Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Doona stringu negalima nesiot jei nesioji, nes jos kaip tik pritrina labiau blush2.gif
Ta beda niekur nepasitrauks blush2.gif as itrukimus gerai sugydau su saltalankiu aliejum, kad nereiketu tu tepaliuku ar zvakuciu naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 01, 12:08)
Kiek pagal save sprendziu, niezejimas rodo gijima, pas mane irgi iplesa. Net nezinau, ka patarti. Pati naudoju Mastu-S zvakutes, lyg ir neblogai.  g.gif

Manau, kad tai ne gijimas, nes tas niežėjimas tooooks baisus ir vaistai jį vis mažiau nuramina... doh.gif kartais neiškenčiu ir nusidrąskau ten, nes atrodo daugiau nebeištversiu ( nors ir trink užpakalį į asfaltą smile.gif ) Vermoxa net gerti pradėjau. smile.gif Stringų nenešioju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doona: 01 rugsėjo 2009 - 14:11
QUOTE(Doona @ 2009 09 01, 15:09)
Manau, kad tai ne gijimas, nes tas niežėjimas tooooks baisus ir vaistai jį vis mažiau nuramina...  doh.gif  kartais neiškenčiu ir nusidrąskau ten, nes atrodo daugiau nebeištversiu ( nors ir trink užpakalį į asfaltą  smile.gif ) Vermoxa net gerti pradėjau.  smile.gif  Stringų nenešioju.

As tai jau nusprendziau, kad eisiu pirkt saltalankiu aliejaus, salia mano namu parduotuve specializuota yra. ax.gif
http://www.aliejus.com/kontaktai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 01, 15:35)
As tai jau nusprendziau, kad eisiu pirkt saltalankiu aliejaus, salia mano namu parduotuve specializuota yra.  ax.gif
http://www.aliejus.com/kontaktai

Man asmeniskai saltalankis daug greiciau padeda negu vaistai, uzgydo ir ramu. mirksiukas.gif Dar kad guziukas sumazetu as leduku visada pavedzioju, paskui saltalankiu patepu, man tai liuks thumbup.gif
Beje salatalankiu galima vaistinej nusipirkt, nebutina specializuotos parduotuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.Gyvenu su sia problema jau virs 10 metu.Niekada nesu buvusi del to pas gydytoja.Sakykite prasau,koki naujausi ir veiksmingiausi metodai siai ligai gydyti.Pagal ka sprendziama ar reikalinga operacija ar ne?Ar reikia apsilankyti pas gydytoja?Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
4u.gif net nzn kas man yra... nieziejo isange gan ilga laikas, su vaiku i pol vis negaledavau nubegti laiko sau nulis doh.gif vaistininkepatare kad gali but hemorojus, dave tepaliuka is p raides kazkoki... na atrodo kad lyg ir geriau,... kadangi esu sau pati gydytoja, tai snd"apsiziurejau" blush2.gif ir suprantat, kad pasistangrinau is isanges lyg zarna pradejo lyst..... blush2.gif ar ia tas "DRAUGAS HEMOROJUS"? ar dar kas gali but? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 09 04, 15:09)
4u.gif  net nzn kas man yra... nieziejo isange gan ilga laikas, su vaiku i pol vis negaledavau nubegti laiko sau nulis doh.gif  vaistininkepatare kad gali but hemorojus, dave tepaliuka is p raides kazkoki... na atrodo kad lyg ir geriau,... kadangi esu sau pati gydytoja, tai snd"apsiziurejau" blush2.gif  ir suprantat, kad pasistangrinau is isanges lyg zarna pradejo lyst..... blush2.gif  ar ia tas "DRAUGAS HEMOROJUS"? ar dar kas gali but? doh.gif  unsure.gif

Tas pats draugas... Sveika atvykusi i draugija... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 04, 14:54)
Tas pats draugas... Sveika atvykusi i draugija...  ax.gif

lotuliukas.gif 4u.gif bet man nera taip kad visiskai islystu, baigiau stangrintis ir dingo ten gilumoj lotuliukas.gif g.gif
beje dar klausimas, ar reik pas gyd jau kuo skubiau?ar tas tepaliukas pades?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELVYRA: 04 rugsėjo 2009 - 14:59
beje, noriu pridurti kad kraujuko pas mane nera visai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 09 04, 15:58)
lotuliukas.gif  4u.gif  bet man nera taip kad visiskai islystu, baigiau stangrintis ir dingo ten gilumoj lotuliukas.gif  g.gif
beje dar klausimas, ar reik pas gyd jau kuo skubiau?ar tas tepaliukas pades?

Hemorojus yra keturiu stadiju - pradedant nuo vidiniu mazgeliu, kuriu pavirsiuje net nesimato ir galite neitarti, kad kazka turite, iki mazgu, nuolat iskritusiu pavirsiuje ir nebesulendanciu atgal. Kaip visada, siulyciau pasirodyti daktarui, kad zinotumete tikslia diagnoze, ir kad butu paskirtas efektyviausias gydymas butent jusu atvejui. 4u.gif
Beje, koks tepaliuko pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 09 04, 18:42)
Hemorojus yra keturiu stadiju - pradedant nuo vidiniu mazgeliu, kuriu pavirsiuje net nesimato ir galite neitarti, kad kazka turite, iki mazgu, nuolat iskritusiu pavirsiuje ir nebesulendanciu atgal. Kaip visada, siulyciau pasirodyti daktarui, kad zinotumete tikslia diagnoze, ir kad butu paskirtas efektyviausias gydymas butent jusu atvejui.  4u.gif
Beje, koks tepaliuko pavadinimas?

posterisan 4u.gif otie mazgai kieti turi but? pasmane kaip minejau kaip minksta zarna ar oda....
Atsakyti
QUOTE(ELVYRA @ 2009 09 04, 19:59)
posterisan 4u.gif  otie mazgai kieti turi but? pasmane kaip minejau kaip minksta zarna ar oda....

Minksti jie, ten skaitosi venu mazgai, apgaubti gleivines odos. Zinau Posterisan, zvakutes teko naudot.
Atsakyti