vidurei nevisalaika vienodai buna ir uzkieteja ir ne,ismatos tai ne juodos o rudos ir kas keisciausia,kad issitustinus begu i vonia apsiprausti o ten nieko neuzciuopiu atrodo dingo,bet va pavaiksciojus jis vel atsiranda ir pradeda niestet padideja ,ryte kaip atsikeliu jis buna maziukas o paskui padideja ,cia kaip ira viena moteris rasiusi net myletis jau baisu,kad vyras neuzciuoptu arba nepamatytu,mano seimos daktaryte atostogose,o pas kitas eiti nenoriu sakykit kuom gyditis ta vietele,vis tikiuosiu kad praais Aciu uz atsakyma is ankso.
QUOTE(evel1 @ 2009 08 05, 16:18)
vidurei nevisalaika vienodai buna ir uzkieteja ir ne,ismatos tai ne juodos o rudos ir kas keisciausia,kad issitustinus begu i vonia apsiprausti o ten nieko neuzciuopiu atrodo dingo,bet va pavaiksciojus jis vel atsiranda ir pradeda niestet padideja ,ryte kaip atsikeliu jis buna maziukas o paskui padideja ,cia kaip ira viena moteris rasiusi net myletis jau baisu,kad vyras neuzciuoptu arba nepamatytu,mano seimos daktaryte atostogose,o pas kitas eiti nenoriu sakykit kuom gyditis ta vietele,vis tikiuosiu kad praais Aciu uz atsakyma is ankso.
Man irgi toks gūziukas būna, ir paniežti kartais (kirmėlių neturėčiau turėti, n vaistų nuo jų gerta). Viduriai anksčiau buvo užkietėję, gal tai ir paliko pėdsaką, nes dabar viskas gerai, kadangi geriu Candilact (gerąsias bakterijas) kas dieną.
As tik vakar buvau pas gydytoja, tai isejau patenkinta, sake pas mane nieko baisaus, ir nereikia zvakuciu, ar tepeliuku per daug naudot. Israse laisvinamu, bet irgi sake nepyktnaudziaut, nes siaip papasakojus jai kaip maista reguliuoju, tai sake gerai. Aisku procedura nemaloni buvo, bet tikrai pasakysiu, geriau nueikit ir zinosit, kaip ir ka gydyt.
QUOTE(evel1 @ 2009 08 05, 16:18)
Pilna tema patarimu, bet patariu MastuS zvakutes panaudoti, tepaliukai mane nervoja, vargo vakariene su jais terliotis. Ir butinai sureguliuokite maista, jokiu uzkietejimu negali buti. Apsiprauskite tik vesiu vandeniu. Negulekite igai karstoj vonioj, karstis plecia kraujagysles, mums tai nera naudinga su musu liga.
Man dar gydytoja sake, kad atsisakyti tualetinio popieriaus, o naudoti slapias serveteles, yra specialos tam skirtos
QUOTE(caprice @ 2009 08 07, 16:42)
Buvau pas daktarę, tai ji sakė, kad dėl to, jog anksčiau buvo užkietėję viduriai gali būti tas hemorojinis mazgelis ir patarė panaudoti žvakutes arba tepaliuką. Kažin, kas geriau?
P.S. uf, gerai, kad perskaičiau, jog reikia apsiplauti vėsiu vandenuku, nes buvau šilto/karšto mėgėja.
P.S. uf, gerai, kad perskaičiau, jog reikia apsiplauti vėsiu vandenuku, nes buvau šilto/karšto mėgėja.
Buna zvakuciu ir tepaliuko tos pacios sudeties, bet man zvakutes patogiau, isidejai-ir ramu, o ne zaisti su tais tepalais, spaudyti ta tubele antgali isistacius...
QUOTE(linamog @ 2009 08 07, 17:22)
Buna zvakuciu ir tepaliuko tos pacios sudeties, bet man zvakutes patogiau, isidejai-ir ramu, o ne zaisti su tais tepalais, spaudyti ta tubele antgali isistacius...
Aš irgi galvojau, kad žvakutės būtų patogiau. Bet ar jos neištirpsta ir neišbėga, ir nebūna po to fee?
Ryte ant tuščio skrandžio vos pramerkus akis gerkit puodą karšto vandens. Būtent ne šilto, o karšto. Bent jau man super padeda. Ir kaip aš ankščiau durnė nedarydavau to. Juk žinojau šitą patarimą. Jokios slyvos, slyvų sultys, jogurtai, sėlenos ir kitokie dalykai nepadėdavo. O čia - išgėrei puodelį, po to sau eini praustis, valgyti. O po kelių valandėlių vos spėji dabėgt iki wc.
Kas netingi dienos bėgyje irgi prieš valgius pagerkit karšto vandenuko
Tikiuosi bent kažkam padės taip kaip man ir tos sunkios dienos bus praeity.
Kas netingi dienos bėgyje irgi prieš valgius pagerkit karšto vandenuko
Tikiuosi bent kažkam padės taip kaip man ir tos sunkios dienos bus praeity.
o kas labiau tiktu tas sieneles stiprinti, kad nekraujuotu
QUOTE(Reniss @ 2009 08 10, 12:31)
o kas labiau tiktu tas sieneles stiprinti, kad nekraujuotu
Man ir seimos daktraras, ir chirurgas-proktologas rekomendavo Cyclo-3 forte, esant didesniam kraujavimui, galima vartoti po 2-3 kapsules per diena, paskui uztenka po 1 i diena. Va dar radau straipsi apie si preparata.
http://www.medicine....e...m&strid=897