Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

norejau pasiklausti ar gali buti tai hemarojus vyrui karts nuo karto pasirodo kraujo , niezti,o daugiausiai kraujuoja kai pavalgo astraus maisto verysad.gif bandau ikalbet kad nueitu pas daktara,bet nzn kur galima rast ir pas koky gal kas patarsite.gyvenam kaune
Atsakyti
QUOTE(optical @ 2011 01 19, 15:46)
norejau pasiklausti ar gali buti tai hemarojus vyrui karts nuo karto pasirodo kraujo , niezti,o daugiausiai kraujuoja kai pavalgo astraus maisto verysad.gif  bandau ikalbet kad nueitu pas daktara,bet nzn kur galima rast ir pas koky gal kas patarsite.gyvenam kaune

Na, kas gali buti, tai nelabai galiu patart, manau gali buti ir hemorojus ir iplesa, bet ir kitokios ligos zarnyno, cia gydytojas gali, tik pasakyt. As lankiausi "Bendrosios medicinos praktikos klinikoje"http://www.daktaras.lt/, ten dirba tik vienas chirurgas. O siaip girdejau gerus atsiliepimus apie A -klinikoje, dirbanti Zilvina Saladzinska.
Atsakyti
QUOTE(auksiuks @ 2011 01 20, 12:22)
Na, kas gali buti, tai nelabai galiu patart, manau gali buti ir hemorojus ir iplesa,  bet ir kitokios ligos zarnyno, cia gydytojas gali, tik pasakyt. As lankiausi "Bendrosios medicinos praktikos klinikoje"http://www.daktaras.lt/, ten dirba tik vienas chirurgas.  O siaip girdejau gerus atsiliepimus apie A -klinikoje, dirbanti Zilvina Saladzinska.

aciu jums uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Ka gi, rytoj pasimatymas su chirurgu, nes po galais, man ne vien hemorojus g.gif
Atsakyti
As tai laukiu pirmadienio kai isganimo, eisiu pas vidaus gydytoja, kad nusiustu kur tirtis del mano problemeliu, kad pagaliau suzinociau kas cia man doh.gif
Atsakyti
Saunuoles, reik rupintis savimi ir neuzleist ligos, kaip as 3 ar 4 metus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksiuks @ 2011 01 21, 19:45)
Saunuoles, reik rupintis savimi ir neuzleist ligos, kaip as 3 ar 4 metus blush2.gif

As prie tokiu paciu, bet tuos metus gydziausi savarankiskai doh.gif Sisyk tik nusprendziau, kad as ne medike, todel turiu ju pagalbos paprasyt blush2.gif
Atsakyti
Na stai, rasau praejus dviems savaitems po operacijos. Pasalinti du mazgai ir iplesa. Saves klausiu - kodel to nedariau anksciau? Tikrai verta, gyvenimo kokybe nesulyginama, pooperacinis laikotarpis praejo normaliai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 05, 00:37)
Na stai, rasau praejus dviems savaitems po operacijos. Pasalinti du mazgai ir iplesa. Saves klausiu - kodel to nedariau anksciau? Tikrai verta, gyvenimo kokybe nesulyginama, pooperacinis laikotarpis praejo normaliai.

Saunuole thumbup.gif Galit papasakot placiau? g.gif
Atsakyti
Man nera hemorojaus, taip sake chirurgas apciupinejes tiesiaja zarna, ir ginekologe, kuri sake, kad is isores nieko nesimato lotuliukas.gif BET dave numeri proktologo, kuris galbut dar dirba kazkokioje klinikoje... Chirurgas porino stai ka, aceit tai tik odos klosteles kazkokios, aceit po gimdymo taip buna, kartais organizmas neatsistato iki pries tai buvusio lygio...
Asmeniskai as manau, kad man tarpvietej kazkas itruko ar iplyso, gal del to ir tos odos kloste lauk is uzpakalio lenda ir raumuo atsilaisvino lotuliukas.gif BET MAN VISAI NEJUOKINGA!
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 04, 22:37)

kur daretes operacija?
Atsakyti
linamog, kas Jus operavo? Gal Gedgaudas? Kaip savijauta po operacijos?
Atsakyti