QUOTE(ritukasx @ 2011 04 13, 20:54)
Sveikos,
Ir as i Jusu buri
Po dvieju savaiciu laukia manes procedura lazeriu GK klinikoje.
Pati procedura tai tikiuosi nebus baisi, labiau bijau to pooperacinio laikotarpio, tikiuosi bus neskausmingas ir neilgas
Labas,
prieš metus man darė operaciją lazeriu Klaipėdoje. Nesenai buvau pasitikrinti, gydytojas sakė, kad yra įplėša ir dar kažkas, todėl reikia padaryti sigmoiskopiją, bet greičiausiai be operacijos neapsieisiu. Košmaras. Dar sakė, kad operacija lazeriu, tai gryna komercija, hemorojus tik iš viršaus nudeginamas, o po kiek laiko vėl atsinaujina,
ir gijimo procesas ilgesnis negu paprastos operacijos. Aš visą mėnesį buvau biuletenyje. 10 dienų po operacijos negalėjau nuo tualeto pasitraukti. Iki operacijos įplėšos neturėjau, atsirado po, nors į WC išeidavau kasdien, o dažniausiai kelis kartus.
Be to kankina nuolatinis siaubingas vidurių pūtimas, ko iki operacijos nebuvo ir kraujavimas, kuris praktiškai ilgiau kaip 2 savaitėm nedingdavo. Nežinau, gal tik man nepasisekė ! Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 02 07, 13:06)
Tikrai patariu pasiryzti, as labai dziaugiuosi.
Labas,
norėjau paklausti po kiek dienų po operacijos galėjote eiti į darbą. Aš dirbanti, todėl reikia žinoti kokiam laikui pasiimti atostogas. Dirbu nuo 8 iki 17, sėdimas darbas. Biuletenio imti negaliu. Operuos greičiausiai gydytojas Petrauskas - kokie atsiliepimai ? Kiek teko bendrauti malonus ir profesionalus iš pažiūros.