Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Jei arbatoje yra senos lapu - tikrai nepatariu. Dirbtinai skatina zarnyno peristaltika (judejima), o paskui naturaliai viskas nebenori judeti, aptingsta. schmoll.gif Chirurgas man taip sake.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 20, 07:44)
Jei arbatoje yra senos lapu - tikrai nepatariu. Dirbtinai skatina zarnyno peristaltika (judejima), o paskui naturaliai viskas nebenori judeti, aptingsta.  schmoll.gif Chirurgas man taip sake.

Pas mano ju yra, reikes nepiknaudziauti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as cia visai nauja smile.gif kaip sakant sviezia smile.gif turiu beda...ir manau, kad teisingai itariu sad.gif gal kartais kuri mergaite zino koki gera daktariuka, kuris atlieka tyrimus del hemarojaus Klaipedos r. ? labiau noretusi moters, kazkaip pries vyra neabai noreciau savo sikniuka kaisioti smile.gif Buciau labai dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakiru @ 2009 08 21, 18:58)
Sveikos merginos smile.gif as cia visai nauja smile.gif kaip sakant sviezia smile.gif turiu beda...ir manau, kad teisingai itariu sad.gif gal kartais kuri mergaite zino koki gera daktariuka, kuris atlieka tyrimus del hemarojaus Klaipedos r. ? labiau noretusi moters, kazkaip pries vyra neabai noreciau savo sikniuka kaisioti smile.gif Buciau labai dekinga uz informacija smile.gif

Moters nezinau, bet man patiko Gedgaudas Jurininku ligonones konsultaciniam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 rugpjūčio 2009 - 08:21
QUOTE(kabesita @ 2009 08 19, 19:16)
nu nezinau man gydytoja sake vengt tokiu dallyku, nes jei suketeja viduriai ir isgeri laisvinanciu, tai dar labiau viska ten pradrasko.

Del kefyro nezinau negeriu yra daug kitu budu reguliuot mityba, maistu, ziurek ka valgot  blush2.gif

o kokiais budais reguliuoji mityba?
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 24, 17:09)
o kokiais budais reguliuoji mityba?

tai kad labai paprastai valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, ryte valgau vaisiu, prisipjaustau sau i bliudeli, kartais avizine kose, o siaip reguliuoji tai reiskias, jei valgai mesa valgai tik su darzovem, bet bulviu, jei valgai bulves, tai vel gi su darzovem bet be mesos ir taip pat su duona, suriu, nors grieztai labai nesilaikau, bet reikia paciai pasekt savo organizma ir pasiuziuret koks maistas laisvina, o koks ne. ax.gif
Man gerai vaisiai padeda, ypac kivi, slyvos dar gerai.

Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 08 24, 18:52)
tai kad labai paprastai valgau daugiau darzoviu ir vaisiu, ryte valgau vaisiu, prisipjaustau sau i bliudeli, kartais avizine kose, o siaip reguliuoji tai reiskias, jei valgai mesa valgai tik su darzovem, bet bulviu, jei valgai bulves, tai vel gi su darzovem bet be mesos ir taip pat su duona, suriu, nors grieztai labai nesilaikau, bet reikia paciai pasekt savo organizma ir pasiuziuret koks maistas laisvina, o koks ne.  ax.gif
Man gerai vaisiai padeda, ypac kivi, slyvos dar gerai.

Man abrikosai padedavo, bet jie labai ispucia pilva doh.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl žvakučių, ar kai jos ištirpsta, nebūna taip.... fee? biggrin.gif t.y. nepriteka, kur nereikia? blush-anim-cl.gif Skaičiau info lapelį, kad galima vatos tamponėlį naudoti, kad patalynės ir t.t. neištepti, bet nežinau, ar reikia, neturiu šiame reikale patirties. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 25 rugpjūčio 2009 - 22:03
QUOTE(caprice @ 2009 08 25, 23:02)
Norėjau paklausti dėl žvakučių, ar kai jos ištirpsta, nebūna taip.... fee?  biggrin.gif  t.y. nepriteka, kur nereikia?  blush-anim-cl.gif Skaičiau info lapelį, kad galima vatos tamponėlį naudoti, kad patalynės ir t.t. neištepti, bet nežinau, ar reikia, neturiu šiame reikale patirties.  blush-anim-cl.gif

Man kazkaip niekas neisbega, viskas lieka viduj, kaip priklauso. ax.gif
Atsakyti
Man ir ax.gif nors as dazniau diena jas naudoju ax.gif Bet ta problema nedingsta pas mane, reikia vistiek eit pas gyditoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 26, 11:12)
Man ir ax.gif  nors as dazniau diena jas naudoju ax.gif  Bet ta problema nedingsta pas mane, reikia vistiek eit pas gyditoja doh.gif

Sita problema niekur nedings, dabar tu turi prisitaikyt prie jos ir gyvent su ja ax.gif nebent jei 4 stadija, tada operacija unsure.gif o pas gydytoja bet kuriuo atveju butu gerai apsilankyt pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2009 08 26, 07:25)
Man kazkaip niekas neisbega, viskas lieka viduj, kaip priklauso.  ax.gif

Čia toks nekuklus klausimas... ar giliai reikia jas įstumti? blush-anim-cl.gif
Atsakyti