QUOTE(linamog @ 2009 11 04, 15:38)
Sveiki, daktaras apziures ir pagal jusu bukle nuspres, koks gydymas butu tikslingiausias - ar uzteks vaistu, zvakuciu, ar reiketu chirurginio gydymo. Bet be jusu sutikimo niekas neguldys iskart ant operacinio stalo. Beje, jei visgi nusprestu, kad reikia operacijos, siulau pasikonsultuoti papildomai su kitu gydytoju. Nes vienas zymus proktologas buvo nustates man klaidinga diagnoze, pasake, kad operacija butina ir kuo skubiau. kai nuejau pasikonsultuoti pas kita daktara ir buvo paskirti issamesni tyrimai, paaiskejo, kad diagnoze visiskai klaidinga ir operacija butu buvusi betiksle.
aciu uz atsakyma, o koki yra operaciju budai,kazka girdejau apie zieda
jungiuosi ir as i jusu tema uztiko ir mane si baisi liga gydausi jau 8 dienas bet pagerejimo labai mazai... vis ruosiaus pas gydytoja uzsiregistruoti bet vis nedrasu tuo labiau kad pas mus yra tik chirurgai ir visi tokie be rysio
QUOTE(allisa @ 2009 11 04, 18:20)
aciu uz atsakyma, o koki yra operaciju budai,kazka girdejau apie zieda
Yra ziedai, yra lazerinis gydymas, yra senovinis chirurginis.
QUOTE(gabija77 @ 2009 11 05, 10:11)
jungiuosi ir as i jusu tema uztiko ir mane si baisi liga gydausi jau 8 dienas bet pagerejimo labai mazai... vis ruosiaus pas gydytoja uzsiregistruoti bet vis nedrasu tuo labiau kad pas mus yra tik chirurgai ir visi tokie be rysio
Sveiki, o kaip gydotes?
QUOTE(linamog @ 2009 11 05, 11:36)
Sveiki, o kaip gydotes?
Sveiki, o kaip gydotes?
aciu uz atsakyma,o kazin kuris geriausias ir neskausmingiausias?su sia problema jau gyvenu 14 metu, ar ja jau visam laikui po operacijos pamirsti galesiu?o ilgai nedarbinga busiu?
QUOTE(allisa @ 2009 11 05, 12:28)
aciu uz atsakyma,o kazin kuris geriausias ir neskausmingiausias?su sia problema jau gyvenu 14 metu, ar ja jau visam laikui po operacijos pamirsti galesiu?o ilgai nedarbinga busiu?
Merginos, nesioperavau ir nezinau, kiekviena ligos forma skirtinga, daktaras parekomenduos tinkamiausia operacijos buda. Ojei, sitiek metu isvargti...
QUOTE(linamog @ 2009 11 05, 12:36)
Sveiki, o kaip gydotes?
Sveiki, o kaip gydotes?
na prisiskaiciau internete visko apie sia liga, ir nuejus i vaistine nusipirkau hemorol zvakuciu ir dar naudoju azuolo zieves nuovira, nemalonius pojucius nueme, taciau tu mazgeliu nesumazino man atrodo kaip tik jie padidejo.. bandysiu nusipirkti dar viena pakuote zvakuciu o jei jos nepades teks keliauti i poliklinika prie viso gydymosi dar ir sportuoti pradejau nes sedimas darbas sako kad itakoja kazkiek sios ligos atsiradima.
QUOTE(allisa @ 2009 11 05, 12:28)
Kiek girdejau tai pooperacinis laikotarpis yra labai skausmingas o paskui lig viskas susivarko, bet kai kam grizta tie mazgai, kai kam ir ne
QUOTE(kabesita @ 2009 11 05, 17:19)
Kiek girdejau tai pooperacinis laikotarpis yra labai skausmingas o paskui lig viskas susivarko, bet kai kam grizta tie mazgai, kai kam ir ne
as irgi girdejau, kad net alpsta is skausmo po operacijos, bet taip ne visiems ir manau jau geriau diena kita pakenteti nei visa gyvenima su tuo vargti..nes man jau atsibodo
QUOTE(gabija77 @ 2009 11 05, 16:23)
as irgi girdejau, kad net alpsta is skausmo po operacijos, bet taip ne visiems ir manau jau geriau diena kita pakenteti nei visa gyvenima su tuo vargti..nes man jau atsibodo
Jus teisi. Mane daktaras kol kas atkalbejo nuo operacijos, pasake, kad pagerejimas akivaizdus, operuotis kol kas nera tikslo.
QUOTE(eglieska @ 2009 11 08, 21:39)
o jei kraujuoja, bet nera mazgeliu ir skausmu-ar cia hemorojus?
Gali buti iplesa, gali buti ir tfu tfu rimtesne liga (zarnyno vezys), as tai eiciau pas daktara.