Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2009 09 04, 19:05)
Minksti jie, ten skaitosi venu mazgai, apgaubti gleivines odos. Zinau Posterisan, zvakutes teko naudot.

drinks_cheers.gif aciu uz pagalba 4u.gif oj buvo strioko kai pamaciau kad lenda blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pradedu itarinet, kad ir pas mane sitas "draugas" apsigyveno. doh.gif kadangi esu sviezia nestuke.gif tai svarstau, ar pasakyt ginei, ar tiesiog nukeliaut i vaistine kokio tepaliuko. g.gif man viduriai kol kas nera tragiskai uzkieteje (nors linke i kietejima), kraujo irgi lyg ir nebuve, bet pries pora menesiu pradejo niezet. Is pradziu maniau, kad nuo stringu, kuriuos retai nesioju, ar nuo karscio unsure.gif bet tas niezejimas sumazeja maximum porai dienu. Siaip dienos metu kaip ir ramu, labiausiai nezti prausiantis ir pries miega doh.gif kaip viena mamyte rase, norisi i asfalta pabruzint blink.gif apsiziurejus pamaciau, kad yra keletas iplysimu unsure.gif
kaip manot, verta man ginekologei pasakyt, ar tiesiog pradziai pabandyt vaistininkiu patarimo klaust ir kazka ju duoto nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MyliuTave @ 2009 09 17, 13:55)
kaip manot, verta man ginekologei pasakyt, ar tiesiog pradziai pabandyt vaistininkiu patarimo klaust ir kazka ju duoto nusipirkt?  g.gif

Blogiau nebus, jei pasisakysit, gal parekomenduos vaista, geriausiai tinkanti nescioms. O jei eile ilga pas gine, vaistinej galit vaistu paprasyt.
Atsakyti
Na štai buvo man prieš savaitėlę kitą visai ramu po penkiu Procto - Glyvenolum žvakučių ir dėžutės Posterisan, bet tada ko tai pakietėjo viduriai, dvi dienas - nieko blush2.gif ir trečią dieną jau buvo sunku. blink.gif Deginimo, perštėjimo nėra lyg ir, bet jau kaip niežti po WC. doh.gif Lėksiu rytoj plokštelės Posterisan'o į vaistinę ir sėmenis bent kartą per dieną stengsiuosi gerti.

Kaip kitoms sekasi? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 27 rugsėjo 2009 - 20:20
QUOTE(caprice @ 2009 09 27, 21:18)
Kaip kitoms sekasi?  cool.gif

Man viskas tvarkoj, isgeriu karta dienoj po kapsule Cyclo-3 forte, daug vaisiu valgau, ir nesiskundziu.
Atsakyti
Sveikos,
ir aš į jūsų būrį....
iškilo viena klausimas, jei prireikia operacijos rašo jog paleidžia tą pačia dieną namo, tai operuoja tik vietinėje nejautroje?kas gali paapsakoti kaip ten vyksta. jaučiu kad turiu gerajį draugelį pas save ir dabar yra ūmioje stadijoje, tai viskuo ir duomiuosi. doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pries kazkiek laiko, gana jau senokai, tustinantis pakraujuodavo, na labai nekreipiau demesio. paskui pastebejau kad yra du mazgeliai, (na nezinau kaip kitaip juos pavadinti), taciau man neskauda , jokiu kitokiu nemaloniu pojuciu nesukelia, tustinuosi du kart per diena, viduriai neuzkieteje, tai nzn ka daryti ar kreiptis i gydytoja ar ne? g.gif jei ne tie mazgeliai tai atrodo nieko nera blogo verysad.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
negi as viena turiu sia bedele? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2009 10 28, 12:10)
negi as viena turiu sia bedele? blush2.gif  g.gif

Ne viena, ne viena... ax.gif As kaip visada pasiulysiu profilaktiskai nueiti pas daktara, patikrins, ar viduje nera uzsislepusiu mazgu, kuriuos galbut rimciau reikia gydyti... rolleyes.gif
Atsakyti
bijau ir manau bus nemalonu blush2.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(kartitiesa @ 2009 10 29, 17:54)
bijau ir manau bus nemalonu blush2.gif

Ne pats maloniausias jausmas, bet ka padarysi. Svarbu pas malonu daktara uztaikyti.
Atsakyti