Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Musicka @ 2010 04 05, 16:22)
sveikos, sakykit kas gere Cyclo 3 forte, kaip ilgai geret ? Turiu isanges iplesa, periodiskai pakraujoja, vat nusipirkau siu vaistu, manau gersiu po 1 kap. 2 kart dienoje. Bet klausimas kaip ilgai ?

QUOTE(Vover@ @ 2010 04 05, 17:11)
As geriau puse men ir man susitvarke, profilaktiskai po to dar pageriau puse men, kol kas viskas gerai

O žvakutes naudojot g.gif gyja įplėša viduriai susitvarkė, nes visad linkę kietėti ax.gif tai mąstau dabar pagert tų tabletkų g.gif linamog Jūs lyg vartojote jas kiek ilgai?
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2010 04 05, 17:22)
sveikos, sakykit kas gere Cyclo 3 forte, kaip ilgai geret ? Turiu isanges iplesa, periodiskai pakraujoja, vat nusipirkau siu vaistu, manau gersiu po 1 kap. 2 kart dienoje. Bet klausimas kaip ilgai ?

As jas pavartojau daktaro nurodymu po tris i diena pora menesiu, paskui mazdaug kas antra menesi profilaktiskai po viena i diena isgeriu. Man pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 05, 21:45)
As jas pavartojau daktaro nurodymu po tris i diena pora menesiu, paskui mazdaug kas antra menesi profilaktiskai po viena i diena isgeriu. Man pasiteisina.

Tai nemežą laiką geriat, bet jai jos žolinės g.gif bandysiu pirksiu ir aš. Linamog skaičiau jau visą temelę ankščiau, bet nepamenu, o jum kokio laipsnio šį ligelė, neturit išorinių tų mazgų blush2.gif Man tik įplėša buvo vartoju mastu žvakutes gerai jaučiuosi gyją jau aš taip atitolinu vizitą pas gydytojus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 04 05, 20:10)
O žvakutes naudojot g.gif gyja įplėša viduriai susitvarkė, nes visad linkę kietėti ax.gif tai mąstau dabar pagert tų tabletkų g.gif linamog Jūs lyg vartojote jas kiek ilgai?

Man nei zvakutes nei tepalai nepadejo, tik cyclo 3 forte ir reikia dar jo pagerti, kad pastiprintu, bet kai viskas susitvarke, tai niekaip ir neprisiruosia nusipirkti lotuliukas.gifu
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 04 06, 09:10)
Man nei zvakutes nei tepalai nepadejo, tik cyclo 3 forte ir reikia dar jo pagerti, kad pastiprintu, bet  kai viskas susitvarke, tai niekaip ir neprisiruosia nusipirkti  lotuliukas.gifu

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 05, 23:15)

na as pas daktara nebuvau, bet manau blogiau nebus jei pavartosiu irgi po 3 kapsules bent jau menesi. Siaip dabar bandau tvarkyti viduriukus, geriu po 2 litrus vandens, sportuoju vos nekasdien, bet karts nuo karto visvien iplesa pakraujoja, nors viduriai ir tvarkosi.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 04 06, 09:55)
Tai nemežą laiką geriat, bet jai jos žolinės g.gif bandysiu pirksiu ir aš. Linamog skaičiau jau visą temelę ankščiau, bet nepamenu, o jum kokio laipsnio šį ligelė, neturit išorinių tų mazgų blush2.gif Man tik įplėša buvo vartoju mastu žvakutes gerai jaučiuosi gyją jau aš taip atitolinu vizitą pas gydytojus doh.gif  biggrin.gif

Man antra, mano manymu, mazgiukai nezymus matosi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 06, 11:43)
Man antra, mano manymu, mazgiukai nezymus matosi.

O, tai pas mane visai tų mazgiukų nėra. Bet hemerojų turiu jau ketverius metus nuo sūnaus gimdymo unsure.gif Tik pakraujuodavo, o va neperseniausiai ta įplėša doh.gif Bet tikiuosi niekad nereiks operuoti blush2.gif
Atsakyti
[quote=gincike1,2009 11 01, 13:41]
Sveikos mergytes,as pries metus šį reikalą tvarkiausi Klaipėdoj "Medikanoj" pas gyd.Šnuolį.Nenoriu net prisiminti ką teko iškęsti po lazerio procedūros ir jos metu.Visų pirmą galiu pasakyti, kad aš kreipiausi su siuntimu į Klaipėdos universitetinę ligoninę,ten mano minėtas gyd.mane ie apziūrėjo.Jis tikino,kad geriausias būdas hemorojui šalinti yra lazerinis būdas,tačiau ligoninj to atlikti negali.Pasiūlė atvykti tą pačią dieną į privačią klinika "Medikaną".Kainavo operacija 500lt.Ir vaistai įvairiausi t.y nuo skausmo ir žvakutės ir tepalai.Buvau nedarbinga 1 mėneesį.Skausmai nežmoniški.Gyd.paminėjo,kad po lazerinio dydymo hemorojų pamiršiu visam gyvenimui.Taačiau praėjus maždaug 1 metams pastebiu,kad vėl šią problemą turiu.Nebesuprantu nieko,net verkti norisi.Gal galim kas pakomentuoti.Dėkinga iš anksto smile.gif

Labas, aš irgi po operacijos, 2 savaitės, kraujuoju, negyja žaizda ar tai įplėša ar tai buvo susiūta, ar gydytojas specialiai taip paliko, sėdėti normaliai negaliu, nors jau reikės į darbą. Nežinau ką ir bedaryti verysad.gif Kasdien darau voneles su kalio permanganatu, jau užpakalis rudas kaip po soliariumo, dar tepu Posterisan, žvakutes ar kremo į vidų dėti negaliu nes labai po to skauda, ir kraujuoja. Kai nuėjau pas šeimos gydytoją dėl biuletenio, pasakė kad 14 dienų po operacijos jau turiu sėdėti,tipo apsimetinėju, o kai pamatė kaip atrodo iš karto pratęsė dar 10 dienų.Nežinau ką ir bedaryti, pas tą patį gydytoją bijau ir beeiti, o jei dar pasakytu kad dar reikia operuoti ... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kai paskambinau gydytojui, pasakė kad viskas normalu, kad čia man tarpelius paliko !!!!! Kokie dar tarpeliai ??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Seubas unsure.gif Užjaučiu. Tai bent pasakykite kokioj ligoninėj, tai atliko ir kas nenorėčiau ant tokio gydytojo užsirauti, kad taip nerūpėtų paciento būklė po operacijos doh.gif Jaučiu privačiai būtumėt ėję, tai bent jau žinai už ką moki g.gif
Oi aš atidėliosiu iki paskutiniosios tokią operaciją, bet jai jau nebelieka išeitis, nes ši liga progresuoja tenka ryžtis. Tačiau tikiuosi nevisiem būna toks sunkus poapiracinis laikotarpis unsure.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2010 04 10, 21:53)
Seubas unsure.gif Užjaučiu. Tai bent pasakykite kokioj ligoninėj, tai atliko ir kas nenorėčiau ant tokio gydytojo užsirauti, kad taip nerūpėtų paciento būklė po operacijos  doh.gif Jaučiu privačiai būtumėt ėję, tai bent jau žinai už ką moki g.gif
Oi aš atidėliosiu iki paskutiniosios tokią operaciją, bet jai jau nebelieka išeitis, nes ši liga progresuoja tenka ryžtis. Tačiau tikiuosi nevisiem būna toks sunkus poapiracinis laikotarpis unsure.gif Sveikit 4u.gif

Tame ir esmė, kad ėjau privačiai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Jau geriau bučiau ėjusi su šeimos gyd. siuntimu.
Nepatariu daryti operacijos ambulatoriškai, jau geriau ligoninėje, nes vistiek iškyla daug klausimų, ir vaistus nuo skausmo yra kam suleisti.
Atsakyti
Na stai mielosios, ne tik perskaiciau kelis sykius jusu skyreli, bet ir pati vakar apturejau konsultacija pas medicinos mokslu daktara chirurga koloproktologa Samalavičių.Jis dirba Onkologijos instituto
Chirurgijos klinikos vadovas
prof. dr. (HP) Narimantas Evaldas Samalavičius

Na procedura nera maloni, bet pakenciama. Labiausiai aisku laukiamas rezultatas ir aisku, kad tik butu geras. O pas mane surado iplėšą, kuri mane kankina jau beveik mėnesį... Bet gydytojas paliko labai gera ispudi...
Atsakyti