Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(kartitiesa @ 2009 10 29, 17:54)
bijau ir manau bus nemalonu blush2.gif

kraujavimas daugelio skirtingų ligų požymis, o konkrecią ligą gali nustatyti tik gydytojas, taip kad sukaupk drąsą ir nueik pas gydytoją. Man po gimdymo irgi panasiai buvo, nustačiau sau hemorojų ir pati gydžiausi, kol galų gale prisiverčiau nueiti pas gydytoją, kuris nustatė net tris ligas ir viskas dėl to kad delsiau, o pagijau labai greitai ir dabar džiaugiuosi galėdama gyventi negalvodama apie užpakalį clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
sveikos, vel grizau pas jus 4u.gif snd buvau nuejusi pas proktologa, taip, taip, isdrisau tai padaryti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif man gera pusmeti vis niestejo... tai va, pasirodo ne hemorojus, o kazkoks uzdegimas odos g.gif ishrase posterisan forte ir tiek. na procedura nemaloni, bet nieko 4u.gif
klausimas zinancioms: ar po apziuros normalu kad truputi kraujuko pasirode kai isbego ten tas vazelinas ar kuom ten tepe antgali? g.gif man truputi skaustelejo tai gal ten ka pajudino kad pasirode kraujuko?
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 10 30, 20:13)
klausimas zinancioms: ar po apziuros normalu kad truputi kraujuko pasirode kai isbego ten tas vazelinas ar kuom ten tepe antgali? g.gif  man truputi skaustelejo tai gal ten ka pajudino kad pasirode kraujuko?

Man po pirmos apziuros buvo kraujo, bet naturalu, nes apziurinejo toks grubyla ir uzkliude mano iplesa. Gal ir jumis siurksciai apziurejo, pazeide gleivine truputi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 10 30, 20:44)
Man po pirmos apziuros buvo kraujo, bet naturalu, nes apziurinejo toks grubyla ir uzkliude mano iplesa. Gal ir jumis siurksciai apziurejo, pazeide gleivine truputi?  g.gif

vat ir as manau g.gif kur lanketes jei nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 10 30, 21:59)
vat ir as manau g.gif  kur lanketes jei nepaslaptis? 4u.gif

Pirmaji karta buvau pas Bauzi Klaipedoje, apskrities ligonines konsultacineje poliklinikoje. Labai nepatiko, grubus, chamiskas, nors atseit itin kvalifikuotas, nusipelnes ir su patirtim. O sekanti karta buvau pas Gedgauda Jurininku ligonines ambulatoriniame konsultaciniame skyriuje, tai sis daktaras paliko labai gera ispudi - malonus, santurus, kulturingas, viska graziai paaiskina. Jei tektu operuotis - tik pas ji. Jis ir chirurgas.
Atsakyti
Sveikos mergytes,as pries metus šį reikalą tvarkiausi Klaipėdoj "Medikanoj" pas gyd.Šnuolį.Nenoriu net prisiminti ką teko iškęsti po lazerio procedūros ir jos metu.Visų pirmą galiu pasakyti, kad aš kreipiausi su siuntimu į Klaipėdos universitetinę ligoninę,ten mano minėtas gyd.mane ie apziūrėjo.Jis tikino,kad geriausias būdas hemorojui šalinti yra lazerinis būdas,tačiau ligoninj to atlikti negali.Pasiūlė atvykti tą pačią dieną į privačią klinika "Medikaną".Kainavo operacija 500lt.Ir vaistai įvairiausi t.y nuo skausmo ir žvakutės ir tepalai.Buvau nedarbinga 1 mėneesį.Skausmai nežmoniški.Gyd.paminėjo,kad po lazerinio dydymo hemorojų pamiršiu visam gyvenimui.Taačiau praėjus maždaug 1 metams pastebiu,kad vėl šią problemą turiu.Nebesuprantu nieko,net verkti norisi.Gal galim kas pakomentuoti.Dėkinga iš anksto smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi i Jus su prasymu.Gyvenu su sia problema jau daug daug laiko....
Kas nusprendia ar reikalinga operacija ir koki budai yra ji pasalinti?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 01, 14:27)
Kas nusprendia ar reikalinga operacija ir koki budai yra ji pasalinti?

Taigi gydytojas nusprendzia ax.gif uzsirasykit pas proktologa ir jums viska paaiskins kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 11 01, 14:31)
Taigi gydytojas nusprendzia  ax.gif uzsirasykit pas proktologa ir jums viska paaiskins kas ir kaip  mirksiukas.gif

o pas ta proktologa siuntimo reikia?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 01, 19:47)
o pas ta proktologa siuntimo reikia?

taip. o eiles bent jau musu antakalnio poliklinikoj dideles verysad.gif as susimokejau tai kita diena jau ejau, o prie kabineto moteris sake pora menesiu lauke blink.gif
Atsakyti
uzsiregistravau pas chirurga,pas mus mieste,tokio kaip proktologas net nera doh.gif
o sakykite,ka daro per apziura gydytojas,is karto nusprendzia,ar reikalinga operacija ar ne?kazkaip baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 04, 14:00)
uzsiregistravau pas chirurga,pas mus mieste,tokio kaip proktologas net nera doh.gif
o sakykite,ka daro per apziura gydytojas,is karto nusprendzia,ar reikalinga operacija ar ne?kazkaip baisu blush2.gif

Sveiki, daktaras apziures ir pagal jusu bukle nuspres, koks gydymas butu tikslingiausias - ar uzteks vaistu, zvakuciu, ar reiketu chirurginio gydymo. Bet be jusu sutikimo niekas neguldys iskart ant operacinio stalo. Beje, jei visgi nusprestu, kad reikia operacijos, siulau pasikonsultuoti papildomai su kitu gydytoju. Nes vienas zymus proktologas buvo nustates man klaidinga diagnoze, pasake, kad operacija butina ir kuo skubiau. kai nuejau pasikonsultuoti pas kita daktara ir buvo paskirti issamesni tyrimai, paaiskejo, kad diagnoze visiskai klaidinga ir operacija butu buvusi betiksle.
Atsakyti