Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Chirurgai daznai turi ir proktologo specializacija.
Atsakyti
Labukas
Skaitau, ir ziuriu daug kam kraujuoja kai tustinates, bet man kazkaip kitaip.
Yra nemazos pupeles dydzio pailgas mesos gabaliukas(nezinau kaip tai pavadinti), nu tokia kaip labai issiputus vena ir ji skausminga. Aisku kenteti galima, bet nemaloniai.
Pradejau gerti cyclo3forte+tepaliukas. Gal kam panasiai yra buve?
Aciu is anksto, kas atsakys
Atsakyti
Minnra, pas mane irgi tos uodegytės yra ir net 3, skirtingo dydžio doh.gif . Kai būna paūmėjimai, kraujuoja iš išangės, neskauda, bet toks labai nemalonus jausmas būna, lyg tuštintis norėčiau, lyg kaip viduriai užkietėję, vienu žodžiu diskomforto jausmas toj vietoj. Kai buvau pas gydytoją tai nustatė antro - trečio laipsnio hemorojų. Išrašė Detralex tablečių, pagėriau, buvo pagerėjimas kurį laiką. Dabar vėl kraujavo, tai Cyclo 3 Fort geriu, jos beveik dvigubai pigesnės už Detralex, ir atrodo padeda.
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2010 10 18, 15:09)
Minnra, pas mane irgi tos uodegytės  yra ir net 3, skirtingo dydžio  doh.gif . Kai būna paūmėjimai, kraujuoja iš išangės, neskauda, bet toks labai nemalonus jausmas būna, lyg tuštintis norėčiau, lyg kaip viduriai užkietėję, vienu žodžiu diskomforto jausmas toj vietoj. Kai buvau pas gydytoją tai nustatė antro - trečio laipsnio hemorojų. Išrašė Detralex tablečių, pagėriau, buvo pagerėjimas kurį laiką. Dabar vėl kraujavo, tai Cyclo 3 Fort geriu, jos beveik dvigubai pigesnės už Detralex, ir atrodo padeda.

O kaip jus tas cyclo geriate? As nusipirkau dezute, geriu po 3t,tik nezinau kiek laiko jas gerti.
Atsakyti
Pas mus poliklinikoi taip pat nera proktologu,todel visus trys kartu buvau privaciai.
Man tai negeda rodys uzpakalio,man asmeniskai pati ta procedura yra skausminga ir slyksti.Feee... ax.gif
Atsakyti
turiu ir as sia beda, pavasari uzejo , kaip tustinaus pakraujavo , ai galvojau praeis .. Praejo puse metu ir dabar vel ismatos su krauju , tai galit patart koki tepaliuka ar zvakutes galu gale ? nes cia nuo viduriu uzkietejimo.
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 10 19, 10:28)
O kaip jus tas cyclo geriate? As nusipirkau dezute, geriu po 3t,tik nezinau kiek laiko jas gerti.

Aš geriu 3 per dieną, planuoju mažiausiai kokį mėnesį pagert.
Atsakyti
O tos cyclo 3 forte tik su receptu, taip? Gal žinote panašių vaistų, kur nereikėtų recepto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2010 10 22, 11:11)
O tos cyclo 3 forte tik su receptu, taip? Gal žinote panašių vaistų, kur nereikėtų recepto? 4u.gif

nereikia recepto schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar kuriai darė kolonoskopiją?
Man nusimato kitą savaitę, nežinau kokios jausmo tikėtis ... Sakė, kad su narkoze darys, kurios niekada neturėjau, tai kažkaip gasdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 10 25, 18:36)
Mergaitės, ar kuriai darė kolonoskopiją?
Man nusimato kitą savaitę, nežinau kokios jausmo tikėtis ... Sakė, kad su narkoze darys, kurios niekada neturėjau, tai kažkaip gasdina  unsure.gif

Va cia galit pasiskaityti mamu ispudzius apie kolonoskopija.Sekmes jums 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=444601
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 25, 18:52)
Va cia galit pasiskaityti mamu ispudzius apie kolonoskopija.Sekmes jums 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=444601

Ačiū 4u.gif
Atsakyti