Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 25, 18:53)
o su ta žarnele skauda apžiūrint?

Kadangi pas mane iplesa buvo, tai nelabai fainiai. O siaip neturetu buti skausminga.
Atsakyti
man jaučiu irgi šita zaraza.. O kokios spalvos yra tie hemorojiniai mazgai?
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 14, 14:49)
Sveikutes, kazkada rasiau as jau cia, bet taip ir neprisiverciua nueiti pas gyditoja doh.gif  Nezianua r man hemarojus ar tik iplysimai? Skauda isanges pradzioje ir yra minkstas gumbelis, kraujo nelabai matau, bet skausmelis doh.gif  Gal zinot Vilniui Antakalnio poliklinikoje gera proktologa?

D. Rusteikiene (jei dar domina) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 02 21, 22:00)
Sveikos  4u.gif
Panašu į tai, kad mane irgi kankina tas pats nemalonumas, jeigu ne dar blogiau  unsure.gif Prisiskaičiau info internete, tai baugu pasidarė...
Šiandien aptikau kraują..kažkaip nemalonų pojūtį ir perštėjimą ir anksčiau jausdavau, bet maniau gal kaltos kelnaitės su juostele, tada jas pakeičiau bet pojūčiai retkarčiais sugrįždavo. Šiandien aptikusi šį nemalonų dalyką taip susinervinau, kad net sukilo temperatūra iki 38, vos numušiau  unsure.gif Tai ir nebežinau ką galvoti, ar kraujas ir temperatūra susiję ar kaip  verysad.gif Ryt žiūrėsiu kaip jausiuos, bet ir pas gydytoją nėra kada nueiti- visokie egzaminai ryte bei vaiko konsultacija pas okulistą, sau laiko nelieka  doh.gif
Kažkaip reikia nueiti pas šeimos gydytoją, tik patarkite mergaitės, pas kokį gydytoją čia siuntimo reikia prašyti? Pas chirurgą, ar geriau iš karto prašytis pas proktologą (ar kaip jis ten)į kokias Santariškes?  g.gif
Iš anksto dėkoju už info  4u.gif

Labukas,as dariau taip. Uzsirasiau savo poliklinikoj pas chirurga,nuejus pas ji,pasakiau,kad man reikia siuntimo i antakalnio klinikas pas koloproktologa (kadangi ten man patare gera daktare). Sakiau tikrint manes nereikia,tik reikia siuntimo. Dave siuntima,nuvariau su juo i klinikas ant kitos dienos ir is karto papuoliau pas daktare. Daktare pasiule menesiuka pasitept,zvakutes det,po to pora menesiuku ziuret kad bus. Kol dejau zvakutes,tepiau,viskas ciki buvo,nustojau, po poros savaiciu atsirado vel niezulys ir na tiesioj nepatogumai. Tada vel nulekiau pas ta daktare,na ir ka,pasiule operuotis. Paskyre operacija po menesio. Po operacinis laikotarpis slykstus,bet geriau savaitele pakentet,nei kankintis isa gyvenima. As tepliojau ta savo hemoroju septynis metus gal,tepu,dedu zvakes,gerai viskas,nustoju det,neutrunka atsinaujinti visi simptomai nemalonus. Tai spjoviau i viska ir issioperavau,va smile.gif
Atsakyti
Jau ketveri metai nuo gimdymo turiu ataugėlę. Per gimdymą išlindo ta vadinama ataugėlė buvau pas savo ginekologę sako hemerojus išrašė žvakučių. Tačiau iki galo jų nenaudojau, bet dabar žeurei gailiuosi doh.gif verysad.gif taip ir gyvenu su ja niekad ji man netrugdė jokių nusiskundimų tiek metų neturėjau iki šiolei doh.gif Paskutiniu metu buvo sutrikęs virškinimas buvau apsinuodijus. Ko pasekoje užkietėje viduriai ir atsirado tą įplėša skausmelis pačios žinote blush2.gif Kaupiuosi aiti pas gydytoją šios temukės pagalba, bet man reik pašalinti šiuos skausmingus ir nemalonius pojučius antraip neištverčiau gydytojo apžiūros schmoll.gif doh.gif Vien dabar apie WC pagalvojus šiurpas nupurto blush2.gif
Mergaitės visa temelę perskaičiau ir rinksiuosi tarp šių žvakučių Doloproct , Mastu s ir dar keleta Jūs minėjote koks skirtumas tarp jų visų g.gif anotacija žadu paskaityti, bet turbūt nelabai ka te suprasiu. Tikiuosi vaistininkė patars ax.gif Bet pakraujavimas ir ankščiau buvo iki tos įplėšos g.gif tačiau trumpalaikis. Mergaitės ar kas geret sėmenų arbata gal rytais ant tuščio skrandžio išgerti nes su tuo užkietėjimu bėdų turiu tik neįsivaizdavau, kad gali taip nutikti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2010 01 13, 19:39)
Aciu labai  4u.gif  O konsultacinis randasi pacioje Jurininku ligonineje, ane? Butu fainai, nes prie pat namu yra. Reiks uzsirasyti pas savo gydytoja, prasysiu siuntimo.

Pasidalinsiu įspūdžiais iš konsultacijos pas proktologą Klaipėdoje, ne Jūrininkuose.
Užsiregistravau prieš kelias dienas. Valandą prieš konsultaciją pasidariau Mikrolax klizmutę - taip patarė registratūroje. Gydytojas paklausė kokios problemos ir man dar nespėjus papasakoti davė pasirašyti dokumentą .Kokį - nespėjau perskaityti. Pakvietė į procedūrinį, seselė suleido vaistus nuskausminančius ir raminančius, paguldė į kėdę.
Gydytojas pažiūrėjo pirštu, aparatu, pasakė kad užsiauginau vynuogių kekę, ir pradėjo operuoti. Aš nesuspėjau net sureaguoti. Nepaklausė ar turėsiu pinigėliu susimokėti, ar aš noriu operacijos šiuo metu, ar bandyti gydyti vaistais, ar galėsiu pasiimti biuletenį. Man buvo šokas !!!!!!!! Operacija truko apie 40min. Po operacijos tuoj grįžau į namus. Dabar esu po operacijos 10diena. 10 dienų košmaro. Ir man atrodo , kad reikės kreiptis dėl dar vienos operacijos verysad.gif Ėjau pas privatų gydytoją, maniau daugiau dėmesio, geresnė gydymo kokybė, labiau viską paaiškins, tai va kaip būna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(topolis @ 2010 04 04, 19:55)
Pasidalinsiu įspūdžiais iš konsultacijos pas proktologą Klaipėdoje, ne Jūrininkuose.

Jei ne paslaptis, kur cia tokia saviveikla vyksta? Dar tokiu atveju negirdejau... blink.gif
Atsakyti
O aš siuntimo pas proktologą taip ir negavau, apžiūrėjo tik chirurgas unsure.gif Paskyrė tepalą Posterisan bei tabletes Detralex dar savo iniciatyva nusipirkau Hemorol žvakučių. Tabletes nusipirkau, tačiau paskaičius anotaciją padėjau į šaldytuvą, kur jos mėnesį ir guli, šalutinis poveikis mane išgąsdino unsure.gif
Dieną tepuosi su tepalu, vakare įsidedu žvakutę- kol naudoju tol gerai, tačiau vakar žvakutę patingėjau įsidėti ir šiandien vėl kraujai ir skausmai verysad.gif Negi taip visą gyvenimą reikės kankintis su visokiom žvakėm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 04 05, 11:49)
O aš siuntimo pas proktologą taip ir negavau, apžiūrėjo tik chirurgas  unsure.gif Paskyrė tepalą Posterisan bei tabletes Detralex dar savo iniciatyva nusipirkau Hemorol žvakučių. Tabletes nusipirkau, tačiau paskaičius anotaciją padėjau į šaldytuvą, kur jos mėnesį ir guli, šalutinis poveikis mane išgąsdino  unsure.gif
Dieną tepuosi su tepalu, vakare įsidedu žvakutę- kol naudoju tol gerai, tačiau vakar žvakutę patingėjau įsidėti ir šiandien vėl kraujai ir skausmai  verysad.gif  Negi taip visą gyvenimą reikės kankintis su visokiom žvakėm?  unsure.gif

Dazniausiai chirurgai turi ir proktologo specializacija, del to nesijaudinkite. Detralex funkcija sutraukti kraujagysles, ta pati daro augalinis Cyclo-3 Forte, tik be jokiu salutiniu poveikiu. Tokia jau liga, arba sureguliuoji mityba, vidurius, reguliariai vartoji vaistus, arba operacija. Kurios kartais ir vienos nepakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 balandžio 2010 - 11:02
QUOTE(linamog @ 2010 04 05, 12:02)
Dazniausiai chirurgai turi ir proktologo specializacija, del to nesijaudinkite. Detralex funkcija sutraukti kraujagysles, ta pati daro augalinis Cyclo-3 Forte, tik be jokiu salutiniu poveikiu. Tokia jau liga, arba sureguliuoji mityba, vidurius, reguliariai vartoji vaistus, arba operacija. Kurios kartais ir vienos nepakanka.

Perspektyvos nekokios...na bet reik bandyti reguliuoti mitybą (iki šiol nelabai tą dariau blush2.gif ) ir pasidomėti tuo augaliniu preparatu
Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit kas gere Cyclo 3 forte, kaip ilgai geret ? Turiu isanges iplesa, periodiskai pakraujoja, vat nusipirkau siu vaistu, manau gersiu po 1 kap. 2 kart dienoje. Bet klausimas kaip ilgai ?
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2010 04 05, 17:22)
sveikos, sakykit kas gere Cyclo 3 forte, kaip ilgai geret ? Turiu isanges iplesa, periodiskai pakraujoja, vat nusipirkau siu vaistu, manau gersiu po 1 kap. 2 kart dienoje. Bet klausimas kaip ilgai ?

As geriau puse men ir man susitvarke, profilaktiskai po to dar pageriau puse men, kol kas viskas gerai
Atsakyti