QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 18, 17:38)
O sakykit, nuo to "dziaugsmo" gali skaudeti visa pusiauja nugaroj (zemiau nei pusiaujas, labiau link dupces...)? Ar man dar kokia liga gali but ?
Nezinau, man tokio skausmo nebuvo aš ir stuburą prašyčiau patikrinti
QUOTE(Angle @ 2010 07 18, 17:21)
Nezinau, man tokio skausmo nebuvo aš ir stuburą prašyčiau patikrinti
Jau tikrino stubura pries pusmeti, nieko.
Pas proktologa buvau pries men., tai 2 stadija, yra mazgeliu, liepe visa zarnyna tikrintis, bet gydytojas dabar atostogose. O skauda istisai, tik nezinau nuo ko
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 07 19, 00:36)
Jau tikrino stubura pries pusmeti, nieko.
Pas proktologa buvau pries men., tai 2 stadija, yra mazgeliu, liepe visa zarnyna tikrintis, bet gydytojas dabar atostogose. O skauda istisai, tik nezinau nuo ko
Butinai pasitikrinkite visa zarnyna.
Hm, bjauri liga hemorojus, bet jeigu tada, kai pasiskundziau savo seimos gydytojai del jo, jin butu pasakiusi, kad salia to ir venos plesis ant koju, tai buciau sureagavusi, bent kojnes panesiojusi... o dabar, po 10menesiu eme ir venos verstis... hemorojus, aciu dievui, mano dar nelabai (tpfu, tpfu, tpfu), bet pas gydytoja jau uzsirasiau. tikriausiai pasakys, kad vaistu negalima vartot, nes dar vis zindau mazaja (ta pati sake, kai buvo vos menuo praejes po hemorojinio mazgiuko atsiradimo), nors kokia jau ten mazoji Anakart pasake, kad kai vaikui bus 6men galesiu nebemaitint ir gert vaistus 6men vaiko nebemaitint... tada geriau jau tegu mazgeliai verciasi, galvojau sau
Seip tai sekmes besigydancioms ))
Seip tai sekmes besigydancioms ))
Sveiki (-os). Turiu bėdą-buvo nustatytas lėtinis įplėšos, kurios nenorėjo gyti, tai padarė operaciją. Kankinuosi jau mėnesį, skausmai po tualeto dideli (visą mėnesį gyvenu su nuskausminančiais, forlaksu (kad viduriai neužkietėtų). Dar kaip koks prakeiksmas gydytoja atostogauja. Gal kas jau apturėjo šitą džiaugsmą? Kiek dar gali tęstis kankinimai, gal žinote būdų ar gerų vaistų paspartinti gyjimą?
Sveikos ,
Aš ką tik iš po operacijos hemarojaus.Nutariau labai greitai pasidaryti,o ne kentėti skausmus.Kreipiausi į gydytoją P.Šniuolį Klaipėdoj.Labai malonus gydytojas patarčiau visiems kreiptis Proocedūra nėra tokia baisi kaip įsivaizduojama.Operuojant narkozė tėra duodama nuo juosmens iki galūnių,skausmo išvis nejaučiama.Po operacijos tuoj pat yra leidžiami nuskausminamieji vaistai.Šiaip didelio skausmo kaip ir nebūta Toliau visą dieną tik ant skyščių,o antrą dieną tik košytės,trečią dieną namo O vėliau didžiausia vaidmenį gydyme atlieka subalansuota mityba o jei jos nelaikysies,tai ir vaistai nepadės.Šitas visas malonumas kainuoja ligoninėj 135lt ir po operacijos vaistukai 84lt.Taip,kad nedelkite kas turite šitą problemą,nes nėra didelio skausmo,vargo ir ne tiiek jau brangu.
Aš ką tik iš po operacijos hemarojaus.Nutariau labai greitai pasidaryti,o ne kentėti skausmus.Kreipiausi į gydytoją P.Šniuolį Klaipėdoj.Labai malonus gydytojas patarčiau visiems kreiptis Proocedūra nėra tokia baisi kaip įsivaizduojama.Operuojant narkozė tėra duodama nuo juosmens iki galūnių,skausmo išvis nejaučiama.Po operacijos tuoj pat yra leidžiami nuskausminamieji vaistai.Šiaip didelio skausmo kaip ir nebūta Toliau visą dieną tik ant skyščių,o antrą dieną tik košytės,trečią dieną namo O vėliau didžiausia vaidmenį gydyme atlieka subalansuota mityba o jei jos nelaikysies,tai ir vaistai nepadės.Šitas visas malonumas kainuoja ligoninėj 135lt ir po operacijos vaistukai 84lt.Taip,kad nedelkite kas turite šitą problemą,nes nėra didelio skausmo,vargo ir ne tiiek jau brangu.
QUOTE(_Dange_ @ 2010 07 22, 17:45)
Sveikos ,
Aš ką tik iš po operacijos hemarojaus.Nutariau labai greitai pasidaryti,o ne kentėti skausmus.Kreipiausi į gydytoją P.Šniuolį Klaipėdoj.Labai malonus gydytojas patarčiau visiems kreiptis
Aš ką tik iš po operacijos hemarojaus.Nutariau labai greitai pasidaryti,o ne kentėti skausmus.Kreipiausi į gydytoją P.Šniuolį Klaipėdoj.Labai malonus gydytojas patarčiau visiems kreiptis
labukas, o kur gydytojas Šniuolis dirba?
QUOTE(Edita0319 @ 2010 07 23, 09:47)
labukas, o kur gydytojas Šniuolis dirba?
Sveikos merginos,
Na va as ir esu 12 diena jau po operacijos lazeriu pas ta pati gyd. Sniuoli. Operacija jis dare privacioje klinikoje Klaipedoje "Medikana". Ka teko iskentet operacijos metu ir po jos (beja vis dar kenciu) nelinkeciau nei didziausiam priesui. Nors buvo pasakyta kad pooperacinis periodas bus labai jau trumpas ir neskausmingas. Deja, dauguma naktu vis dar be miego, neimanoma kentet,ryju tabletes nuo skausmo. Gydytojas tai nieko nesakau, tikrai malonus, ir paskambinus pasikonsultuot visada be problemu isaiskina, nors jau skambinau jam gal 4 kartus, nes vis kyla klausimai. be to net i zmones isvaziuot negaliu, nes sulaikyt reikalo kazkodel neina, nes jau jai ateina reikalas ir nespeji i wc, tai jau turi bedike kelnese, ar ten raumenys nedirba ar kas neaisku. vienu zodziu procedura tai baisi. negaliu sulaukt kada baigsis mano skausmo dienos. kazkoks kosmaras.
O varge varge, užjaučiu, kad taip blogai po operacijos ir dar tos bėdos . Parašyk dar po kokių poros savaičių, kaip viskas klostosi. Aš irgi galvojau kada operuotis, bet kai paskaitau kitu atsiliepimus, tai baisu daros
Aš šitoje temoje naujokė. Pas gydytoją dar nebuvau. Man kartais (tik kartais, nevisada) po tualeto ant tual. popieriaus būna kraujo. Ar čia simptomas ir reikia bėgti pas gydytoją?
QUOTE(~Darija~ @ 2010 07 25, 01:27)
Aš šitoje temoje naujokė. Pas gydytoją dar nebuvau. Man kartais (tik kartais, nevisada) po tualeto ant tual. popieriaus būna kraujo. Ar čia simptomas ir reikia bėgti pas gydytoją?
Na pati pagalvokite, ar normalu kraujavimas? Cia simptomas, bet nebutinai hemorojaus. Pas daktara butina.