QUOTE(Jorky @ 2011 09 22, 22:37)
Esu psichologe - psichoterapeute. Konsultuoju vaikus, paauglius, suaugusius. Dirbu Vilniuje.
Hmmm...Galvoju dabar, įdomu, kokios klientūros tikitės, po tokių savo žinučių šiame forume
:
QUOTE(Jorky @ 2005 04 03, 00:40)
sveiki ir sveikos! neuzsukdavau as kazko i si skyreli niekad. Uzsukau ir nenusivyliau. skaiciau ivairiu nuomoniu apie vyru "melzima". as tai tik uz! as turiu 2 meiluzius - vienas kaune, kitas vilniuje. studijuoju vilniuje, man sumoketa uz moksla, turiu kur gyventi, viskas nupirkta - ne gyvenimas, o pasaka! tie meiluziai vienas apie kita nieko nezino. todel ir vienas ir kitas man sumoka uz studijas. zodziu, jie abu nori mane paverst karaliene! manau vyrai tik tam ir reikalningi, kad paremti finansiskai ir patenkinti seksualiai
QUOTE(Jorky @ 2005 04 09, 23:35)
Julijana, as nemegeja pasinerti i fantaziju pasauli. o tiket ar ne tavo reikalas. As nesiruosiu cia girtis, taip isejo tik del to, kad pries tai mane ziauriai cia uzsipuole. O as prasidedu su neeiliniais vyrais, kurie ne uz paskutini skatika man nuperka viska ir dar uz moksla sumoka. man mokslas jei tau idomu kainuoja 6000 metams - be pragyvenimo...Apsirengusi esu paskutines mados drabuzeliais ir t.t., nes tie vyrai, kurie salia manes yra itakingi zmones ir as turiu atrodyti nepriekaistingai. Taip, mano sunus taip pat aprupintas viskuo