Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(TiTiJu @ 2008 06 27, 00:17)
Reikia patarimo, nes aš jau nežinau ka daryt ir kaip gydytis.
O buvo taip: kazkuria diena man labai uzkietejo viduriai, bet i wc vis tiek ejau. Paskui man pradejo kraujuoti, po kelis laselius, matyt iplyso (kartais budavo). nieko nedariau, o vakare pajauciau, kad toks maziukas mesos gabaliukas islindo ir ji man skauda, vakar jis buvo suketejes, siandien jau ne taip. bet skauda vis tiek.

Anksciau irgi taip budavo, bet paskaudedavo tik viena diena, o si karta - jau ilgiau skauda ir neisnyksta ta mesa.... ir nezinau ka daryti, nenoriu eiti pas daktarus, bet ir nenoriu kenteti  verysad.gif

man po gimdymo ilga laika taip buvo,labai padėjo žvakutės nuo hemorojaus.
Atsakyti
Man kazkada,kai jau labai skaudejo ir kraujavo,padejo trintu sermuksniu kosele,tiesiog nakciai ant isanges toki kompresiuka su sermuksniais pasidarai.Tai po savaites tokio gydymo gal kokius astuonerius metus jokios bedos neturejau,net pamirsus buvau pona H ax.gif Dabar dar ne velu,galima dar rasti sermuksniu,kad ir pasale,bet vartojimui dar tinkami smile.gif
Dabar vel tos problemos lenda(gal del sedimo darbo-profesine liga taip sakant),bet kai nera taip labai blogai,tai ir su sermuksniais zaisti neprisiverciu,tiesiog vakarais pasitepu tokiu kremuku su heparinu.Pas gydytojus jokius nesu kreipusis del to.
O su viduriu uzkietejimu man tai visiskai nesusije,nera man sito dalyko,greiciau atvirksciai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(merilda @ 2008 11 25, 23:23)
4u.gif o as nzn kas man.. man baisiai niezejo isange  4u.gif  nusipirkau ta tepaliuka posterisan forte  blush2.gif  tepu, na lyg ir aprimo tas niezejimas, bet bijau kad nustosiu ir vel prades niezeti.. prisikaiciau hemarojus.lt kad cia kaip ir hemarojaus pozymiai  blush2.gif o man nei skauda, nei mazgeliu yra negraziu  blush2.gif kas cia...  g.gif

Gali buti kirmeliukai,ju galima visur pasigauti,ypac jei mazu vaiku yra.Pamegink Vermoxo tablete isgerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Va ir man tokia problemele iki siol islikusi yra bet per daug i tai nekreipiu demesiio bet pasidalinsiu ir su jumis mintmis gal sulauksiu kokio atsakymo...
Man is isanges issikises (na as uzciuopiu ji bet kai sedziu nejauciu,man lyg ir netrukdo jis) zarnos gabalelis, ir nezinau ar cia reikia sunerimt ar ne? man jau taip yra kokius 4m tai net del to nesikreipiau nei pas medikus, bet neduoda man tai minties kad gali but tai hemorojus,nes drbu sedma darba jau 5m ir vat galvoju gal nuo to ir atsirado...
Jei kas duos patarimuka busiu itin dekinga... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Renatuke, va ir pas mane toks dalykas yra. jokio skausmo nei nepatogumo del to nejauciu, o yra man taip jau seniai - apie 10 metu gal g.gif Gal cia kokia lengva hemorojaus forma g.gif unsure.gif Viduriu uzkietejusiu man praktiskai niekada nebuna. Siaip jei ilgiau nesitustinu, besiprausiant pajauciu, kad tas mazgelis lyg isitraukia i vidu, pasitustinus vel islenda..Bet siaip neciupinedama viso to nejauciu, tik kai prausiuosi
Papildyta:
idomu, gal reiketu pavartoti ta cili pasiulyta Cyclo3 Fort g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnus Dei: 01 gruodžio 2008 - 15:02
Agnus man tai kai prausiuosi to nebuna, ir tustinantis nepatogumo nejauciu, tik vat kad islindes galiukas ir tiek,na nepatogumo man irgi nekelia, o viduriai kai uzkieteja tai lyg biski daugiau islenda... ax.gif
O kas ten per preparatas?
As noriu kad isnyktu tas issikisimas, nes na vis tiek trukdo psichologiskai..dar kazkada masciau apie zarnyno valyma, bet kai tokia beda tai net nesiims daryt ten centre to valymo,sakys susitvarkyk pirma tai... ax.gif
Atsakyti
oj ne taip parasiau, norejau parasyt, kad jei ilgiau nesitustinu, pajauciu besiprausdama, kad tas mazgelis yra ISITRAUKES i vidu (nezinau, ar visiskai), bet taip retai buna g.gif panarsiau internete, tai vis tik matyt cia hemorojus, tik jo visokiu formu buna - ir kraujuojantis, ir ne.

paziurek antram psl. cili posta, ten ji apie ta preparata raso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnus Dei: 01 gruodžio 2008 - 15:59
del manes tegu buna tas issikisimas, man jis netrukdo, bet va baisu, kad nepablogetu situacija unsure.gif
Atsakyti
Na as dar karta paziurejau pas mane jis ne trumpas o toks pailgas lyg zarna islindusi kabo,aha skaiciau cili posta bet kad neitin tinka tokiu aatveju,ten daugiau kai kraujuoja sustiprinti kraujagyslem...manau reiks daktares paklauskt as kaip tik uzsirasius 1209 pas savo seimos daktare tai uzklausiu kas ten gali but.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renatuke_: 01 gruodžio 2008 - 17:18
QUOTE(_Renatuke_ @ 2008 12 01, 17:17)
Na as dar karta paziurejau pas mane jis ne trumpas o toks pailgas lyg zarna islindusi kabo,aha skaiciau cili posta bet kad neitin tinka tokiu aatveju,ten daugiau kai kraujuoja sustiprinti kraujagyslem...manau reiks daktares paklauskt as kaip tik uzsirasius 1209 pas savo seimos daktare tai uzklausiu kas ten gali but.. ax.gif

butinai parasyk, ka tau sake gyd. mirksiukas.gif
pas mane tai sakyciau, kone apvalus toks g.gif ir minkstas..
gal tikrai netinka tada tas preparatas, nes man niekad nekraujuoja g.gif
sakau, isvis nekreipciau demesio, bet kad paskui neprogresuotu unsure.gif
Siaip po gimdymo buvo zyyyymiai daugiau ten visokio gerio islinde, tai gyd. nurodymu vartojau zvakutes kazkokias, net nebeatsimenu, ar man pilnai viskas buvo susitvarke g.gif tas buvo pries daugiau negu 3 metus.
Atsakyti
Na matai man tai noriu susitvarkyti nes planuojam leliuka ir noriu kad vskas butu tvarkoj, juk jei neskauda tai nereiskia kad ten viskas gerai...gerai butinai parasysiu kai apsilankysiu pas ja, gal ir man kokiu vaistuku skrs, nes pati nenoriu rizikuoti ir tepti ar naudoti kokias zvakutes nezinodama,gal dar galiu daugiau pakenkt.. ax.gif
Atsakyti
Zinoma. Beje, nestumas daznai itakoja hemorojaus atsiradima. O po gimdymo tikriausiai didziajai daugumai reik pavartot zvakutes...
Atsakyti
Na va todel ir reil man issitirt kas ten tokio yra... g.gif ax.gif
Atsakyti