Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(caprice @ 2009 08 26, 21:11)
Čia toks nekuklus klausimas... ar giliai reikia jas įstumti?  blush-anim-cl.gif

Instrukcijoj raso - kuo giliau, bet as istumiu truputi ir ji pati nuslysta kiek jai reikia. Kartais palaikau kelias sekundes po silto vandens srove, kad pasidarytu slidesne.
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 08 26, 11:18)
Sita problema niekur nedings, dabar tu turi prisitaikyt prie jos ir gyvent su ja  ax.gif nebent jei 4 stadija, tada operacija  unsure.gif o pas gydytoja bet kuriuo atveju butu gerai apsilankyt pas gydytoja  ax.gif

Zinau doh.gif reikia prisiruosti kada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 27, 07:49)
Instrukcijoj raso - kuo giliau, bet as istumiu truputi ir ji pati nuslysta kiek jai reikia. Kartais palaikau kelias sekundes po silto vandens srove, kad pasidarytu slidesne.

Ačiū. 4u.gif Reikės gal kaip su vandeniu pamėginti, nes pirmieji įsidėjimai tikrai skausmingi buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 28, 23:54)
Ačiū.  4u.gif Reikės gal kaip su vandeniu pamėginti, nes pirmieji įsidėjimai tikrai skausmingi buvo.  g.gif

Skaiciau temutej, kad kitos merginos zvakute pamirko saltalankiu aliejuj, kuris ir nuslydima palengvina, ir pats ramina ir dezinfekuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 29, 07:16)
Skaiciau temutej, kad kitos merginos zvakute pamirko saltalankiu aliejuj, kuris ir nuslydima palengvina, ir pats ramina ir dezinfekuoja.  4u.gif

Dar kartelį dėkoju. 4u.gif Aš tai kvanka, pirmas tris žvakutes dėjausi prieš einant miegoti, o šiandien sumąsčiau po WC įsidėti, ir, aišku, rezultatas daug geresnis. doh.gif Keliausiu dar vieno pakelio pirkti kitą savaitę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 29, 17:32)
Dar kartelį dėkoju.  4u.gif Aš tai kvanka, pirmas tris žvakutes dėjausi prieš einant miegoti, o šiandien sumąsčiau po WC įsidėti, ir, aišku, rezultatas daug geresnis.  doh.gif Keliausiu dar vieno pakelio pirkti kitą savaitę.  ax.gif

Pries miega irgi gerai, kartais profilaktiskai ir vakarais isidedu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 29, 18:42)
Pries miega irgi gerai, kartais profilaktiskai ir vakarais isidedu.  4u.gif

Būčiau nieko prieš, tik kad brangus malonumas. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 29, 20:52)
Būčiau nieko prieš, tik kad brangus malonumas.  blush-anim-cl.gif

Jau atpratau taupyti geros savijautos saskaita, perku NORFOS vaistinej laimingomis valandomis, vis pigiau gaunasi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 30, 09:51)
Jau atpratau taupyti geros savijautos saskaita, perku NORFOS vaistinej laimingomis valandomis, vis pigiau gaunasi... rolleyes.gif

Tai aš irgi nesu Skrudžas Makdakas, tiesiog be šios bėdos yra didesnių ir nemalonesnių n kartų, tad dauguma pinigų joms išeina. verysad.gif Mane dar kiek gelbsi Camelia vaistinėje esanti 10 % nuolaida. Vis šis tas. rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiu turiu rimtų problemų. Jau keletą metų turiu išangės įplyšimą, kartais atsirandantį mazgelį... Pasigydau Jūsų rekomenduotais tepalais ir pagerėja. Bet dabar. ..Sutapo taip, kad vaikštant po prekybos centrą labai įkyriai nutrynė apatinis trikotažas, būtent išangės sritį. O kitą dieną taip pradėjo niežėti, kad atrodo širdis nebe į taktą mušti pradėjo doh.gif . Vaistinėje davė Posterisan žvakučių. Bet veikia jos man tik tam tikrą laiką - bėda nesitraukia nei per žingsnį. Nu nors ką nors patarkite. Žinau, kad ten kulniuoti link gydytojų, bet nors iki to laiko, mažu ką veiksmingo užtiksiu.
Atsakyti
QUOTE(Doona @ 2009 09 01, 12:02)
Jaučiu turiu rimtų problemų. Jau keletą metų turiu išangės įplyšimą, kartais atsirandantį mazgelį... Pasigydau Jūsų rekomenduotais tepalais ir pagerėja. Bet dabar. ..Sutapo taip, kad vaikštant po prekybos centrą labai įkyriai nutrynė apatinis trikotažas, būtent išangės sritį. O kitą dieną taip pradėjo niežėti, kad atrodo širdis nebe į taktą mušti pradėjo  doh.gif . Vaistinėje davė Posterisan žvakučių. Bet veikia jos man tik tam tikrą laiką - bėda nesitraukia nei per žingsnį. Nu nors ką nors patarkite. Žinau, kad ten kulniuoti link gydytojų, bet nors iki to laiko, mažu ką veiksmingo užtiksiu.

Kiek pagal save sprendziu, niezejimas rodo gijima, pas mane irgi iplesa. Net nezinau, ka patarti. Pati naudoju Mastu-S zvakutes, lyg ir neblogai. g.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi susiduriu su šia problema, pas mane taip pat niekaip neužgydavo įplyšimas, du metus kankinausi, bet vat pries gera menesi atradau laaabai gera natūralų musų gamtos vaistą - tai šalto spaudimo linų sėmenų aliejus. Jį geriu kasdieną po valgomąjį šaukštą. Taigi dabar man niekad nebūna vidurių užkietėjimo ir nebijodama galiu eit i wc. Tikiuosi pasveikti ir užsigydyti tą įplyšimą visiems laikams, nes seniau būdavo tai apgyja, tai vėl įplyšta ir kankindavausi..
Bėje linų sėmenų aliejų perku Vilniuje, prie akropolio UKININKŲ TURGUJ, vienas buteliukas kainuoja 10 Lt ir užtenka visam mėnesiui ir netgi neišnaudoji to buteliuko, todėl pakaks net keliem šeimos nariam, nes pačio aliejaus galiojimo laikas yra mėnuo, nes jis yra natūralus be jokių chemijų.
Atsakyti