[quote=gincike1,2009 11 01, 13:41]
Sveikos mergytes,as pries metus šį reikalą tvarkiausi Klaipėdoj "Medikanoj" pas gyd.Šnuolį.Nenoriu net prisiminti ką teko iškęsti po lazerio procedūros ir jos metu.Visų pirmą galiu pasakyti, kad aš kreipiausi su siuntimu į Klaipėdos universitetinę ligoninę,ten mano minėtas gyd.mane ie apziūrėjo.Jis tikino,kad geriausias būdas hemorojui šalinti yra lazerinis būdas,tačiau ligoninj to atlikti negali.Pasiūlė atvykti tą pačią dieną į privačią klinika "Medikaną".Kainavo operacija 500lt.Ir vaistai įvairiausi t.y nuo skausmo ir žvakutės ir tepalai.Buvau nedarbinga 1 mėneesį.Skausmai nežmoniški.Gyd.paminėjo,kad po lazerinio dydymo hemorojų pamiršiu visam gyvenimui.Taačiau praėjus maždaug 1 metams pastebiu,kad vėl šią problemą turiu.Nebesuprantu nieko,net verkti norisi.Gal galim kas pakomentuoti.Dėkinga iš anksto
Labas, aš irgi po operacijos, 2 savaitės, kraujuoju, negyja žaizda ar tai įplėša ar tai buvo susiūta, ar gydytojas specialiai taip paliko, sėdėti normaliai negaliu, nors jau reikės į darbą. Nežinau ką ir bedaryti
Kasdien darau voneles su kalio permanganatu, jau užpakalis rudas kaip po soliariumo, dar tepu Posterisan, žvakutes ar kremo į vidų dėti negaliu nes labai po to skauda, ir kraujuoja. Kai nuėjau pas šeimos gydytoją dėl biuletenio, pasakė kad 14 dienų po operacijos jau turiu sėdėti,tipo apsimetinėju, o kai pamatė kaip atrodo iš karto pratęsė dar 10 dienų.Nežinau ką ir bedaryti, pas tą patį gydytoją bijau ir beeiti, o jei dar pasakytu kad dar reikia operuoti ...
Kai paskambinau gydytojui, pasakė kad viskas normalu, kad čia man tarpelius paliko !!!!! Kokie dar tarpeliai ???