Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

smile.gif
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 22, 01:18)
o kokios ten knygos? kaip vadinasi? o tie guzeliai kokie pas jus (sorry kad klausiu) blush2.gif  pas mane tokie oda padengti kaip isvarza atrodo

jo taip ir atrodo.F.Taunytės daug knygų perskaičiau,negaliu dabar prisiminti pavadinimų,bet tai viena iš paskutinų jos išleistų knygų.Jame yra taip pat aprašyta ,kaip padėti sau sergant hemoroju.Gal knygyne paklausk?Tarp gydytojų yra daug nuomonių,vieni tuoj už skalpelio,kiti už perrišimą,dar kiti nieko nedaryti,o tik vaistais ,tepaliukais.Matot priklauso ar ten nekraujuoja,diskomforto jausmo ir kt.Patariu jei eisi pas gydytoją,būtinai pas kelis eik .Jei darysi operaciją ,tik ligoninėje.Aš tai siūlyčiau Jūrininkų ligoninės abdominalinį skyrių,bet spręsk pati.Svarbiausia neskubėk,tarkis su dauguma.Sveikatėlės Tau.Užmiršau pasakyti,kad retkarčiais naudoju ugniažolės tepaliuką iš Karaliūnaitės.Pirkau Kretingoje knygyne.
Atsakyti
as kauniete pati esu.. o del kraujavimo tai nekraujuoja ir tas diskomfortas labai nedidelis (gal daugiau psichologinis) faktas kad juos turi. kol neprasidejo mano bedos su ligom net pamirsus juos buvau, bet pamaciau sm tema sita ir prisiminiau ax.gif bijau eiti pas tuos daktarus nes jauciu kad siulys operuoti, o as nesniai kruti issioperavau, atsigauti reikia juk man, be to nera taip baisiai, kad negaleciau gyvent..o gal kokias zvakutes parekomenduoti gali? ar dar ka? vaistinese pilna bet neaisku ka pirkti
Papildyta:
QUOTE('Rovena' @ 2010 01 10, 22:24)
Labas vakaras

Atsiprasau, kad iskart su klausimu ax.gif
as kaip ir jusu daugelis susidurusi esu su hemarojumi ( karts nuo karto pasirodydavo mazgukiu isoriniu ).Buvau pas gyd. tai jis operacijos nerekomendavo,  nes dar nereikia, nebent siule  (guminių žiedų ligatūrų metodas), gal kuri si metoda gydymo bande, kokia kaina ir ar tarkime  gal zinote Kauno klinikose atliekama ar tik privaciose istaigose ?
Dekui

o pas koki daktara buvau kaune???
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 01 23, 11:59)
as kauniete pati esu.. o del kraujavimo tai nekraujuoja ir tas diskomfortas labai nedidelis (gal daugiau psichologinis) faktas kad juos turi. kol neprasidejo mano bedos su ligom net pamirsus juos buvau, bet pamaciau sm tema sita ir prisiminiau ax.gif  bijau eiti pas tuos daktarus nes jauciu kad siulys operuoti, o as nesniai kruti issioperavau, atsigauti reikia juk man, be to nera taip baisiai, kad negaleciau gyvent..o gal kokias zvakutes parekomenduoti gali? ar dar ka? vaistinese pilna bet neaisku ka pirkti
Papildyta:

o pas koki daktara buvau kaune???

ne ne , pas gyd. buvau tai ne Kaune, as esu is kito miesto. Gyd. kuris mane apziurejo ir konsultavo , sake nors jis vienas vienas pirmuju stazavosi Vokietijoje, del situ guminiu ziedu uzdejimo ant hemarojiniu mazgu ( sake daugelis tada dar net skeptiskai i tai ziurejo, o dabar tai populiaru ir dabar ne viena priv. klinika tai daro, as dabar mastau gal galima butu valstybineje pasidaryti tai kainuotu zymiai maziau o gal net nemokamai g.gif ). O pas mus mieste problema , kad neturi to aparato su kuriuo jis galetu uzdeti tuos guminius ziedus ant tu mazgelius (po ju uzdejimo nereikia gultis i ligonine) , bet kiek girdejau klinikose deda ( jei neklystu zinoma) , kitose didesnese ligoninese, todel noreciau pati susizinoti koki gyd gal kas rekomenduot, o gal kas jau ir daresi sia procedura.
As ir visko buvau prisigalvojusi, kad jau man IV stadija ir reiks normalios operacijos, bet nusiraminau, kad ne taip baisu kaip atrode, bet noretusi susitvarkyti, kad nesikartotu vel ir vel doh.gif
Papildyta:
Dar gyd rekomendavo kaip minejai zvakutes, tepalus, bet as juos ir pati pries tai naudojus buvau ( posterizan tepaliukas arba zvakutes ).
O kraujuoti taip pat nekraujavo, na gal koki karta, as net uzkietejusiais vid. nesiskundziu, tiesiog man pradejo tas darytis po pirmojo gimdymo, antrasis nestumas ir gimdymas viska tik dar labiau paastrino, tarkim dabar jauciuosi , kaip ir neblogai, bet zinau, kad keli guziukai yra viduje ir susikloscius aplinkybėms hie vel pasirodys ir sukelsnemalonius fizinius pojucius , plius ir psichologini diskomfortą kaip minėjo lolita4611
Atsakyti
oj turiu ir as sita bedele, jau labai labai seniai, nors man dar tik 22m. o bedele mano tokia, kad nei viduriu uzkietejimas niekada nevargino nei ka, pati nepamenu kada atsirado ta uodegyte (buvau gal duokdie 16 metu jei ne jaunesne). kartais paskauda, kartais pakraujuoja, bet retai. dazniausiai kol jos neuzciuopiu, tol pamirsus bunu. bet kazkaip nemalonu man su tokia dovanele vaiksciot, tai nusprendziau pagaliau iveikt baimes ir apsilankyt pas gydytoja. seimos gydytojai nieko nesakiau (kai prasiau siuntimo pas chirurga, nes ant kojos turiu putpeles kiausino dydzio isauga, tai sake, niekam cia nereik, kai kojos i bata nebeikisi, tada duosiu, tai galima itart kaip labai "norejau" jai apie savo antra gala pasakot), tagi pries koki menesiuka uzsirasiau i santariskes tiesiai pas gyd. Natalija Zaks ir ta data jau poryt, o man baime kyla valandom blush2.gif
skaiciau, kad is jusu yra pas ja buvusiu, tai gal galit pasakyt ar ji pageidauja, kad organizmas butu taip sakant isvalytas? ar uzteks normaliai issitustint ryte is vakro neprisirijus?
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2010 02 10, 14:58)
skaiciau, kad is jusu yra pas ja buvusiu, tai gal galit pasakyt ar ji pageidauja, kad organizmas butu taip sakant isvalytas? ar uzteks normaliai issitustint ryte is vakro neprisirijus?

As pas ja ejau sia vasara privaciai mirksiukas.gif man ji labai patiko viska labai paaiskino ir siaip moteris maloni, ir ismano savo darba. Tau su siuntimu tai tikaliai nezinau kaip bus, bet turetu ji ir isvalyt, man pasake kad viskas truks apie valanda, is karto pastate klizmute, per 30 min issvale zarnynas ir tada ji man viska pasiziurejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2010 02 10, 16:18)
As pas ja ejau sia vasara privaciai  mirksiukas.gif man ji labai patiko viska labai paaiskino ir siaip moteris maloni, ir ismano savo darba. Tau su siuntimu tai tikaliai nezinau kaip bus, bet turetu ji ir isvalyt, man pasake kad viskas truks apie valanda, is karto pastate klizmute, per 30 min issvale zarnynas ir tada ji man viska pasiziurejo  mirksiukas.gif

tai vat man idomu pasidare ar nesiskiria tas jos malonumas ir darbo kokybe, kai eini pas ja privaciai ir kai i santariskes...nes kai paziurejau kokios kainos jau vien apziuros jos privacioj klinikoj, tai kazkaip nesinori man i ta savo "draugeli" taip smarkiai investuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isla @ 2010 02 10, 15:27)
tai vat man idomu pasidare ar nesiskiria tas jos malonumas ir darbo kokybe, kai eini pas ja privaciai ir kai i santariskes...nes kai paziurejau kokios kainos jau vien apziuros jos privacioj klinikoj, tai kazkaip nesinori man i ta savo "draugeli" taip smarkiai investuot  lotuliukas.gif

O kur Tu kainas matei privačios klinikos?.. Nes aš kažkaip neradau.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugė @ 2010 02 10, 15:38)
O kur Tu kainas matei privačios klinikos?.. Nes aš kažkaip neradau.. sad.gif

As dabar tiksliai neprisimenu kiek mokejau blush2.gif galvoju arba 180lt arba 80lt., bet turbut 180lt blush2.gif bet galit pasiskambint ir susizinot mirksiukas.gif
Atsakyti
180 jei gerai pamenu kainavo konsultacija, jau nekalbu apie tyrimus ir operacija doh.gif dabar jie jau kainyna is savo puslapio iseme, bet as pamenu dar anksciau kai domejausi tai jis ten buvo ir kazkaip isgasdino mane truputi...

tai ka niekas nebuvo pas ja ne privaciai, o santariskese? na ka...busiu bandomasis triusis g.gif
Atsakyti
Privaciai einant konsultacija 120 lt(gruodzio men. nebent buvo).Buvau konsultacijoje Santariskese-gydytoja kaip ir daugelis-pakalba,paaiskina :)Del klizmavimosi-as buvau apie 13 val.,tai sake klizmute geriau butu is ryto biggrin.gif
O kas del siuntimo-tai manau kad jo butinai reik mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prieš kokius 6 metus, aš buvau užvedusi pirmąją temą apie šią bėdą, turėjau problemų su išangės trūkinėjimu, pakraujavimu ir t.t. per tuos metus būdavo ir paūmėjimų ir pagerėjimų, bet problema niekur nedingo. o dabar po antrojo vaiko gimimo ji dar labiau paaštrėjo, besėdint namuose visokių baisybių prisigalvojau, bet susikaupiau ir šiandien nuvariau pas proktologą, nes atsibodo kankintis. doh.gif taigi, merginos, nebijokite ir neskankinkite, nieko baisaus ten nėra 4u.gif dabar negaliu atsidžiaugt, kad pasiryžau, nes žinau, kad problemėlių yra, bet jos ne tokios baisios, kaip prisigalvojau smile.gif išrašė vaistų, dabar bandysiu gydytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2010 02 12, 15:48)
Sveikos 4u.gif

Prieš kokius 6 metus, aš buvau užvedusi pirmąją temą apie šią bėdą, turėjau problemų su išangės trūkinėjimu, pakraujavimu ir t.t. per tuos metus būdavo ir paūmėjimų ir pagerėjimų, bet problema niekur nedingo. o dabar po antrojo vaiko gimimo ji dar labiau paaštrėjo, besėdint namuose visokių baisybių prisigalvojau, bet susikaupiau ir šiandien nuvariau pas proktologą, nes atsibodo kankintis. doh.gif  taigi, merginos, nebijokite ir neskankinkite, nieko baisaus ten nėra 4u.gif  dabar negaliu atsidžiaugt, kad pasiryžau, nes žinau, kad problemėlių yra, bet jos ne tokios baisios, kaip prisigalvojau smile.gif išrašė vaistų, dabar bandysiu gydytis  smile.gif

o kokiu vaistu israse ? Mane irgi kankina isanges iplesa, baigiu nuproteti sad.gif
Atsakyti