Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

[quote=aurelijadob,2010 07 24, 10:39]
Sveikos merginos,
Na va as ir esu 12 diena jau po operacijos lazeriu pas ta pati gyd. Sniuoli. Operacija jis dare privacioje klinikoje Klaipedoje "Medikana". Ka teko iskentet operacijos metu ir po jos (beja vis dar kenciu) nelinkeciau nei didziausiam priesui. Nors buvo pasakyta kad pooperacinis periodas bus labai jau trumpas ir neskausmingas. Deja, dauguma naktu vis dar be miego, neimanoma kentet,ryju tabletes nuo skausmo. Gydytojas tai nieko nesakau, tikrai malonus, ir paskambinus pasikonsultuot visada be problemu isaiskina, nors jau skambinau jam gal 4 kartus, nes vis kyla klausimai. be to net i zmones isvaziuot negaliu, nes sulaikyt reikalo kazkodel neina, nes jau jai ateina reikalas ir nespeji i wc, tai jau turi bedike kelnese, ar ten raumenys nedirba ar kas neaisku. vienu zodziu procedura tai baisi. negaliu sulaukt kada baigsis mano skausmo dienos. kazkoks kosmaras.

Labas,

aš irgi po operacijos lazeriu pas gyd.Šniuolį, man ir gi panašiai buvo, nuėjau tik konsultacijos, o buvau išoperuota, net nepaklausė ar tam pasiruošus, ar noriu . Man ir gi buvo pasakyta, kad trumpas pooperacinis periodas, kas pasirodė netiesa. Pirmos dienos buvo košmaras, kurio niekam nelinkiu, 10 dienų negalėjau sulaikyti dujų, turėjau būti arti tualeto, nes negalėjau sulaikyti išmatų, jei mėgindavau-žiauriai skaudėdavo, 1 mėn.prabuvau biuletenyje, į darbą išėjau dar iki galo neišsigydžiusi, po kiekvieno pasituštinimo kraujuodavau. Normaliau pasijaučiau po 2mėn., tačiau jau praėjo 5mėn. o man dar pasituštinus kraujuoja ir skauda. Nuo žvakučių gavosi alergija - nebegaliu naudoti. Žinoma kai viduriai visai minkšti tada geriau, bet dieta: 2 kartus dienoj košės , 2bananai , 2kiviai, 2 tarkuotos morkos su šaukštu alyvm.aliejum, jau nusibodo, o valgant kaip visi - nieko gero. Prieš 3mėn. konsultavausi pas kitą gydytoją, tai man pasakė , kad man dar pasisekė, po operacijos lazeriu būna dar liūdniau, gijimo laikas būna ilgesnis negu po paprastos, reikia susireguliuoti mitybą, kad pastoviai būtų minkšti viduriai, kad operacijos padarinius jausiu dar pusę metų, o hemorojus kada nors atsinaujins.Man paklausus ką galėčiau naudoti profilaktiškai,paskyrė "Detralex" po 1 du kartus dienoj.
Papildyta:
QUOTE(_Dange_ @ 2010 07 22, 17:45)
Sveikos mirksiukas.gif ,

Aš ką tik iš po operacijos hemarojaus.Nutariau labai greitai pasidaryti,o ne kentėti skausmus.Kreipiausi į gydytoją P.Šniuolį Klaipėdoj.Labai malonus gydytojas patarčiau visiems kreiptis mirksiukas.gif Proocedūra nėra tokia baisi kaip įsivaizduojama.Operuojant narkozė tėra duodama nuo juosmens iki galūnių,skausmo išvis nejaučiama.Po operacijos tuoj pat yra leidžiami nuskausminamieji vaistai.Šiaip didelio skausmo kaip ir nebūta mirksiukas.gif Toliau visą dieną tik ant skyščių,o antrą dieną tik košytės,trečią dieną namo thumbup.gif O vėliau didžiausia vaidmenį gydyme atlieka subalansuota mityba cool.gif o jei jos nelaikysies,tai ir vaistai nepadės.Šitas visas malonumas kainuoja ligoninėj 135lt ir po operacijos vaistukai 84lt.Taip,kad nedelkite kas turite šitą problemą,nes nėra didelio skausmo,vargo ir ne tiiek jau brangu.

Nepatikėsiu kad rašo žmogus po operacijos - gryna reklama.

Atsakyti
g.gif doh.gif Zinau ir as ka tai reiskia tokia liga apturejus. Pries du menesius mano itrukimas buvo paumejes, visa menesi prasikankinau su didziausiais skausmais. Nuejau pas savo gydytoja, o ji is kart pasake, kad operacija nelabai ka ir pades, o apziureti ir negalejo, nes skausmas nezmoniskas buvo. Prirase vaistu uz 200 lt. na skandinaviskom kainom, bet ir tai buvo gaila pinigus i š. kišti. Tris savaites truko mano gydymas, pirmas dvi dienas buvo pagerejimas, o paskui ir vel skausmus kenciau, jau vilty buvau praradus, kad nebus geriau, o operuotis labai nenorejau. Bet po 3 savaiciu skausmas dingo. O dabar jei jauciu, kad viduriai uzkietiejo tai isgeriu Laktulos sirupo ( laisvinamieji) ir i tuoleta nebaisu eiti. Na dabar jauciuosi gerai, jokio skausmo nejauciu schmoll.gif tfu tfu tfu ...
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2010 08 25, 18:59)
g.gif  doh.gif  Zinau ir as ka tai reiskia tokia liga apturejus. Pries du menesius mano itrukimas buvo paumejes, visa menesi prasikankinau su didziausiais skausmais. Nuejau pas savo gydytoja, o ji is kart pasake, kad operacija nelabai ka ir pades, o apziureti ir negalejo, nes skausmas nezmoniskas buvo. Prirase vaistu uz 200 lt.  na skandinaviskom kainom, bet ir tai buvo gaila pinigus i š. kišti. Tris savaites truko mano gydymas, pirmas dvi dienas buvo pagerejimas, o paskui ir vel skausmus kenciau, jau vilty buvau praradus, kad nebus geriau, o operuotis labai nenorejau. Bet po 3 savaiciu skausmas dingo. O dabar jei jauciu, kad viduriai uzkietiejo tai isgeriu Laktulos sirupo ( laisvinamieji) ir i tuoleta nebaisu eiti. Na dabar jauciuosi gerai, jokio skausmo nejauciu  schmoll.gif  tfu tfu tfu ...

labas,
jei ne paslaptis, kokius vaistus naudojai ? Nes man tas kraujavimas jau nusibodo ...
Atsakyti
QUOTE(kriste91 @ 2010 08 05, 19:35)
Sakykit, Euforija, o pries kiek laiko vyrui dare tas ziedu dejimo proceduras? Tipo, noriu suzinoti kiek laiko jau jis gerai jauciasi? Nes man gresia sis "malonumas", vis bijau ryztis... ir sako, kad po to vis tiek dazniausiai prireikia operacijos....Zinoma, ne visiems.....

tiksliai dabar ir nepamenu, pasitikslinau pas jį, jau daugiau, nei metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(topolis @ 2010 08 25, 12:21)
Nepatikėsiu kad rašo žmogus po operacijos - gryna reklama.

Va butent as ta pati pagalvojau,kad cia kokia gydytojo drauge pradejo reklamuot. Nes man jau praejo beveik 2 men, ir vis dar normaliai sulaikyti ismatu negaliu, be to ir siulai tebestyro uzpakalyje. Nors tfiu tfiu tfiu kraujavimas jau dingo pries kokia sav thumbup.gif taciau erzina besibraizantys viduje siulai-zylkos doh.gif siaip savijauta jau pagerejo, taciau vis dar neideali. Gal kam teko isgyvent tai?Po kiek laiko tos zylkos istirpsta?
Atsakyti
QUOTE(aurelijadob @ 2010 08 25, 21:52)
Va butent as ta pati pagalvojau,kad cia kokia gydytojo drauge pradejo reklamuot. Nes man jau praejo beveik 2 men, ir vis dar normaliai sulaikyti ismatu negaliu, be to ir siulai tebestyro uzpakalyje. Nors tfiu tfiu tfiu  kraujavimas jau dingo pries kokia sav  thumbup.gif  taciau erzina besibraizantys viduje siulai-zylkos  doh.gif siaip savijauta jau pagerejo, taciau vis dar neideali. Gal kam teko isgyvent tai?Po kiek laiko tos zylkos istirpsta?

Man siūlai irgi ilgai buvo, dabar net nepasakysiu kiek, irgi baisiai erzino kai sukietėdavo.
O dėl nelaikymo, tai gal kreipkis į gydytoją, o šaip tai džiaukis kad dar į tualetą išeini, nes buvo toks atvejis , kad po lazerio operacijos iš vis mergina nepasituštino, tai gavo operuoti vėl. Jūrininkų ligoninėje(konsultacinėje), jei be šeimos gydytojo siuntimo, gyd.proktologo konsultacija kainuoja apie 53litus, jei per mėnesį kreipiesi antrą kartą - antrą kartą nieko nekainuoja. Aš buvau pas gyd.Petrauską. Šiaip aš ilgai kokius 3 mėnesius tuštinausi po 3 - 4 kartus per dieną. Tik kraujavimas nesusitvarko. Ryt mėginsiu eit pas proktologą, jei priims.
Atsakyti
ar kas nors naudojote ar naudojate Mastu s tepaliuka? ar padejo kiek nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 09 03, 14:20)
ar kas nors naudojote ar naudojate Mastu s tepaliuka? ar padejo kiek nors? blush2.gif

As naudoju, bet tiesa pasakius man Mastu S zvakes labiau patinka. Su tuo tepalu, vis nezinau ar pakankamai ispaudziau, ar tinkamai toli aplikatoriu istaciau. Na bet cia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2010 09 03, 13:22)
As naudoju, bet tiesa pasakius man Mastu S zvakes labiau patinka. Su tuo tepalu, vis nezinau ar pakankamai ispaudziau, ar tinkamai toli aplikatoriu istaciau. Na bet cia skonio reikalas.

o ar pastebejote koki poveiki?
Atsakyti
norejau pasiteirauti .. cia skaiciau kad naudojamos "zvakutes" is bulves ir alijosiaus (kaip pvz)kaip jas po to issimti ? nes kiek zinau iseinamoji turi savybe i save daiktus itraukti .
mane sita beda istiko pries koki pusmeti, buvau pas Zaks. nebloga gyd. , hemorojus 2 stadijos, apgyde, bet niekaip nepavyksta atsikratyt iplesa. jau dvi savaites po antro vizito pas gyd. , ivairus tepalai, detralex ir pan. bet pagerejimo nejauciu . ieskau liaudisku metodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamushka @ 2010 09 03, 15:57)
norejau pasiteirauti .. cia skaiciau kad naudojamos "zvakutes" is bulves ir alijosiaus (kaip pvz)kaip jas po to issimti ? nes kiek zinau iseinamoji turi savybe i save daiktus itraukti .
mane sita beda istiko pries koki pusmeti, buvau pas Zaks. nebloga gyd. , hemorojus 2 stadijos, apgyde, bet niekaip nepavyksta atsikratyt iplesa. jau dvi savaites po antro vizito pas gyd. , ivairus tepalai, detralex ir pan. bet pagerejimo nejauciu . ieskau liaudisku metodu smile.gif

pas mane irgi iplesa, gyd patare tepaliukus panaudot bent 2sav. naudoju mastu s tepala jau savaite, bet kazkodel jokio dar nematau poveikio, tad jei rasit koki liaudiska metoda, butinai pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziurekit, merginos, o ar bandet Jadvygos Balvociutes arbata skirta hemorojui gydyti? Mano mama visa gyvenima vargsta su visokiom zvakutem, pradejo gert sia arbata, kartu ir zvakutes naudoja, tai dziaugiasi. Žolelių arbata Nr. 14 - Arbata su augalais, naudojamais hemorojaus gydymui. Jie stabdo kraujavimą, palengvina tuštinimąsi, šalina hemorojinius mazgus.
Atsakyti