Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

o koks tas pilnas zarnyno tyrimas ? ar skausmingas ? ar butina ta zarna kisti ? ar nera kokio kito budo istirt zarnyna ? o kaip atskirt hemoroju nuo uzdegimo isanges , paciai ? mane ilgai kamavo uzkietejimas .... ar hemorojus tai skausmingas gumbelis salia isanges ar daugiau jos viduje ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 10, 19:02)
o koks tas pilnas zarnyno tyrimas ? ar skausmingas ? ar butina ta zarna kisti ? ar nera kokio kito budo istirt zarnyna ?  o kaip atskirt hemoroju nuo uzdegimo isanges , paciai ?  mane ilgai kamavo uzkietejimas .... ar hemorojus tai skausmingas gumbelis salia isanges ar daugiau jos viduje ?

nepasakyciau kad labai skausmingas. man labiau skaudejo kol pasiruosau siam tyrimui, nes isange labai jautri, net asaros tryso is skausmo.as jokiu gumbeliu nejauciu, mane kamuoja daznas viduriavimas, sake issiskiria per daug tulzies , kartais kraujuoja, labai niezti ir slapiuoja isange. o kai buna uzdegimas sake labai skauda, reikia tepti medetku tepaliuku ar kompresus. deja zarnyno tyrimas tik toks, zarna kisa per visa zarnyna.
Atsakyti
nu ziauriai bijau nors man reiketu nes neranda pilvo skausmu priezasciu na bet esu baile , cia baisiau negu pas ginekologa jo smile.gif gal zinot koki gera sito dalyko daktara klaipedoje gal pas moteri gera kokia netaip bijociau biggrin.gif ar cia tiek del hemorojaus tiek del zarnyno kreiptis reik pas PROKTOLOGA ? taip ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 10, 19:42)
nu ziauriai bijau nors man reiketu nes neranda pilvo skausmu priezasciu na bet esu baile , cia baisiau negu pas ginekologa jo smile.gif gal zinot koki gera sito dalyko daktara klaipedoje gal pas moteri gera kokia netaip bijociau biggrin.gif ar cia tiek del hemorojaus tiek del zarnyno kreiptis reik pas PROKTOLOGA ? taip ?

as tai ejau pas gastroenterologa, nes dazni viduriavimai ir kraujuoja kartais,tai ir nusiunte ,o pas jus apendicitas operuotas, nes man tai skaudejo nuo septintos klases ir skausmingi priepuoliai uzeidavo , o isoperavo kai buvau 31m.
man ta tyrima atliko vyras , nieko ten tragisko . sesute paguldo, uzdengia palute, iveda zonda ir vel uzdengia , o daktaras tik i ekrana spokso.gali paprasyt kad bendra , vidaus organu echoskopija paskirtu.
Atsakyti
aha dabar darysiu echoskopija pilvo organu jei nieko neras o pilvo skausmai nepraeis deja teks ryztis zarnyna tirtis wink.gif o apendicitas man jau isoperuotas wink.gif man skauda kaire puse dazniausia , tai virsuj tai apacioj , kinta vieta ... wink.gif
Atsakyti
o is zarnyno nekraujuoja? jei skauda aukstai, tai gali buti kasos uzdegimas.nors siaip tai pas gastroenterologa nueik, tai paskirs visa kruva tyrimu ir viskas paaiskes, kad paskui ko nors blogiau nebutu.
Atsakyti
Kas liecia daktarus, man labai patiko Gedgaudas Jurininku ligoninej, bet jis daro tik pirmine apziura, gilesne daryti siuncia pas kolega i kita kabineta.
Atsakyti
ar ten jurininku ligoninej daro zarnyno tyrima kolnoskopija gal zinai
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 05 11, 10:34)
ar ten jurininku ligoninej daro zarnyno tyrima kolnoskopija gal zinai

Daro. As pati buvau, man dare sigmoskopija, bet daro ir kolonoskopija. ax.gif
Atsakyti
Mano sesuo po gimdymo isitaise hemaroju, tai naudoja zvakutes Mastu, sake ir tepalas yra, sake kad jei tai gerai sie vaistai.
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 14, 15:02)
Mano sesuo po gimdymo isitaise hemaroju, tai naudoja zvakutes Mastu, sake ir tepalas yra, sake kad jei tai gerai sie vaistai.

As nusipirkau Mastu S zvakuciu, bandysiu, ziuresiu, koks poveikis...
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 14, 15:32)

As naudoju Masu S zvakutes, labai neblogos, gerai išsipakuoja smile.gif nereikia kirpti ir siaip geresnis poveikis nei pigesniu, tik vat kaina didoka 18 lt.
Atsakyti