QUOTE(Jorky @ 2011 10 03, 11:20)
Jus pasiziurekite i siu zinuciu datas ir kartais internetineje erdveje nutinka tokiu dalyku, kai i profili ilenda pikti zmones ir priraso visokiu nesamoniu
tai juk internetas
Oho, dar ir meluojate
Šio forumo narė Rasma (ji irgi studijavo psichologiją) jus pažįsta asmeniškai, taigi, ten rašėte tikrai jūs :
QUOTE(Rasma @ 2005 04 11, 10:08)
Vis dėl to čia internetas. Dar sykį paskaitinėjusi šią temą supratau, kaip greitai galima klysti vertinant. Dažnai pagalvoju kokį iškreiptą įspūdį susidarome vieni apie kitus, vien skaitydami tai, kas čia parašyta.
Visai nesenai tvarkydama savo apleistą namų el.paštą atradau Jorky laiškutį (ir tik dabar jai atsakysiu
). Tai jauna moteris, kurią aš pažįstu jau 10 metų (turbūt panašiai..) Jauna, graži, tikrai labai išsilavinusi ir protinga (nes ne visada net ir tie keli aukštieji tai parodo) moteris ir mama. Nuoširdus žmogus su kuriuo lengva bendrauti.
Mano gyvenimas nuo josios labai skiriasi. Skiriasi ir mūsų pasaulėžiūra. Kiekvienas - savo laimės kalvis
Žmogus siekiantis laimės, gerovės nėra nei amoralus, nei juokingas. Kiekvienas tai daro savaip. Viena tos gerovės ir siekia ir jos laukia vaikus bulvėmis maitindama, kontorų grindis plaudama ir naktimis siūdama, o kita moteris gerovę sau ir vaikui užtikrina daug lengviau.
QUOTE(Jorky @ 2005 04 13, 01:25)
Rasma, dekui tau uz laiskeli, dekui, kad atejai i si foruma. man sis patyrimas buvo neeilinis:) pamaciau, kaip zmones klaidingai interpetuoja tai ka pamato parasyta
jie tame gali matyti tai ka nori matyti, o beveik visi pamate tik tamsiasias puses.Taciau esu patenkinta, kad zmones taip emocionaliai reaguoja, gal sis forumas ir si tema jiems yra tikras iskrovos saltinis. Beje, greiciau grizk i mokslus, univeras taves pasiilgo:)
Taigi, mamos ir teciai nebukite tokie pikti. Ir supraskite, kad negali buti visi vienodi ir negali visi tureti vienodas vertybiu sistemas.
Geros jums nakteles.
O čia išduoda jūsų sepcialybę:
QUOTE(Jorky @ 2005 04 13, 15:14)
Miela Ratatanke,
tai gerai, kad gali issilieti cia, internetineje erdveje. Manau, tau lengviau pasidaro. As uzjauciu tave nors ir matau kaip skiriasi musu pasauleziura.
kad kreipeisi i psichiatra, manau tai negeras zingsnis. Pradzioje reiketu kreiptis i psichologa - psichoterpeuta. Vien vaistais nepanaikinsi to pykcio, kuris manau tau trukdo. tau reikia pagydyti siela, o vaistai tik panaikina somatinius simptomus. tau reiketu psichoterapijos. tai tiesiog mano patarimas.manau, tu daug energijos isnaudoji tam pykciui ir be reikalo, ja galima butu naudoti produktyvesne linkme. aisku, tu susidurei su vyro neistikimybe. taip ivyko. to nepakeisi. reikia galvoti kaip dabar gyventi su tuo...na, gerai, nepradesiu as cia terapijos...
linkiu tau sekmes
Šiaip man nei šilta nei šalta dėl tos jūsų praeities, kaip kas nori, taip tas gyvena, tik draugiškas patarimas - jei jau ieškotės klientų Supermamų forume, darykite tai prisijungusi kitu vardu.
Neičiau pas psichoterapeutę, kurios visos žinutės SM - drapanėlės, kremai, sporto klubas ir kosmetologių paslaugos, neičiau pas tokią, kuri visų labiausiai rūpinasi, kaip kuo igiau išlikti "sexy" ir išlaikyti šalia savęs vyresnį rėmėją, man asmeniškai tai kvepia pigumu ir paviršutiniškumu.
O dar ir vyrą nuo tokios "terapijos" pasaugočiau, maža ką...