Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Hemrojus yra viduriu uzkietejimo rezultatas, del to ne priezastis.
Bet ne apie tai aš...
Man vis dėlto artimesnis natūralios medicinos supratimas, kad negali sirgti išangė, kad sirgti gali tik žmogus. Kodėl ta liga pasireiškia ten, kitas klausimas. Aš nenoriu nieko įžeist, kas mano kitaip, bet ar trūksta atvejų, kai vaikšto žmonės pas gydytojus visą gyvenimą ir galiausiai paaiškėja, kad vėžys IV stadijos, o kol kas jiems tik mitas viskas. Turiu biškį pykčio ant daktarų... gal tiksliau ant pačios medicinos, nes turiu karčios patirties... Gydyti tik simptomą nėra protinga, tai ko gero daug kam atrodo suprantama, bet pas mus taip yra.

Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 06 27, 00:07)
o kokie tepalai? geda vaistinej klausti  blush2.gif

jei bijai klausti vaistininko nueik i didesne savitarnos vaistine, klaipedoj akropoly yra didziule eurovaistine, tai tepaliuko nusipirkom. bet tau jau zvakuciu reikia, arba tepalo kuri galima ispausti specialiu antgaliuku vidun. yra tikrai ir internete info. bet vistik reiketu pasirodyti gydytojui jei zvakutes nepades, nes iskrites mazgelis jau rimtas dalykas, gydymas padeti negali, gali prireikti operacijos doh.gif
Atsakyti
Kai man paūmėja hemorojus, tai visada sunaudoju pakuotę HEMOROL žvakučių ir man pagerėja. Su tais mazgeliais gyvenu jau 8 metus.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 06 27, 22:08)
Man vis dėlto artimesnis natūralios medicinos supratimas
QUOTE(Mergelė @ 2008 06 28, 10:51)
Kai man paūmėja hemorojus, tai visada sunaudoju pakuotę HEMOROL žvakučių ir man pagerėja.

niu čia visiems tinka mirksiukas.gif HEMOROL - homepatinis vaistas clap_1.gif
Atsakyti
Jeigu iš tikrųjų rūpi sveikata, reikai šalinti priežastis, o ne bėgti nuo problemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 06 27, 23:08)
Hemrojus yra viduriu uzkietejimo rezultatas, del to ne priezastis.
Bet ne apie tai aš...
Man vis dėlto artimesnis natūralios medicinos supratimas, kad negali sirgti išangė, kad sirgti gali tik žmogus. Kodėl ta liga pasireiškia ten, kitas klausimas. Aš nenoriu nieko įžeist, kas mano kitaip, bet ar trūksta atvejų, kai vaikšto žmonės pas gydytojus visą gyvenimą ir galiausiai paaiškėja, kad vėžys IV stadijos, o kol kas jiems tik mitas viskas. Turiu biškį pykčio ant daktarų... gal tiksliau ant pačios medicinos, nes turiu karčios patirties... Gydyti tik simptomą nėra protinga, tai ko gero daug kam atrodo suprantama, bet pas mus taip yra.

Aš visiškai tau pritariu, hemorojus tikrai yra susijęs su vidurių užkietėjimu. "Hemorojaus atsiradimą skatina vidurių užkietėjimas, dažnas stanginimasis tuštinantis, nėštumas, ilgalaikis sėdimas ar stovimas darbas ir kt."
laurat tau tikrai patarčiau nekentėti ir nueiti pas gydytoją. Aišku, kad nemalonu, bet bent jau tiksliai sužinosi kaip toliau gydytis ir nereiks kentėti tokio skausmo. Mano draugei irgi buvo panašiai tai ji ėjo į VŠĮ Auki sveikas, sakė ten dirbantis proktologas Dainius Pavalkis jai labai patiko. Patarčiau ir tau ilgai nelaukti ir nekentėti..
Atsakyti
TUriu sia beda senokai
labai nenorejau operuotis>nes tai skausminga
ziedu dejima iskart atmeciau>nes didele tikimybe mazgams atsinaujinti

Klaipėdos apskrities ligoninė turi nauja iranga daryti sio pobudzio operacxijoms

straipsnis is cia
http://www.ve.lt/?ru...p;id=1163436388

"Hemorojų operuojant mažai invaziniu būdu, pagal naujausias technologijas, į išangę įvedamas ultragarsinis daviklis. Juo tiksliai nustatomos į hemorojinius taškus patenkančios arterijos, - operacijos ypatumus dėstė chirurgas N. Kaselis. - Norint nutraukti kraujo patekimą į vadinamuosius hemorojinius mazgus specialiu instrumentu arterijos perrišamos toje vietoje, kur nėra skausmo receptorių. O iš išangės "iškritę" mazgai yra įtraukiami į vidų."

Chirurgas akcentavo, jog po tokios operacijos pacientui ne tik visiškai neskauda, bet jis jau kitądien yra darbingas, gali normaliai sėdėti.

man sitas metodas butu priimtiniausias>doemjausi >buvau nuvaziavusi konsultacijai
bet kaina tai didele > 1200Lt
tai daba mastau g.gif

pagalvojau gal ks bandete>pasidalykite patirtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2008 06 10, 19:54)
Ziurau pasibaigus anai temai apie hemoroju niekas naujos ir neatidare, tai nusprendziau uzvesti nauja temike.
Buvau siandien pas proktologe Zaks,nu tikrai sauni gydytoja. Kai ir itariau mas nustate kad yra hemorojus, vienas mazgelis vidinis. Bet dar be to sake yra ant to mazgo polipas ir ji reikia salinti operaciniu budu. Kadandi dadar laukiuosi, tai sake ateit po gimdymo.
Norejau paklaust gal kuriai jau salino tuos polipus? Kokiu budu ar skausminga?

4u.gif kaip tau pavyko moteri-proktologe rasti?gal galetum pasakyti kuriame mieste ji dirba ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau nemazai nuomoniu apie hemarojaus gydyma ir pan., bet dazniausiai diskutuojama apie hemaroju po gimdymo. Pries menesi ir as isigijau sia liga, o baisiausia, kad po 2 savaiciu teks gimdyti. Bijau, kad galiu nespeti issigydyti, todel, net baisu pagalvoti. Gal kam panasiai irgi buvo, pasidalinkite patirtim.
Atsakyti
QUOTE(gutegute @ 2008 07 04, 18:23)
Perskaiciau nemazai nuomoniu apie hemarojaus gydyma ir pan., bet dazniausiai diskutuojama apie hemaroju po gimdymo. Pries menesi ir as isigijau sia liga, o baisiausia, kad po 2 savaiciu teks gimdyti. Bijau, kad galiu nespeti issigydyti, todel, net baisu pagalvoti. Gal kam panasiai irgi buvo, pasidalinkite patirtim.

Labutis. Nesijauidink,aš net du kartus prieš gimdyma turejau guzelį toje vietoje doh.gif O tu tikrai žinai kad tau hemorojus, gal tai nuo didelio svorio išsiplete vienos? Praeis, žinoma tik po gimdymo prižiūrėk ta vieta, ir paprašyk akušerės kai pagimdysi leliuka kad duotu tau žvakute,kad lengviau nueiti į tualetą. O ką sako tavo ginekologas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 liepos 2008 - 22:27
QUOTE(liepa27 @ 2008 07 02, 15:48)
4u.gif kaip tau pavyko moteri-proktologe rasti?gal galetum pasakyti kuriame mieste ji dirba ax.gif

As Vilniete, ir Dr. Natalija Zaks dirba Vilniuje. Ji ko gero vienintele moters proktologe, bent jau as daugiau ne vienos neradau g.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi turiu sia problema. Ir lankiausi pas gyd. Zaks. Labai patiko si gydytoja ir tikrai rekomenduoju pas ja apsilankyti, jeigu kamuoja ta problema. O be to pas moteri zymiai maloniau nei pas vyra... bent jau man...
Ejau pas ja pora kartu iki gimdymo, tai rado ir vidiniu ir isoriniu mazgeliu... kadangi viskas buvo gana komplikuota, jinai rekomendavo ir israse israsa, kad rekomenduoja gimdyti cezario operacijos budu...nes sake, kad beveik 100 proc. jei gimdyciau naturaliai, tai po gimdymo butu daug problemu...
Mes jau po operacijos... vis dar gydausi tepaliuku lioton, kapsuleas geriu... ir pastebejau, kad bent jau isoriniai mazgeliai nyksta...
nors nenorejau cezario, bet dziaugiuosi, kad viskas jau praejo ir po truputi grizta i savo vezes...
Tiesa pasakius, niekad nebuciau pagalvojus, kad del tokios priezasties teks gimdyti operacijos budu...

Sekmes visoms. ir geriausia tai issiaiskinkit nuodugniai savo sveikatele, kad veliau nebutu didesniu problemu.
Atsakyti