QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 11:59)
as kauniete pati esu.. o del kraujavimo tai nekraujuoja ir tas diskomfortas labai nedidelis (gal daugiau psichologinis) faktas kad juos turi. kol neprasidejo mano bedos su ligom net pamirsus juos buvau, bet pamaciau sm tema sita ir prisiminiau
bijau eiti pas tuos daktarus nes jauciu kad siulys operuoti, o as nesniai kruti issioperavau, atsigauti reikia juk man, be to nera taip baisiai, kad negaleciau gyvent..o gal kokias zvakutes parekomenduoti gali? ar dar ka? vaistinese pilna bet neaisku ka pirkti
Papildyta:
o pas koki daktara buvau kaune???
ne ne , pas gyd. buvau tai ne Kaune, as esu is kito miesto. Gyd. kuris mane apziurejo ir konsultavo , sake nors jis vienas vienas pirmuju stazavosi Vokietijoje, del situ guminiu ziedu uzdejimo ant hemarojiniu mazgu ( sake daugelis tada dar net skeptiskai i tai ziurejo, o dabar tai populiaru ir dabar ne viena priv. klinika tai daro, as dabar mastau gal galima butu valstybineje pasidaryti tai kainuotu zymiai maziau o gal net nemokamai
). O pas mus mieste problema , kad neturi to aparato su kuriuo jis galetu uzdeti tuos guminius ziedus ant tu mazgelius (po ju uzdejimo nereikia gultis i ligonine) , bet kiek girdejau klinikose deda ( jei neklystu zinoma) , kitose didesnese ligoninese, todel noreciau pati susizinoti koki gyd gal kas rekomenduot, o gal kas jau ir daresi sia procedura.
As ir visko buvau prisigalvojusi, kad jau man IV stadija ir reiks normalios operacijos, bet nusiraminau, kad ne taip baisu kaip atrode, bet noretusi susitvarkyti, kad nesikartotu vel ir vel
Papildyta:
Dar gyd rekomendavo kaip minejai zvakutes, tepalus, bet as juos ir pati pries tai naudojus buvau ( posterizan tepaliukas arba zvakutes ).
O kraujuoti taip pat nekraujavo, na gal koki karta, as net uzkietejusiais vid. nesiskundziu, tiesiog man pradejo tas darytis po pirmojo gimdymo, antrasis nestumas ir gimdymas viska tik dar labiau paastrino, tarkim dabar jauciuosi , kaip ir neblogai, bet zinau, kad keli guziukai yra viduje ir susikloscius aplinkybėms hie vel pasirodys ir sukelsnemalonius fizinius pojucius , plius ir psichologini diskomfortą kaip minėjo lolita4611