ar kam taip buvo kad po operacijos lazeriu dar vis pakaraujuoja, man jau praejo menuo, bet tusninantis yra kraujo ir toks neziejimas, gydytojas sako kad tai gali buti iki 2 men vaistu geriamu sienelems stiprinti kazkaip nenoriu, turiu ir taip su skrandziu bedu naudoju zvakutes bet padeda tik tam kartui
Sveikutes, kazkada rasiau as jau cia, bet taip ir neprisiverciua nueiti pas gyditoja Nezianua r man hemarojus ar tik iplysimai? Skauda isanges pradzioje ir yra minkstas gumbelis, kraujo nelabai matau, bet skausmelis Gal zinot Vilniui Antakalnio poliklinikoje gera proktologa?
QUOTE(caprice @ 2009 08 16, 21:42)
O kiek kart per dieną žvakutes dedatės? :} Ir kokias naudojate? :} Gydytoja parašė dviejų tepaliukų pavadinimus, sakė, kad ir žvakučių yra, bet tiksliau nenurodė, kiek kart per dieną naudotis. Tepaliukus tai sakė po WC, bet nesinori man su jais terliotis, mąstau, kad žvakutės geriau.
Zvakutes pagal poreiki, jei tik jauciat ten dirgluma ar perstejima, tai galit ir tris kartus per diena, ir butinai po kiekvieno pasitustinimo. Tepalai man nepatiko, zvakutes tikrai geriau. Naudojau ir Mastu-S, ir Doloproct, ir Procto-glyvenol. Geriausiai - vaistininkes paklausti, kuriose yra daugiausia veikliuju medziagu (nuskausminanciuju, priesuzdegiminiu), tas ir imti.
Nusipirkau mastu-s zvakutes, naudoju po viena i diena, ziuresim koks bus rezultatas. Vaistiineje patare man jas
QUOTE(linamog @ 2009 08 17, 09:30)
Zvakutes pagal poreiki, jei tik jauciat ten dirgluma ar perstejima, tai galit ir tris kartus per diena, ir butinai po kiekvieno pasitustinimo. Tepalai man nepatiko, zvakutes tikrai geriau. Naudojau ir Mastu-S, ir Doloproct, ir Procto-glyvenol. Geriausiai - vaistininkes paklausti, kuriose yra daugiausia veikliuju medziagu (nuskausminanciuju, priesuzdegiminiu), tas ir imti.
Nusipirkau Procto - glyvenol žvakutes, sakė, po vieną nakčiai naudoti. :} Su viena bėda susitvarkau ir imuosi šitos.
QUOTE(caprice @ 2009 08 19, 00:43)
Nusipirkau Procto - glyvenol žvakutes, sakė, po vieną nakčiai naudoti. :} Su viena bėda susitvarkau ir imuosi šitos.
Su kokia susitvarkei? man tfu tfu tfu, bet Mastu-s kol kas padeda Dar papildomai arbateles specialios nusipirkau, figura1, tai kazkaip db taip gerai. Bet gydima dar tesiu ilgai
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 19, 09:36)
Su kokia susitvarkei? man tfu tfu tfu, bet Mastu-s kol kas padeda Dar papildomai arbateles specialios nusipirkau, figura1, tai kazkaip db taip gerai. Bet gydima dar tesiu ilgai
Nezinau kam tu ta arbata geri, pripras organizmas o ka tada darysi man kaip tik gydytoja sake, jokiu arbatu, nes kai pripras tai sunku virskinima sureguliuot. O kodel maistu nereguliuojat? man labai padeda ir tikrai jokiu arbatu negeriu ir is viso su laisvinanciais vaistais ir arbatoms tikrai nereikia juokaut
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 19, 09:36)
Moteriškų bėdų turiu.
Aš geriu dar Candilact, kad neužkietėtų viduriai, nes gydytoja sakė, kad būtina to išvengti. Ir tada - žvakutės.
Na arbateles nemanau kad yra labai blogai, juolab kad tik vakarais isgeriu ir tai ne stipria. Kad man jokie kefyrai siaip nepadeda
QUOTE(Kiskute @ 2009 08 19, 18:02)
Na arbateles nemanau kad yra labai blogai, juolab kad tik vakarais isgeriu ir tai ne stipria. Kad man jokie kefyrai siaip nepadeda
nu nezinau man gydytoja sake vengt tokiu dallyku, nes jei suketeja viduriai ir isgeri laisvinanciu, tai dar labiau viska ten pradrasko.
Del kefyro nezinau negeriu yra daug kitu budu reguliuot mityba, maistu, ziurek ka valgot
QUOTE(kabesita @ 2009 08 19, 19:16)
nu nezinau man gydytoja sake vengt tokiu dallyku, nes jei suketeja viduriai ir isgeri laisvinanciu, tai dar labiau viska ten pradrasko.
Del kefyro nezinau negeriu yra daug kitu budu reguliuot mityba, maistu, ziurek ka valgot
Kad laisvinamieji negerai, tai faktas, bet ju isgerdavau tik jau kritinem situacijom, o del arbateliu tai nznau, juk ten is naturaliu zoleliu, tai gal ir nieko