Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Ziurau pasibaigus anai temai apie hemoroju niekas naujos ir neatidare, tai nusprendziau uzvesti nauja temike.
Buvau siandien pas proktologe Zaks,nu tikrai sauni gydytoja. Kai ir itariau mas nustate kad yra hemorojus, vienas mazgelis vidinis. Bet dar be to sake yra ant to mazgo polipas ir ji reikia salinti operaciniu budu. Kadandi dadar laukiuosi, tai sake ateit po gimdymo.
Norejau paklaust gal kuriai jau salino tuos polipus? Kokiu budu ar skausminga?
Atsakyti
Reikia patarimo, nes aš jau nežinau ka daryt ir kaip gydytis.
O buvo taip: kazkuria diena man labai uzkietejo viduriai, bet i wc vis tiek ejau. Paskui man pradejo kraujuoti, po kelis laselius, matyt iplyso (kartais budavo). nieko nedariau, o vakare pajauciau, kad toks maziukas mesos gabaliukas islindo ir ji man skauda, vakar jis buvo suketejes, siandien jau ne taip. bet skauda vis tiek.

Anksciau irgi taip budavo, bet paskaudedavo tik viena diena, o si karta - jau ilgiau skauda ir neisnyksta ta mesa.... ir nezinau ka daryti, nenoriu eiti pas daktarus, bet ir nenoriu kenteti verysad.gif
Atsakyti
tikrai hemarojus... tiesiog tam mazgelyje issivyste uzdegimas...
kol dar tas mazgelis nedidelis - gydymas vietinis (tepalai/zvakutes) + neleisti uzkieteti viduriams 4u.gif
sekmes gydantis!
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2008 06 27, 00:01)
tikrai hemarojus... tiesiog tam mazgelyje issivyste uzdegimas...
kol dar tas mazgelis nedidelis - gydymas vietinis (tepalai/zvakutes) + neleisti uzkieteti viduriams  4u.gif
sekmes gydantis!

o kokie tepalai? geda vaistinej klausti blush2.gif
Atsakyti
kiek teko girdeti, yra HEMOROL zvakutes smile.gif
bet nesuprantu,kaip gali buti geda eiti klausti, jei tai darai viska del saves doh.gif
Atsakyti
beje, gi gali pasinaudoti "google" paieska, taip butu daug paprasciau ir informacijos greiciau gautum nei cia 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu gąsdinti, bet... hemorojus - pirmas žingsnis tiesiosios žarnos vėžio link. Tikiuosi ta žinia padės apsispręsti nueiti pas gydytoją, man padėjo.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 06 27, 11:05)
Nenoriu gąsdinti, bet... hemorojus - pirmas žingsnis tiesiosios žarnos vėžio link. Tikiuosi ta žinia padės apsispręsti nueiti pas gydytoją, man padėjo.

drįstu prieštarauti - tai visai skirtingi mechanizmai...

tepaliukai/žvakutės

sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 27 birželio 2008 - 11:48
QUOTE(Loram @ 2008 06 27, 11:48)
drįstu prieštarauti - tai visai skirtingi mechanizmai...

tepaliukai/žvakutės

sekmes!

Tai ne mano nuomonė, o perskaityta knygoje "Kaip sveikai gyventi 150 metų". Be to, ir logiškai galvojant, vėžinės ląstelės gali imti daugintis tuose audiniuose, kurie dažnai pažeidžiami, bet čia jau mano nuomonė. Pati turiu panašių problemų ir temos autorei linkiu greitai ir sėkmingai pagyti.
Papildyta:
Truputį ne į temą: "skirtingų mechanizmų" gyvame darniame organizme nebūna, visi procesai yra tarpusavyje glaudžiai persipynę. "Skirtingi mechanizmai" yra tradicinės medicinos atstovų išmislas smile.gif Bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 06 27, 13:46)
...yra tradicinės medicinos atstovų išmislas smile.gif Bet čia tik mano nuomonė.

o pas koki gydytoja eit? jei netradicines medicinos - tai tada atsiprašau Jūsų, jei tradicinės...tada?
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2008 06 27, 12:05)

Gydytojas-proktologas P.Žeromskas teigė kad tai mitas, hemorojus negali suvėžėti ar būti vidurių užkietėjimo priežastimi.
Hemorojus yra kraujagyslių liga,tiesiosios žarnos veninių rezginių simptominis išsiplietimas.Jis gali atsirasti dėl įgimtos ar įgytos kraujagyslių ligos,sutrikdančio kraujo pritekėjimo ir nutekėjimo pusiausvyrą iš veninių rezginių.Kas iš tikrujų yra išangės srityje - hemorojus ar kokia kitaliga- pačiam žmogui sunku nustatyti .Hemorojus sudaro tik 50 % o pusę visų atvejų įvairios kitos išangės ligos ( įplėšimai,pūliniai, polipai, egzema ir net vėžys doh.gif )
Manau nereikia laukti ir gėdintis ,o geriau nueiti pas gydytoja-proktologa doctor.gif
Atsakyti
Homeopatija manau prie netradicinių priskiriama. Aš kol kas ją išbandysiu, jei neišsigydysiu, tai bent jau sau nepakenksiu. Taip, Lietuvoj problema su medicina, ką ir kalbėt, ne Kinijoj ar Japonijoj gyvenam. Bet gal yra pasitikinčių, tikslaiu nenusivylusių tradicine medicina. Aišku yra, nes žmonės net nežino, kad yra pasirinkimas.
Atsakyti