Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Aciu uz patirti. Kaip tik poryt teks eiti pas savo ginekologe, bet pirma karta ji vos sugalvojo, kuo man gydytis, nekenkiant vaisiui. Beje, gimdyt teks svetimoj gydymo istaigoj, tai ko gero klausimas spresis vietoj. Liga jau po truputi traukiasi, o laiko dar turiu 10 dienu. Taigi, svarbu, kad vel neatsinaujintu. Sekmes visoms.
Atsakyti
Na as irgi panasioj situacijoj atsidurau g.gif pas gydytoja dar nebuvau blush2.gif pati padariau isvadas ir nusipirkau to Posterisan tepaliuko. Tai tie guzeliai praejo bet liko nu dar vienas toks am... odos gabalelis blink.gif kartais man atrodo kad jau mazeja kartais atrodo kad nieks nesikeicia.
Kiek reikia naudot ta tepaliuka kad praeitu. Bo as jau viena tutele isnaudojau ir galvoju prisiverst pas daktada eit ar dar panaudot g.gif gal as pergreit rezultatu noriu?
Atsakyti
as irgi turiu ten toki mazgeli blush2.gif net nzn ar tai hemarojus... nes man neskauda, nekraujuoja... patyrusios sia beda, ar tai hemarojus gali but? kas geriau ar tepaliukai ar zvakutes? ax.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 08 20, 12:14)
as irgi turiu ten toki mazgeli blush2.gif  net nzn ar tai hemarojus... nes man neskauda, nekraujuoja... patyrusios sia beda, ar tai hemarojus gali but? kas geriau ar tepaliukai ar zvakutes?  ax.gif  aciu

Sveikute pas mane irgi yra mazgelis irgi nei skauda nei kraujuoja.atsirado man per nestuma.Buvau pas daktara tai patikrino tai sake kad yra hemarojus.Tai reiskia kad gali ir neskaudeti g.gif
Atsakyti
Sveikos, man iškart po gimdymo atsirado ponas H smile.gif Tai ko aš neišbandžiau - ir rytais visokias slyvas džiovintas su vandeniu valgyt, ir sėlenas, ir kivius ant tuščio skrandžio (šitie tai super patvarkė aną galą,pagarba kivių augintojams notworthy.gif ), hemorol jau nebepadėjo - ėmė kraujuoti, netgi sakyčiau kapsėti lašai betupint tualete blush2.gif Tai nuėjusi pas gydytoją gavau patarimą naudoti žvakutes Mastu S (jose įeina lidokainas - nuskausminantis vaistas be visų kitų sudėtinių dalių) bei naikinti priežastį viso to - t.y. tvarkytis kraujotaką, mielosios smile.gif Tai sugėriau kursą papildo Cyclo3 Fort (sako ir paprastas vit C padeda didesnėmis dozėmis,tvirtina kraujagyslių sieneles) - sulig pirma diena jau nebekraujavau, o vis naudojant abi priemones(mastu s ir cyclo) visi reikalai susitvarkė smile.gif
Žinoma,reiktų nepamiršti judėjimo-vaikščiojimo, bei stiklinės vandens ryte į tuščią skrandį.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 08 22, 16:38)
Sveikos, man iškart po gimdymo atsirado ponas H smile.gif Tai ko aš neišbandžiau - ir rytais visokias slyvas džiovintas su vandeniu valgyt, ir sėlenas, ir kivius ant tuščio skrandžio (šitie tai super patvarkė aną galą,pagarba kivių augintojams notworthy.gif ), hemorol jau nebepadėjo - ėmė kraujuoti, netgi sakyčiau kapsėti lašai betupint tualete blush2.gif Tai nuėjusi pas gydytoją gavau patarimą naudoti žvakutes Mastu S (jose įeina lidokainas - nuskausminantis vaistas be visų kitų sudėtinių dalių) bei naikinti priežastį viso to - t.y. tvarkytis kraujotaką, mielosios smile.gif Tai sugėriau kursą papildo Cyclo3 Fort (sako ir paprastas vit C padeda didesnėmis dozėmis,tvirtina kraujagyslių sieneles) - sulig pirma diena jau nebekraujavau, o vis naudojant abi priemones(mastu s ir cyclo) visi reikalai susitvarkė smile.gif
Žinoma,reiktų nepamiršti judėjimo-vaikščiojimo, bei stiklinės vandens ryte į tuščią skrandį.

Sėkmės 4u.gif

tai cia gydymas toks kai kraujuoja daugiau ? blush2.gif nes man tai jokiu ten kraujavimu ir skausmu nera, tik ta mazgeli pasalint noretusi... idomu tinka ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puzirc @ 2008 08 25, 16:05)
tai cia gydymas toks kai kraujuoja daugiau ?  blush2.gif nes man tai jokiu ten kraujavimu ir skausmu nera, tik ta mazgeli pasalint noretusi... idomu tinka ... ax.gif

na mazgelis tai ir yra veninis darinys, cyclo3 arba vit C sustiprintų kraujagyslių sieneles, o mastu s greit vietiškai pagydytų, nuimtų skausmą ir dingtų tas mazgelis smile.gif Svarbu neužleisti jo...
Atsakyti
bigsmile.gif vaje begu pirkt tu kyviu doh.gif tikiuosi pades.
As vis dar naudoju ta posterisan tepaliuka bet kad jau atrodo jokios naudos is jo. Siaip tai neistveriau ir paklausiau savo semos daktares tai sake dar turet kantrybes ir panaudot.
O jei man isoriskai tai zvakutes tinka ar netinka ??????? Nes kaip supratau tai isoriskai reik tepaliuka naudot
Beja man irgi neskauda, tik siaip nepatogumas jaucias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 09 02, 16:40)
bigsmile.gif  vaje begu pirkt tu kyviu  doh.gif  tikiuosi pades.
As vis dar naudoju ta posterisan tepaliuka bet kad jau atrodo jokios naudos is jo. Siaip tai neistveriau ir paklausiau savo semos daktares tai sake dar turet kantrybes ir panaudot.
O jei man isoriskai tai zvakutes tinka ar netinka ???????  Nes kaip supratau tai isoriskai reik tepaliuka naudot
Beja man irgi neskauda, tik siaip nepatogumas jaucias  unsure.gif

Man irgi tik isoriskai buvo, tai vien tepaliukas nepadejo, naudojau posterisan ir zvakutes, ir tepaliuka. Ir viskas susitvarke per savaite ax.gif Beje posterisan forte lygtais veiksmingesni stipresni nei tiesiog posterisan mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra sansu namu salygomis savarankiskai issigydyti iskritusius skausmingus mazgus? Ar jau rekia lekti pas gydytoja? Gal galit pasidalinti patirtimi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 03 spalio 2008 - 13:42
QUOTE(Rooti @ 2008 07 06, 14:10)
Sveikos,

as irgi turiu sia problema. Ir lankiausi pas gyd. Zaks. Labai patiko si gydytoja ir tikrai rekomenduoju pas ja apsilankyti, jeigu kamuoja ta problema. O be to pas moteri zymiai maloniau nei pas vyra... bent jau man...
Ejau pas ja pora kartu iki gimdymo, tai rado ir vidiniu ir isoriniu mazgeliu... kadangi viskas buvo gana komplikuota, jinai rekomendavo ir israse israsa, kad rekomenduoja gimdyti cezario operacijos budu...nes sake, kad beveik 100 proc. jei gimdyciau naturaliai, tai po gimdymo butu daug problemu...
Mes jau po operacijos... vis dar gydausi tepaliuku lioton, kapsuleas geriu... ir pastebejau, kad bent jau isoriniai mazgeliai nyksta...
nors nenorejau cezario, bet dziaugiuosi, kad viskas jau praejo ir po truputi grizta i savo vezes...
Tiesa pasakius, niekad nebuciau pagalvojus, kad del tokios priezasties teks gimdyti operacijos budu...

Sekmes visoms. ir geriausia tai issiaiskinkit nuodugniai savo sveikatele, kad veliau nebutu didesniu problemu.

Labukas, ar galetum parasyti kur ji dirba.
Aciu!
Sveikutes mamules!
mane irgi kankina si nelemta problema. buna guziuku, bet nekraujuoja,. gydausi zvakutem ir tepaliuku. merginos sakykit, ar po tu guziuku jums isanges odyte nelieka ishsitampius, tokia nelygi, nezinau, kaip tikslingaiu apibudint. estetiskai labai negraziai atrodo, gal galit patarti kokiu veiksmu imtis, ka daryt ar galima butu, tai kazkaip pasalinti?
Dekui is anksto! 4u.gif
Atsakyti
4u.gif o as nzn kas man.. man baisiai niezejo isange 4u.gif nusipirkau ta tepaliuka posterisan forte blush2.gif tepu, na lyg ir aprimo tas niezejimas, bet bijau kad nustosiu ir vel prades niezeti.. prisikaiciau hemarojus.lt kad cia kaip ir hemarojaus pozymiai blush2.gif o man nei skauda, nei mazgeliu yra negraziu blush2.gif kas cia... g.gif
Atsakyti