Jei arbatoje yra senos lapu - tikrai nepatariu. Dirbtinai skatina zarnyno peristaltika (judejima), o paskui naturaliai viskas nebenori judeti, aptingsta. Chirurgas man taip sake.
QUOTE(linamog @ 2009 08 20, 07:44)
Jei arbatoje yra senos lapu - tikrai nepatariu. Dirbtinai skatina zarnyno peristaltika (judejima), o paskui naturaliai viskas nebenori judeti, aptingsta. Chirurgas man taip sake.
Pas mano ju yra, reikes nepiknaudziauti
Sveikos merginos as cia visai nauja kaip sakant sviezia turiu beda...ir manau, kad teisingai itariu gal kartais kuri mergaite zino koki gera daktariuka, kuris atlieka tyrimus del hemarojaus Klaipedos r. ? labiau noretusi moters, kazkaip pries vyra neabai noreciau savo sikniuka kaisioti Buciau labai dekinga uz informacija
QUOTE(vakiru @ 2009 08 21, 18:58)
Sveikos merginos as cia visai nauja kaip sakant sviezia turiu beda...ir manau, kad teisingai itariu gal kartais kuri mergaite zino koki gera daktariuka, kuris atlieka tyrimus del hemarojaus Klaipedos r. ? labiau noretusi moters, kazkaip pries vyra neabai noreciau savo sikniuka kaisioti Buciau labai dekinga uz informacija
Moters nezinau, bet man patiko Gedgaudas Jurininku ligonones konsultaciniam.
QUOTE(kabesita @ 2009 08 19, 19:16)
nu nezinau man gydytoja sake vengt tokiu dallyku, nes jei suketeja viduriai ir isgeri laisvinanciu, tai dar labiau viska ten pradrasko.
Del kefyro nezinau negeriu yra daug kitu budu reguliuot mityba, maistu, ziurek ka valgot
Del kefyro nezinau negeriu yra daug kitu budu reguliuot mityba, maistu, ziurek ka valgot
o kokiais budais reguliuoji mityba?
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 24, 17:09)
o kokiais budais reguliuoji mityba?
tai kad labai paprastai valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, ryte valgau vaisiu, prisipjaustau sau i bliudeli, kartais avizine kose, o siaip reguliuoji tai reiskias, jei valgai mesa valgai tik su darzovem, bet bulviu, jei valgai bulves, tai vel gi su darzovem bet be mesos ir taip pat su duona, suriu, nors grieztai labai nesilaikau, bet reikia paciai pasekt savo organizma ir pasiuziuret koks maistas laisvina, o koks ne.
Man gerai vaisiai padeda, ypac kivi, slyvos dar gerai.
QUOTE(kabesita @ 2009 08 24, 18:52)
tai kad labai paprastai valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, ryte valgau vaisiu, prisipjaustau sau i bliudeli, kartais avizine kose, o siaip reguliuoji tai reiskias, jei valgai mesa valgai tik su darzovem, bet bulviu, jei valgai bulves, tai vel gi su darzovem bet be mesos ir taip pat su duona, suriu, nors grieztai labai nesilaikau, bet reikia paciai pasekt savo organizma ir pasiuziuret koks maistas laisvina, o koks ne.
Man abrikosai padedavo, bet jie labai ispucia pilva
QUOTE(caprice @ 2009 08 25, 23:02)
Norėjau paklausti dėl žvakučių, ar kai jos ištirpsta, nebūna taip.... fee? t.y. nepriteka, kur nereikia? Skaičiau info lapelį, kad galima vatos tamponėlį naudoti, kad patalynės ir t.t. neištepti, bet nežinau, ar reikia, neturiu šiame reikale patirties.
Man kazkaip niekas neisbega, viskas lieka viduj, kaip priklauso.
Man ir nors as dazniau diena jas naudoju Bet ta problema nedingsta pas mane, reikia vistiek eit pas gyditoja
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 11:12)
Man ir nors as dazniau diena jas naudoju Bet ta problema nedingsta pas mane, reikia vistiek eit pas gyditoja
Sita problema niekur nedings, dabar tu turi prisitaikyt prie jos ir gyvent su ja nebent jei 4 stadija, tada operacija o pas gydytoja bet kuriuo atveju butu gerai apsilankyt pas gydytoja
QUOTE(linamog @ 2009 08 26, 07:25)
Man kazkaip niekas neisbega, viskas lieka viduj, kaip priklauso.
Čia toks nekuklus klausimas... ar giliai reikia jas įstumti?