualetą atsiranda baimę, nes skausmingas tas procesas. Šiaip nesu dar gimdziusi, ši problema, gal atsirado nuo to, kad ankščiau budavo vidurių užketėjimas. Žodžiu vargstu. Naudoju žvakes: Hemorapal (ar kažkaip panašiai), jos nebrangios  - gal 7 lt. O čia neseniai nusipirkau vokišku brangiu - apie 24 lt. bet kažkaip man brangoka, nes buna, kad i savaite 2-3 kartus reikia jomis pasinaudoti. Gal jus galite patarti ką man daryti???

Labukas, na pirmiausia rekomenduoju pasirodyti daktarui, nes mano simptomai buvo lygiai tokie patys - skausmas ir kraujavimas. Delsiau apie metus, kol galu gale ryzausi, nes jau nebejuokinga pasidare. Daktaras nustate kelis nedidelius hemorojinius mazgelius ir iplesa. Paskyre gerti CYCLO-3 forte kapsules (augaliniai papildai, stiprinantys kraujagysliu sieneles, beje, nepigus-30 kapsuliu kainuoja apie 44lt, o man paskyre gerti po 3 kasdien), taip pat FORLAX milteliu, kurie neleidzia is ismatu pasisalinti vandeniui, taigi lengviau tustintis, juos reikejo gerti profilaktiskai kaskart, kai tik imdavo kieteti viduriai, dar paskyre naudoti PROCTOGLYVENOL ir DOLOPROCT zvakutes (pradzioje kasdien, po viena ryte ir vakare, paskui, kai iplesa apgijo, tada tik profilaktiskai, po pasitustinimo). Patikek, sumos buvo nemazos, kol apgydziau, bet dabar jau geriau, daktaras pasake, kad tikrai tureciau uzsigydyti visiskai ta iplesa, nes pagerejimas akivaizdus. Todel patariu nedelsti ir pasirodyti daktarui, kad negalavimas neisisenetu. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2009 03 02, 12:54)
Sveikos, sakykit turiu tokia beda ir jau labai seniai: na galvojau man ne hemorojus bet yra įtrūkimai išangėje, nes kai tuštinuos, periodiškai buna su krauju, ir aišku kita karta, einant i tualetą atsiranda baimę, nes skausmingas tas procesas. Šiaip nesu dar gimdziusi, ši problema, gal atsirado nuo to, kad ankščiau budavo vidurių užketėjimas. Žodžiu vargstu. Naudoju žvakes: Hemorapal (ar kažkaip panašiai), jos nebrangios  - gal 7 lt. O čia neseniai nusipirkau vokišku brangiu - apie 24 lt. bet kažkaip man brangoka, nes buna, kad i savaite 2-3 kartus reikia jomis pasinaudoti. Gal jus galite patarti ką man daryti???

Ačiū labai už info, o sakyk, pas kokį gydytoja reikia kreitis ir kaip daromas tyrimas ??/ ar jis skausmingas ? (kiek suprantu turėtų kažka kišti į išangę doh.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2009 03 02, 13:52)
Ačiū labai už info, o sakyk, pas kokį gydytoja reikia kreitis ir kaip daromas tyrimas ??/ ar jis skausmingas ? (kiek suprantu turėtų kažka kišti į išangę  doh.gif ???

Pradzioje kreipkites i savo seimos gydytoja, kad israsytu siuntima pas proktologa, kartais proktologo apziura atlieka chirurgas, todel neissigaskite. Uzsirasiusi nueisite pas proktologa, pradzioj zodziu nupasakosite simptomus, paskui darys apziura. Gali buti tik pavirsine (daktaras apsimaus gumine pirstine, viena pirsta pateps geliu ir ikises paciupines isanges pradzia. Procedura nera labai maloni, bet neturetu buti skausminga. Jei jusu iplesa arciau isanges, nebijokite ispeti daktaro, tada apziuredamas bus atsargesnis). Bet taip pat gali buti apziura naudojant toki plona antgali, kuri taip pat sutepa geliu ir ikise apziuri tiesiaja zarna, ar nera polipu, kaip atrodo iplesa ir pan.) Man pries apziura ispejo, kad ateiciau ryte pasidariusi klizma, vakare pries apziuros pradzia patartina nepersivalgyti. Klizma geriausia daryti naudojant MIKROLAX klizmute (vaistinej buna), suveikia iskart, prie jos bus smulki instrukcija, kaip naudoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 03 02, 15:56)
Pradzioje kreipkites i savo seimos gydytoja, kad israsytu siuntima pas proktologa, kartais proktologo apziura atlieka chirurgas, todel neissigaskite. Uzsirasiusi nueisite pas proktologa, pradzioj zodziu nupasakosite simptomus, paskui darys apziura. Gali buti tik pavirsine (daktaras apsimaus gumine pirstine, viena pirsta pateps geliu ir ikises paciupines isanges pradzia. Procedura nera labai maloni, bet neturetu buti skausminga. Jei jusu iplesa arciau isanges, nebijokite ispeti daktaro, tada apziuredamas bus atsargesnis). Bet taip pat gali buti apziura naudojant toki plona antgali, kuri taip pat sutepa geliu ir ikise apziuri tiesiaja zarna, ar nera polipu, kaip atrodo iplesa ir pan.) Man pries apziura ispejo, kad ateiciau ryte pasidariusi klizma, vakare pries apziuros pradzia patartina nepersivalgyti. Klizma geriausia daryti naudojant MIKROLAX klizmute (vaistinej buna), suveikia iskart, prie jos bus smulki instrukcija, kaip naudoti.  4u.gif

aciu jums uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2009 03 02, 23:07)
aciu jums uz issamu atsakyma  4u.gif

Sekmes, mylekite save ir nedelskite, nelaukite... 4u.gif
Atsakyti