Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Musicka @ 2010 02 15, 16:42)
o kokiu vaistu israse ? Mane irgi kankina isanges iplesa, baigiu nuproteti sad.gif

Likimo drauge console.gif
As naudoju Mastu-S zvakutes, pamirkytas saltalankio aliejuj, ir geriu kasdien po kapsule Cyclo-3 Forte. Kol kas padeda, per kelias dienas uzgydo. Aisku, prisiziuriu, kad kuo maziau kietetu viduriai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 vasario 2010 - 16:51
QUOTE(Musicka @ 2010 02 15, 16:42)
o kokiu vaistu israse ? Mane irgi kankina isanges iplesa, baigiu nuproteti sad.gif

Cyclo-3 Forte po 2 kaps. *2 kartus per dieną, Doloproct žvakutes ir tepalą, pradžioje 2k/d, kai pasituštini įsispaudi tepalo, paskui įsikiši žvakutę ir Forlax po maišelį 2k/d, kol susireguliuos tuštinimasis. šiaip pagrindinis dalykas tai maisto suderinimas taip, kad nekietėtų viduriai 4u.gif

sėkmės 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ar dare kam nors RRS tyrima? man paskyre, bet labai bijau eiti...
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 02 11, 16:36)
Privaciai einant konsultacija 120 lt(gruodzio men. nebent buvo).Buvau konsultacijoje Santariskese-gydytoja kaip ir daugelis-pakalba,paaiskina :)Del klizmavimosi-as buvau apie 13 val.,tai sake klizmute geriau butu is ryto biggrin.gif
O kas del siuntimo-tai manau kad jo butinai reik mirksiukas.gif

Ir as ka tik jai skambinau. Pasake konsultacija 120 lt, o jei su kazkokiu tyrimu tai 180 lt. Bet vis tiek eisiu, noriu kad apziuretu... Nes siandien buvau poliklinikoj, tai chirurgas net neapziurejo, is karto paskyre kazkoki RRS, bet nenoriu taip is karto daryti... nes visa diena nieko negalima valgyti, tik kazkokius miltelius vandeny tirpinti ir gerti (2 litrus) ir po to kita diena ateiti atlikti tyrima.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Panašu į tai, kad mane irgi kankina tas pats nemalonumas, jeigu ne dar blogiau unsure.gif Prisiskaičiau info internete, tai baugu pasidarė...
Šiandien aptikau kraują..kažkaip nemalonų pojūtį ir perštėjimą ir anksčiau jausdavau, bet maniau gal kaltos kelnaitės su juostele, tada jas pakeičiau bet pojūčiai retkarčiais sugrįždavo. Šiandien aptikusi šį nemalonų dalyką taip susinervinau, kad net sukilo temperatūra iki 38, vos numušiau unsure.gif Tai ir nebežinau ką galvoti, ar kraujas ir temperatūra susiję ar kaip verysad.gif Ryt žiūrėsiu kaip jausiuos, bet ir pas gydytoją nėra kada nueiti- visokie egzaminai ryte bei vaiko konsultacija pas okulistą, sau laiko nelieka doh.gif
Kažkaip reikia nueiti pas šeimos gydytoją, tik patarkite mergaitės, pas kokį gydytoją čia siuntimo reikia prašyti? Pas chirurgą, ar geriau iš karto prašytis pas proktologą (ar kaip jis ten)į kokias Santariškes? g.gif
Iš anksto dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 02 21, 20:00)
Sveikos  4u.gif
Panašu į tai, kad mane irgi kankina tas pats nemalonumas, jeigu ne dar blogiau

Tik jau nesinervinkite, prasykite siuntimo pas proktologa. Vaistineje nusakykite simptomus, parekomenduos zvakuciu ar tepaliuko, panaudosite, kol papulsite pas daktara. Mano drauge ejo su tais paciais simptomais, ir paaiskejo, kad viso labo sutrikusi zarnyno veikla, rekomendavo susitvarkyti mityba ir pagerti kraujagysles stiprinanciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 21, 20:16)
Tik jau nesinervinkite, prasykite siuntimo pas proktologa. Vaistineje nusakykite simptomus, parekomenduos zvakuciu ar tepaliuko, panaudosite, kol papulsite pas daktara. Mano drauge ejo su tais paciais simptomais, ir paaiskejo, kad viso labo sutrikusi zarnyno veikla, rekomendavo susitvarkyti mityba ir pagerti kraujagysles stiprinanciu. 4u.gif

Mane ta temperatūra be priežasties išgąsdino, taip niekada dar nėra buvę doh.gif
Bandysiu ryt vakare pateikti pas šeimos gydytoją, ačiū labai už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2010 02 20, 16:39)
Ir as ka tik jai skambinau. Pasake konsultacija 120 lt, o jei su kazkokiu tyrimu tai 180 lt. Bet vis tiek eisiu, noriu kad apziuretu... Nes siandien buvau poliklinikoj, tai chirurgas net neapziurejo, is karto paskyre kazkoki RRS, bet nenoriu taip is karto daryti... nes visa diena nieko negalima valgyti, tik kazkokius miltelius vandeny tirpinti ir gerti (2 litrus) ir po to kita diena ateiti atlikti tyrima.

Man darė prieš porą savaičių turbūt tą RRS tyrimą, tik jį kitaip pavadino. Dieną prieš tyrimą reik nieko nevalgyt, o vakare dar du litrus vandens su tais milteliais išgert, tai iškart išsivalo žarnynas smile.gif O tyrimas tai tikrai nėr baisus, per užpakalį įkiša giliai šlangutę ir apžiūri, ar nėra žarnoj kokių pakitimų. Na gal kiek nemalonus jausmas, bet nieko baisaus.
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2010 02 17, 16:04)
Cyclo-3 Forte po 2 kaps. *2 kartus per dieną, Doloproct žvakutes ir tepalą, pradžioje 2k/d, kai pasituštini įsispaudi tepalo, paskui įsikiši žvakutę ir Forlax po maišelį 2k/d, kol susireguliuos tuštinimasis. šiaip pagrindinis dalykas tai maisto suderinimas taip, kad nekietėtų viduriai 4u.gif

sėkmės 4u.gif

Aciu uz atsakyma, o dar sakykit Cyclo tabletes - tai kraujagyslems stiprinti ?
Dar toks kvailas klausimas, o kiek i isange reikia to tepalo spausti ?
Ir ar jus proktologas apziurinejo su spec.aparatu, ar tik akim ?
Sorry uz tokius klausimus, tiesiog neturiu ko paklausti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musicka: 25 vasario 2010 - 15:57
QUOTE(Musicka @ 2010 02 25, 15:55)
Aciu uz atsakyma, o dar sakykit Cyclo tabletes - tai kraujagyslems stiprinti ?
Dar toks kvailas klausimas, o kiek i isange reikia to tepalo spausti ?
Ir ar jus proktologas apziurinejo su spec.aparatu, ar tik akim ?
Sorry uz tokius klausimus, tiesiog neturiu ko paklausti  blush2.gif

As cia biski uzlisiu uz akiu hihihi.gif
Cyclo-3 Forte kapsules stiprina kraujagysliu sieneles ir jas sutraukia.
As spausdavau, kol pajusdavau vesuma, reiskia, issispaude pakankamai.
Mane apziurejo pirsto metodika. Teko ir kolonoskopija aptureti - zarnele su mini kameryte kisama i zarnyna.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 02 25, 17:04)
As cia biski uzlisiu uz akiu hihihi.gif
Cyclo-3 Forte kapsules stiprina kraujagysliu sieneles ir jas sutraukia.
As spausdavau, kol pajusdavau vesuma, reiskia, issispaude pakankamai.
Mane apziurejo pirsto metodika. Teko ir kolonoskopija aptureti - zarnele su mini kameryte kisama i zarnyna.

o su ta žarnele skauda apžiūrint?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 02 25, 19:53)
o su ta žarnele skauda apžiūrint?

Neskauda, tik gal šiek tiek nemalonu, kai giliau įkiša mirksiukas.gif
Mane iš pradžių proktologas apžiūrėjo, kaip buvo minėta, piršto metodu, o tuomet siuntė darytis tą tyrimą, kai kiša žarnelę į žarnyną. Tik tiek, kad reikia būti dieną prieš nevalgius ir vaistukų tam tikrų išgėrus, kad žarnynas išsivalytų.
Atsakyti