Taip pat trys savaites atgal dariau operacija Klaipedoje Medikanos centre, suprantu kaip svarbu zinoti kaip visas procesas vyksta.
Tai parasysiu, operacija daro ambulatoriskai, atejau, toks daktaras fainas, tipo Kas atsityko? Pajuokavau, kad gerkle skauda
Nu viska man papasokojo, parode daug "maloniu" paveiksleliu
Turejau du isorinius mazgelius ir du vidinius. Bet jokiu nepatogumu nejauciau, bet pasake dar trupuciuka ir pradetu kraujoti. Paklause Ar noriu operuotis, pasakiau, kad del to ir atejau
Baisu buvo ziauriai
Ten kreslas kaip genikologinis, pagulde mane, pakele, ispradziu pirstu apciupinejo, po to man atrodo, kad su spec. pretaisu apziurejo (nemalonu beeeee), dave narkozes vietines aplink isanges , bet LABAI nemalonus dalykas. Visa operacija buvo kazkur 20 minuciu, bet istikruju man labai skaudejo, turbut as kazkokia nejautri anestezijai, nes mano pazistama nieko nejaute
Baisiausiai buvo po....
Ten buvo idetas specialus tamponas, bet jis kazkaip man dodavo tiek skausmo judant, kad as paskambinau daktarui ir paklausiau Ar galima istraukti, pasake jeigu LABAI trukdo - taip. Istraukus, man pradejo stipriai kraujoti, as issigandau, gerai, kak gyditojas pastoviai buvo telefone, galejau skambinti ir konsultotis. Pasake, kad tai normalu, kad paimciau paprasta tampona, istepiau spec. tepalu, kuri israse ir i isange ir guleti nekeltis iki ryto ir istikruju sustojo kraujavimas, bet tas naktis buvo kaip is pragaro del skausmu ir nepatogumu...
Bet jau kita diena atsikieliau, pavalgau sultinio, jogurto ir gyvenimas prasidejo, nes turiu maza vaika ir turejau nors pamaitinti. Nuskausminamuju jau negeriau nuo antros dienos, nes neskaudejo kazkaip. Bet savaite reikejo gerti antibiotikus ir nuo infekcijos vaistuku.
I tualeta pirma karta taip pat nuejau kazkaip be problemu, geriau Mucoflak, tai gamtinis preparatas, reguliojantis zarnyno veikla, tai padejo mano vyduriams neuzkietieti.
Po savaites net negalvojau apie operacija, bet jauciau dar siulas isangej kai tepiau kremuku, dabar jau kaip najas mano uzpakaliukas, aisku , kad gijimas dar vyksta, bet jauciu palengvejima kune ir labai dziaugiosiu, kad padariau sia opercija
patarsiu visiems nedelsti, nes isoriniai mazgeliai tikrai nepraniks, o gyditojas pasake, kad recedivu nebuna!