ir as siemet surizikavau, ir turiu kelis daigus baklazanu, keli velyvi keli ankstyvi, tai jau vieni tuoj tuoj zydes, na po truputi skleidziasi ziedai. ziuresiu kas gausis. Gal kas auginote ir kokiu nors patarimu turite?
Šiltnamis neravėtas ir negenėtas , tai parodysiu tik tai, ką šalia padariau
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 29, 15:35)
Iš kur varlytė tokia graži atšuoliavo?
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 29, 17:35)
Labai jaukus kampelis... , bet labai smalsu praverti ir šiltnamio duris
Galim parodyti ir savo šiltnamiuką. Pastatytas neperseniausiai. Metalinis, dengtas banguotu plastiku.
QUOTE(crocus @ 2008 06 30, 08:19)
Galim parodyti ir savo šiltnamiuką. Pastatytas neperseniausiai. Metalinis, dengtas banguotu plastiku.
Šaunuolė, tvarkingas, gražus šiltnamis, Kiek suprantu, šiltnamis dengtas plastiko lakštais, ar kaip kitaip Jei taip, kur tos medžiagos galima įsigyti, ar matmenys standartiniai, ar
QUOTE(Vivaida @ 2008 06 30, 08:08)
Šaunuolė, tvarkingas, gražus šiltnamis, Kiek suprantu, šiltnamis dengtas plastiko lakštais, ar kaip kitaip Jei taip, kur tos medžiagos galima įsigyti, ar matmenys standartiniai, ar
Mes pirkom senukuose. Priskiriama stogo dangoms. Pločio nežinau, o ilgis yra po 2m, 2,5m , 3m.
QUOTE(crocus @ 2008 06 30, 08:19)
mulciuota kaip pas mane,kaip tankiai laistai?
Vakar išgenėjau, išravėjau ir pririšau pusę savo džiunglių Jei leis mažius, šiandien bandysiu pabaigti kitą pusę
Crocus, labai tvarkingai viskas atrodo Kuo čia mulčiuota?
QUOTE(*GREISI* @ 2008 06 30, 09:27)
mulciuota kaip pas mane,kaip tankiai laistai?
QUOTE(ilja @ 2008 06 30, 10:52)
Vakar išgenėjau, išravėjau ir pririšau pusę savo džiunglių Jei leis mažius, šiandien bandysiu pabaigti kitą pusę
Mulčiuota šiaudais. Laisčiau tik vieną kartą, o pasodinta prieš kokias tris savaites.
HELP!!!!! mergaites papriku augintojos Pirmus metus auginu paprika ir nezinau kokiu budu noksta raudonoji paprika Jau nemazai primegztu yra, bet jos visos zalios jauciu, kad mane su seklom isdure Kai sejau ant pokelio buvo ir nupaisyta ir parasyta, raudonoji papsrika, o dabar paprikos vos ne kumscio dydzio, o visos zalios
Papasakokit man prasau kaip ten su jom buna
Papasakokit man prasau kaip ten su jom buna