Įkraunama...
Įkraunama...

Mano šiltnamis

Labutis 4u.gif

Vis paskaitinėju , kaip jums sekasi ax.gif turiu problemėlę doh.gif mano šiltnamį užpuolė skruzdės kaip išnaikint ???? Gal kokių liaudiškų priemonių žinot ax.gif
Būsiu dėkinga už jūsų mintis 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 06 30, 12:42)
Labutis  4u.gif

Vis paskaitinėju , kaip jums sekasi  ax.gif  turiu problemėlę  doh.gif mano šiltnamį užpuolė skruzdės kaip išnaikint ???? Gal kokių liaudiškų priemonių žinot  ax.gif
Būsiu dėkinga už jūsų mintis  4u.gif  blush2.gif

Aš tai skruzdes naikinu kavos tirščiais.Kai išgeri kavą,neišpilk,o truputuką vandenuko ir ant skruzdėlyno mirksiukas.gif aš taip išnaikinau.
Atsakyti
O jei į kavą dedam cukraus,turbūt netinka g.gif

Bitulka,tai paprika kaip ir pomidoras,turi prinokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 06 30, 12:42)
turiu problemėlę  doh.gif mano šiltnamį užpuolė skruzdės kaip išnaikint ???? Gal kokių liaudiškų priemonių žinot  ax.gif

Vakar man teta kažką apie sodą užsiminė. Pas mane irgitų nedorėlių yra, tai reikės soda padandyt, gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2008 06 30, 11:42)
Labutis  4u.gif

Vis paskaitinėju , kaip jums sekasi  ax.gif  turiu problemėlę  doh.gif mano šiltnamį užpuolė skruzdės kaip išnaikint ???? Gal kokių liaudiškų priemonių žinot  ax.gif

Va va ot parazitai puola visoki mad.gif
o pas mane kurmiai huh.gif Lieji siltnami o ten vandenelis tuneliais po pomidorais, paprikom ir agurkais tik sliuuuukst ir nueina gun_bandana.gif ka man su jais daryt.... g.gif
Atsakyti
Nuo kurmių,kiek girdėjau, labai padeda tas aparatas skleidžiantis garsą kažkokį doh.gif Nu blin,girdėjau kad varpai skambėjo,o kurioj bažnyčioj nežinau rolleyes.gif doh.gif Jei įdomu,galiu sužinoti tiksliau.Teta mano su kurmiais tiek metų vargų ir visokias priemones išbandė,o va tas aparatukas sakė padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 30, 12:37)
HELP!!!!! mergaites papriku augintojos unsure.gif  Pirmus metus auginu paprika ir nezinau kokiu budu noksta raudonoji paprika g.gif  Jau nemazai primegztu yra, bet jos visos zalios verysad.gif jauciu, kad mane su seklom isdure cray.gif Kai sejau ant pokelio buvo ir nupaisyta ir parasyta, raudonoji papsrika, o dabar paprikos vos ne kumscio dydzio, o visos zalios unsure.gif
Papasakokit man prasau kaip ten su jom buna g.gif

Viskas bus gerai, turi palaukti kol prinoks,o tikrai prinoks. Jei labai nori gali naudoti ir žalia, tai bus kaip žalioji paprika biggrin.gif Kai paraudonuos turėsi jau dviejų rūšių paprikas - radonas ir žalias. Sėkmės laukiant mirksiukas.gif

O man problema pomidorus ir paprikas užpuolė amarai,gal kas žino kaip išgelbėti augalus, taip niekada nėra nutikę. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 30, 12:58)
Nuo kurmių,kiek girdėjau, labai padeda tas aparatas skleidžiantis garsą kažkokį  doh.gif  Nu blin,girdėjau kad varpai skambėjo,o kurioj bažnyčioj nežinau  rolleyes.gif  doh.gif  Jei įdomu,galiu sužinoti tiksliau.Teta mano su kurmiais tiek metų vargų ir visokias priemones išbandė,o va tas aparatukas sakė padėjo.

Zinau as tuos "vibratorius" hihihi.gif ju yra seniuose pirkti, vienas apie 50Lt kainuoja, bet mano bendradarbis isbande tai sake pirmas dvi savaites buvo apsiramine, o paskui jiem giliai dzin pasidare irnesakyk.gif kaip rause, taip ir rausia... as ir nuodus visokius pyliau, ir skambalu visokiu prikarsciau ir vistiek kaip isproteje mad.gif tik va is vienos vietos tfu tfu tfu, kad neisisnekeciau cia, issivariau kurmius biggrin.gif o gi rausdavo jie po mano roze doh.gif kosmaras kazkokis buvo, jau maniau , kad ji niekada neprazys blink.gif bet uzpuole ja amaras ir as ja decium nupurskiau, bet taip nepagailedama unsure.gif ir pranyko is ten kurmis...matyt trucizna nepatiko huh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 06 29, 13:16)
ir as siemet surizikavau, ir turiu kelis daigus baklazanu, keli velyvi keli ankstyvi, tai jau vieni tuoj tuoj zydes, na po truputi skleidziasi ziedai. ziuresiu kas gausis. Gal kas auginote ir kokiu nors patarimu turite?

aha,as ir kaip tu,pirmi metai sumasciau baklazanus auginti ,tai zinok nieko labai negaliu pasakyti,turiu kelis daigus,dar jokiu ziedu nesuaugino,taip kad laiko klausimas,ziuresim koks biesiokas isaugs galu gale
QUOTE(ing @ 2008 06 30, 09:44)
Mano pomidorus užpuolė amarai, gal žinote kokių priemonių jiems išnaikinti.

mano paprikas buvo uzpuole amarai,pradejo lapai suktis,tai nupurskiau ACTARA,laaabai veiksminga,tai ne tik uzsikretusias parikas purskiau,bet visa siltnami,pomidorus,agurkus,net roze,kuria lauke amarai uzpuole nupurskiau,na ir ka jis manot,viskas ciki atrodo.Liaudisku priemoniu tam dalykui tikrai nerasit,kad jie kojas uzverstu
QUOTE(crocus @ 2008 06 30, 10:55)
Mulčiuota šiaudais. Laisčiau tik vieną kartą, o pasodinta prieš kokias tris savaites.

blink.gif blink.gif TIK 1 karta per 3 savaites,obana!Kartais ne per mazai g.gif
QUOTE(Bitulka @ 2008 06 30, 11:37)
HELP!!!!! mergaites papriku augintojos . Pirmus metus auginu paprika ir nezinau kokiu budu noksta raudonoji paprika .Jau nemazai primegztu yra, bet jos visos zalios verysad.gif jauciu, kad mane su seklom isdure . Kai sejau ant pokelio buvo ir nupaisyta ir parasyta, raudonoji papsrika, o dabar paprikos vos ne kumscio dydzio, o visos zalios unsure.gif
Papasakokit man prasau kaip ten su jom buna

Pernai auginau,paprikas ir geltonas ir raudonas,tai dar reikes dar,vaikyti,palaukti,pakol jie paraudonuos,nes dar ilgokai buna zalia ax.gif
QUOTE(Vaima @ 2008 06 30, 11:42)
Labutis  4u.gif

galima su kavos tirsciais,tik butinai ne su saldintais,nes dar labiau skruzdeles uzpuls doh.gif ,as taip is namu isvariau..pirkau specialius miltelius lauko skruzdem Zaliojoj sostelej,isbandziau lauke ties pamatais,nu ir islakste visos biggrin.gif ,kai pakuriau peciu
Atsakyti
Nu bandysiu ir aš tas skruzdėles su kavos tirščiais varyti lauk iš šiltnamio doh.gif Kažkur skaičiau, kad skruzdės kaip tik nemėgsta pomidorų, bet pas mane šiltnamy tai atvirščiai doh.gif Pomidorai jas vilioja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 06 30, 11:55)
Mulčiuota šiaudais. Laisčiau tik vieną kartą, o pasodinta prieš kokias tris savaites.

As kas 14 dienu,bet manau ir kart ai menesi uztektu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 06 30, 22:06)
As  kas 14 dienu,bet manau ir kart ai menesi uztektu drinks_cheers.gif

doh.gif nu tai aš tada nupušus su savo laistymu, kas trečią , ketvirtą vakarą laistau doh.gif

Ačiū už skruzdų naikinimo būdus, su uošvienyte juokėmės nupirksiu porą kg cukraus ir išvesiu takelį ant acfalto.......
Atsakyti